- Konu Sahibi daemon
-
- #79.281
kızlar dün mutfaktaydım bi pompalı tüfek sesi duydum doğru dışarı baktım öküzün biri köpeği vurmuş öldüm öldüm dirilim 2 tanede yavrusu var bugün köpeği aradım buldum çok şükür ölmemiş yanına gidince kaçıyo yaklaşmıyo zavallı çok ürkmüş canım ya
kızlar dün mutfaktaydım bi pompalı tüfek sesi duydum doğru dışarı baktım öküzün biri köpeği vurmuş öldüm öldüm dirilim 2 tanede yavrusu var bugün köpeği aradım buldum çok şükür ölmemiş yanına gidince kaçıyo yaklaşmıyo zavallı çok ürkmüş canım ya
ayy yazık canım yaa kıyamam
ben olsam adamı döverdim inip aşağıya heralde.
ya bitanem belediyenın veterınerlerı oluyor onları arasan ne sevaba girersin.. İzmirde arıyorsun hemen alıp götürüp tedavı ediyorlar..
offffffffffff nefret edıyorum hayvanlara acı cektırenlerden işleri güçleri rast gitmesin .. Ay sinir.. Neyse kızlar ben yatıyorrum uykusuzum dunden size iyi muhabbetler öptummmm
sıla lohusayken zor olur ya hastalanırsın kısımmm baska zamn mı bulamadın...ben dogum yaptıgımda söylee bebişimle keyif yapmak istiyomm..tabi sıpam izin verirse....
silam gelmissin ama yakalayamadim seni.ayyy ev deme ev isi olursa bizim sen biliyorsun burayi ok.lerlerse temmuzda bende tasiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?