2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım cevap yaz ekranından eklentiler kısmını defter maşasını yanı:roflol: attach. arkasından gelen ekranda gözata bas bilgdan resmi seç. yükleye bas ve pencereyi kapat sonra tekrar eklentiler ikonuna bas. başta bastığına yani. zaten eklentini göreceksin üzerine tıkla. bu kadara.s.

ay kıslar yazdığımdan ben bile anlamadım. cevap yaz ekranından eklentiler kısmını defter maşasını yanı:roflol: attach tıklayın. arkasından gelen ekranda gözat ikonuna basın. bilgdan resmi seçin. yükleye basın ve pencereyi kapatın. sonra tekrar eklentiler ikonuna basın. başta bastığınıza yani. zaten eklentinizi göreceksiniz üzerine tıklayın. bu daha açıklayıcıdır. bi kaç kırpma ekleme yaptım.

olucakmı bakalım kız dediğini yapıyom yüklüyo tekrar başa dönüyo kafamçokkarıştı

hadi kıslar yükleyin meraktan çatlıycam ya daha 100 kg lık süpürgeyle evi süpürecemguclubacismile

kaydirigubbakcemile3 yok canım iyi tarif ettinnn hemen yaptımmm

olucakmı bakalım kız dediğini yapıyom yüklüyo tekrar başa dönüyo kafamçokkarıştı

:roflol: evet başa dönüyo yazdım zaten sen tekrar eklentilere basıcaksın. orda senin minik ikonun çıkacak onun üzerine tıklaycaksın tekrar ekrana gelecek böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…