- Konu Sahibi daemon
-
- #79.321
25+3 tü 750 ydi çiroz? senin bebiş canım?
hangi resim? ticker mi?
yok kıs o demeden ben söyleyim o hamiş değil:roflol: 2 kuzusu var yakışıklı bi oğlu. maviş de bir kızıkuzuların resimleri sanırımalsanaalsanasmile
aa aynıymışş bende 25+1 de 750 ydi.olumunekankayizsmile nisan 15 te gidicem bakalım ne kadar olmuş kızım.1 kilo olmuşlardır herhalde dimi?
hangi resim? ticker mi?
yok kıs o demeden ben söyleyim o hamiş değil:roflol: 2 kuzusu var yakışıklı bi oğlu. maviş de bir kızıkuzuların resimleri sanırımalsanaalsanasmile
kıs bura cahıl kıslar topiği. sen arama motorunda ara kadın. k. resim nasıl yüklenir diye. ben de bilmiyorum. ama bi bakayım kafamçokkarıştı
canım bikaç hafta önce adanada ydık. alışveriş yapmak gezmek falan işte. bi günlüğüne. belki tekrar gideriz. salih bebe ye gittik ufak tefek bişeyler aldık. sen nerden yapıyosun alışverişini
kız bende cahilim demek ki anam resmi yüklüyom saatler sürüyo bi de bakıyom sayfa bomboşakannehirfisfisfis
ben daha bişey almadım.nisan 15 ten sonra salih bebeden toplu yapcaz alışverişimizi.yani şimdilik öyle düşünüyoruz.oranın fiyatlarınıda hiç bilmiyorum...ama salih bebeyi iş yerinden arkadaşlar çok övdüler?
Sedefciğim senin için baktımda hizliresim.com adresine girip gözat bölümüne tıklayıp resmi bulup kayıtlı resmi yüklüyormuşsun.çıkan linklerin en altındakini kopyalayıp.yazı yazdığımız alana kopyalıyomuşsun .bilmem anlatabildimmi?
ayy kızlar şu doğum olsun o minik bebişleri kucağınıza bi alın ooof of insan dünyada yaşadığını unutuyo bu benim mi gerçekten diyo insan düşünsenize 1 kişi gidib 2 kişi olmuşsun ayyyyyyyy benim annemle babam hüngür hüngür ağlamışlardı çünkü ilk torunlarıydı rabbim sizede tattırsın canlarım:gitme::gitme::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sonsuzum bizim çabalar nafile sedef şimdi kesin boş sayfaya bakıyo bizi görmüyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?