bir sürü şanssızlık yaşayan ben hiç çıkarmadım öyel sabah bulantıları falan olmadı arada ufak ufak oldu geçti çay içmeyi çok severdim artık sadece bir bardak içebiliyorum çay bile kokuyor sanki
Ay ne guzel ben gunde 4 defa cikartigim gunleri bilirim 2 hafta non-stop bulanti kusma cektigimi bilirim.
Bebegim iyi olsun inan bunlari da cekmeye raziyim sadece bukadar kusarken bebegim iyi gelisiyor mu acaba diye endise etmiyor degilim.
Neyse sanirim azalma var ki artik arada bir gun veya iki gun kusmadan geciriyorum.
bundan sonra daha rahatlarsın 12. haftadan sonra bulantılar azalıyormuş bhcg nin düşüşe geçmesiyle
Canim burdayim tv'e dalmisim. Mandalina yedim bulantim gitsin diye ama nafile.
kızlar şimdi yarım saatin içinde şeker faciası yaşadım evde ölçüm yaptım en fazla 120 olması gerekirken 250 çıktı inanamadım bir daha ölçtüm 131 iyice kafam karıştı yine ölçtüm 185 sinir geldi bir daha öçltüm 131 kalktım hastaneye gittim birbirnden çok farklı sonuçlar orda kanımı ölçtüler parmaktan 141 çıktı.
Canim gecmis olsun yaaa. :1no2:
ben bugun felaket bi gun gecirdim.okuldan geldim uzanmak istiyordum yemek filan yedim,vitaminle dufastonu da ictim,1saat sonra yattim.kalktim biseyim yoktu,bikac dk sonra midem fena oldu,yanmak,eksimek,bulanmak.tam 3kere cikardim.oyle eksime tadi vardi ki cikafdiklarimda midem nasil dayaniyor bu eksiye dedim kendi kendime.burnumdan kanlar gelmeye basladi.artik agridan agliyorum o kadar soleyim.dr aradim hemen butun ilaclari kesiyorsun dedi.vitaminin icerisinde folik asit var,ondan da olabilirmis.biktim ben ya,ne zaman gecicek bu mideeeeeee
bi de zeyhatcim yanilmiyorsam senin kullandigin bi surup vardi mide icin onun ismini yazabilirmisin?
iyi akşamlar arkadaşlar...
bugün dr.gittim allaha çok şükür bebeği gördük kalp atışınıda gördük...ulturasona göre 6+5 günlükmüşüm.
çok rahatladım ben yanlış hesaplamışım herşey normal yani.çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?