ufff bende aynen öyleyim. Dün gece eşimi kovdum evden. Ayda yılda bir kere maç izler onuda burnundan getirdim sesine katlanamıyorum diye. Sonrada sen git yalnız kalmak istiyorum dedim. O da gitti bir arkadaşına, umarım döndüğümde sakinleşmiş olursun diye. bakalım bugün aramız nasıl olacak:sinifsinif:
sevracım sen bence o yarımı da bırakmaya çalış.
ayy benim evim leş gibi kocam gelsede temizlese
geçen sene ne güzel bayramda ege turuna çıkmıştık
şimdi ise mutfak ve salon turuna çıkacağızdelikafadulden
sevracım sen bence o yarımı da bırakmaya çalış.
ayy benim evim leş gibi kocam gelsede temizlese
geçen sene ne güzel bayramda ege turuna çıkmıştık
şimdi ise mutfak ve salon turuna çıkacağızdelikafadulden
Ben hamile kalmadan önce günde 1,5 paketin üzerinde içerdim sigara. Adetim geçmeden öğrendim hamile kaldığımı daha 4. haftayı doldurmamıştı bile. 5. haftanın sonuna kadar çok zorlandım günde 3 e düşürebildim. 6. haftaya girdiğim gün birden bire kestim. Ogün bugündür içmiyorum. 6. hafta kontrole gittiğimde doktoruma söyledim çok istiyosan içebilirsin dedi çünkü benim gibi çok fazla tüketen kişiler pat diye bırakınca (ama zorlanarak ben zorlanmadım) bebeğe daha fazla tehlike olabiliyormuş. annenin o stresi yaşamaması gerekiyomuş. Bende allahtan stresi yaşamadım.Etrafımda kimse benim bırakabileceğime inanmazdı. Bu mereti ben bile bıraktıysam herkes bırakır diye düşünüyorum. ama sevracığımın üzerine gitmeyin çok oda bırakıcaktır yakında tamamen günde bire düşürmek bile mucize olabiliyor.
günaydın baanlar nasılsınız bakalım beni soracak olursanız dün yine koca bir şişe serum yedim ama o bile fayda etmiyor artık öyle sıkıldımki anlatamam aç dolaşmaktan karnım içine çöktü resmen her sabah boş mideyle öğürmekten açlıkta insanı iyice halsiz düşürüyo bide sıkıntı veriyo ne yapıcamı şaşırmış durumdayım şu 12 hafta dolsada ilaçlarıma başlasaydım herşey düzelecekmiş gibi geliyo inanın koktum resmen ama banyo yapmak bile sıkıyo beni
dün bi ara capitol alışveriş merkezine gittik eşimle, oxxo dan beli lastikli pantolon aldım kızlar çok rahat 45 tl, birde gebe mağazası vardı pantolon fiyatları 99-180 arası değişiyor bence hiç gerek yok bu fiyatlara para vermeye değmez aldığımda aynı görevi görecek nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?