ne gülüyosun ağlıyodun resim diye. nerde bebişler onu söyleeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
http://imageshack.us/ yesica bunamı tıkladın:ecrin_bebek:
vııııışşşşşşşş kız yaptın mı kaydirigubbakcemile3
bebişler evde hehe şaka kız olmadı şeyyyyyyyy:kedi: yapamadım niye bilmiyorumfisfisfissempatiksalakcinni
benimde doktor 18 gibi diyor hazıran sonu bıle olabılır bakalım artık
benimde doktor 18 gibi diyor hazıran sonu bıle olabılır bakalım artık
a.s.
tabi işte biz ancak kağıt kalem hesaplarız. tarihi bebişler belirler. hoşgeldin aramıza[/QUOya senın bebişin nasıl cok tekmelıyor mu?benimki maşallah cok yaramaz.hazıran sonuna kalmıcak gibi
kızlar bi de şu ekrana direk yapıştırılanları deneyelim. daha çok gerekecek bize. ben linkleri sevmiyorum. açana kadar sinir oluyorum.sempatiksalakcinni
a.s.
tabi işte biz ancak kağıt kalem hesaplarız. tarihi bebişler belirler. hoşgeldin aramıza[/QUOya senın bebişin nasıl cok tekmelıyor mu?benimki maşallah cok yaramaz.hazıran sonuna kalmıcak gibi
valla bakıyorumda maşallah bu haftalarda çok yaramazlar. dikkat et sabak yanında bulabilirsin bigüneyvahedigeldismile tekme tekme ve tekme
tamam onuda bi deneyelim .o nası oluyor bilgin varmı?
canım bu sektörde yeniyim. ama girişimci ruhum var. -tatlicadiarzu- öğrenecez artıktamam onuda bi deneyelim .o nası oluyor bilgin varmı?
olmuyo olmuyo öylede olmuyo:umursamaz:
hoşgeldin senaycığım merhaba
benim bebişte kıpır kıpır.gece sola yattığımda kemiklerimde geziniyo sanki opuyorumnanaktan yesica ve senay bebeklerinizin cinsiyeti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?