2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kıs o demeden ben söyleyim o hamiş değil:roflol: 2 kuzusu var yakışıklı bi oğlu. maviş de bir kızı kuzuların resimleri sanırımalsanaalsanasmile

hımm.anladım.Allah bağışlasın evlatlarını.walla o resim yüklemeyi bende yapmadım. bilmiyorum

aa aynıymışş bende 25+1 de 750 ydi.olumunekankayizsmile nisan 15 te gidicem bakalım ne kadar olmuş kızım.1 kilo olmuşlardır herhalde dimi?

allahhh buldum bi çiroz daha olumunekankayizsmile ne bileyim ya. bizim gibi gidenler 1000 g diyo:roflol: çok hareketliler eritiyorlar sanırım:roflol: sorun değil zaten. tam SAT ne göre gidiyo aslında

canım bikaç hafta önce adanada ydık. alışveriş yapmak gezmek falan işte. bi günlüğüne. belki tekrar gideriz. salih bebe ye gittik ufak tefek bişeyler aldık. sen nerden yapıyosun alışverişini

yok kıs o demeden ben söyleyim o hamiş değil:roflol: 2 kuzusu var yakışıklı bi oğlu. maviş de bir kızı kuzuların resimleri sanırımalsanaalsanasmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kıs bura cahıl kıslar topiği. sen arama motorunda ara kadın. k. resim nasıl yüklenir diye. ben de bilmiyorum. ama bi bakayım kafamçokkarıştı

kız bende cahilim demek ki anam resmi yüklüyom saatler sürüyo bi de bakıyom sayfa bomboşakannehirfisfisfis

canım bikaç hafta önce adanada ydık. alışveriş yapmak gezmek falan işte. bi günlüğüne. belki tekrar gideriz. salih bebe ye gittik ufak tefek bişeyler aldık. sen nerden yapıyosun alışverişini

ben daha bişey almadım.nisan 15 ten sonra salih bebeden toplu yapcaz alışverişimizi.yani şimdilik öyle düşünüyoruz.oranın fiyatlarınıda hiç bilmiyorum...ama salih bebeyi iş yerinden arkadaşlar çok övdüler?

benimki de küçük bi alışverişti canım. 140 tı 120 ye düşürdük. indirim diye bastırın. bizim ilk indirim istediğimiz alışverişti. utanmayı orda attık . tesadüf girmiştik zaten

Sedefciğim senin için baktımda hizliresim.com adresine girip gözat bölümüne tıklayıp resmi bulup kayıtlı resmi yüklüyormuşsun.çıkan linklerin en altındakini kopyalayıp.yazı yazdığımız alana yapıştırıyomuşsun .bilmem anlatabildimmi?

Son düzenleme:
yapamazsan ben yapacam valla merak ettim resimlerikaydirigubbakcemile3

ayy kızlar şu doğum olsun o minik bebişleri kucağınıza bi alın ooof of insan dünyada yaşadığını unutuyo bu benim mi gerçekten diyo insan düşünsenize 1 kişi gidib 2 kişi olmuşsun ayyyyyyyy benim annemle babam hüngür hüngür ağlamışlardı çünkü ilk torunlarıydı rabbim sizede tattırsın canlarım:gitme::gitme::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sonsuzum bizim çabalar nafile sedef şimdi kesin boş sayfaya bakıyo bizi görmüyo:1no2:

çok sağol canım bi deneyeyim bakemopuyorumnanaktan

ben zırlarım heralde. sağol canım ya içim huzurla doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…