a.s.
tabi işte biz ancak kağıt kalem hesaplarız. tarihi bebişler belirler. hoşgeldin aramıza[/QUOya senın bebişin nasıl cok tekmelıyor mu?benimki maşallah cok yaramaz.hazıran sonuna kalmıcak gibi
hoşgeldin canım seni atlamışım nasılsılsınopuyorumnanaktan
valla bakıyorumda maşallah bu haftalarda çok yaramazlar. dikkat et sabak yanında bulabilirsin bigüneyvahedigeldismile tekme tekme ve tekme
sorma yaaa üstüste hiç durmuyor babasını hissedince bizim ki coşuyor bu aralar bide sağ sol iki taraftan aynı anda tekme atıyor biri eli biri kolu sanırım ama babasıda küçükken cok hareketliymiş iki erkekten cekecegım var valla allah yardımcım olsun...
midem onun ellerinde :roflol: erkek canım senin kısı alıcazhihoyyyt
sedef sesim geliyor mu huuuuuuuuuuusempatiksalakcinni
hoşgeldin canım seni atlamışım nasılsılsınopuyorumnanaktan
slm sedef
maşallah kıs bana. baktım sesin çıkmıyo ben yapayım dedim.
canım cevap yaz ekranından eklentiler kısmını defter maşasını yanı:roflol: attach. arkasından gelen ekranda gözata bas bilgdan resmi seç. yükleye bas ve pencereyi kapat sonra tekrar eklentiler ikonuna bas. başta bastığına yani. zaten eklentini göreceksin üzerine tıkla. bu kadara.s.
ay kıslar yazdığımdan ben bile anlamadım. cevap yaz ekranından eklentiler kısmını defter maşasını yanı:roflol: attach tıklayın. arkasından gelen ekranda gözat ikonuna basın. bilgdan resmi seçin. yükleye basın ve pencereyi kapatın. sonra tekrar eklentiler ikonuna basın. başta bastığınıza yani. zaten eklentinizi göreceksiniz üzerine tıklayın. bu daha açıklayıcıdır. bi kaç kırpma ekleme yaptım.
olucakmı bakalım kız dediğini yapıyom yüklüyo tekrar başa dönüyo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?