2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedefcim takıldığın yer son adımsa çok kolay. yaz tekrar

kızlar accuk işim çıktı gelicem birazdan:icecream:

kızlar bişey sorucam 3 boyutlu ultrasona giren varmı 3 boyutlu ultrason renklimi oluyor anlatırmısınız

kızlar bişey sorucam 3 boyutlu ultrasona giren varmı 3 boyutlu ultrason renklimi oluyor anlatırmısınız

kıs dur daha şurda iki boyutlu biresmni yükleyemiyos. sen 3. boyuta geçiyosun. :roflol:ben girmedim. benim doktorun da yapacağı yok. evet renkli oluyo canım. bi de 4 boyutlusu var

kıs dur daha şurda iki boyutlu biresmni yükleyemiyos. sen 3. boyuta geçiyosun. :roflol:ben girmedim. benim doktorun da yapacağı yok. evet renkli oluyo canım. bi de 4 boyutlusu var

valla bana doktorum demedi bakalım oda nezaman dıcek ama ben sadece girmek istedıgım için 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum zaten her doktora gittiğimizde girdigımız ultrasonlar 2 boyutlu demi

burdan bi bak resimlere çok şeker ya

ayyyyyyy cok tatlı yaaaaa yerim ben onun ellerini ayaklarını offff bi olsa zaten mahvetcem sevmekten o tekmelerin hesabını sorcam allah hepimize bebişlerimizi bağışlasın

ben bir yandan da alışveriş yapıyom netten. akşama kadar bari bi işe yarayım de mi?

ben bir yandan da alışveriş yapıyom netten. akşama kadar bari bi işe yarayım de mi?

iyi canım.ne güzel.bende işteyim bi taraftan sizle konuşurken bi taraftanda çalışıyorum.ayyy şu akşam bi olsaydı mesai bitseydide eve gitseydim gözlerimden uyku akıyo wallahi:1closedeyes:

kızlar geldim bi deneyim resim olayınıguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…