2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy yazık canım yaa kıyamam
ben olsam adamı döverdim inip aşağıya heralde.

eşim bu fikrini bi sene önce düşünüyodu şimdi de benim ufaklık korkuyo ama ilerde alırsa alsına.s.

ya bitanem belediyenın veterınerlerı oluyor onları arasan ne sevaba girersin.. İzmirde arıyorsun hemen alıp götürüp tedavı ediyorlar..

ayy yazık canım yaa kıyamam
ben olsam adamı döverdim inip aşağıya heralde.

gerizekalı vurmuş gitmiş görmedik ki bazen ekmek felan veriyoduk ya ama çocuk gibi sevindim eşimi aldım deli gibi köpek aradımkafamçokkarıştı

ya bitanem belediyenın veterınerlerı oluyor onları arasan ne sevaba girersin.. İzmirde arıyorsun hemen alıp götürüp tedavı ediyorlar..

şimdi iyi ya çok korkmuş yavrularını arıyodu yanlarına gitti ama şimdi herşey yolunda inanın o an aklıma gelmedi hep kan kaybından ölmüşmüdür diye çok düşündüm baktım yüzü gözü kan içinde ama iyi yani sanki vurulmamış gibi:1rolleyes:

kız burda yatıya mı kalcaz ne yatmıyonuz mu anam saate bakın:roflol:

offffffffffff nefret edıyorum hayvanlara acı cektırenlerden işleri güçleri rast gitmesin .. Ay sinir.. Neyse kızlar ben yatıyorrum uykusuzum dunden size iyi muhabbetler öptummmm

offffffffffff nefret edıyorum hayvanlara acı cektırenlerden işleri güçleri rast gitmesin .. Ay sinir.. Neyse kızlar ben yatıyorrum uykusuzum dunden size iyi muhabbetler öptummmm

sanada iyigeceler canım birazdan bende yatıcamopuyorumnanaktan

iyi geceler yatanlara :) ben yine taş gibiyim imkanı yok yatamam böyle yatınca sancı geliyo

kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

sıla lohusayken zor olur ya hastalanırsın kısımmm baska zamn mı bulamadın...ben dogum yaptıgımda söylee bebişimle keyif yapmak istiyomm..tabi sıpam izin verirse....

Canim mecburum tasinmaya esimin isyeri tasiniyo cunki.Dogumdan öncede ev tutup tasinamam 2 yere kira ödememm gerekir.Sorma bende hic memnun degilim bu durumdan ama mecburiyet iste sempatiksalakcinni

silam gelmissin ama yakalayamadim seni.ayyy ev deme ev isi olursa bizim sen biliyorsun burayi ok.lerlerse temmuzda bende tasiniyorum

Slm canim evet geldim ama fazla duramadim oglum uyandi 39 derece atesli bi sekilde.Usutmus sanirim halada ayakta oglum babasiyla cizgifilm izliyo simdi.
Hic sorma kanaryam ya tasinma isi buralarda 2 kat zor bide yardim edenin olmayinca.Yeni dogumda yapmis olucam insallah ustesinden gelebilirim bilmiyorumkismile

selam kızlar hayırlı cumalar yesica dün gece nerdeydin kızkaydirigubbakcemile5

geçmişi okudum da ağladım sabah valla. aklıma geldi ilk aylarımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…