iyi canım.ne güzel.bende işteyim bi taraftan sizle konuşurken bi taraftanda çalışıyorum.ayyy şu akşam bi olsaydı mesai bitseydide eve gitseydim gözlerimden uyku akıyo wallahi:1closedeyes:
kızlar geldim bi deneyim resim olayınıguclubacismile
yok valla bırakmam olamazzzlmaz:
selam hanımlar nasılsınız
selam hanımlar nasılsınız
ArkadaŞlar merhaba nasılsınız??
sedefcim resmi yüklerse daha iyi olacam. sen nasılsın
ArkadaŞlar merhaba nasılsınız??
slm canım. işte dediğim gibi daha iyi olacam inş. sen?
Merhaba arkadaŞlar,
forumdan okuduĞum kadarıyla herkes gayet İyİ.
Ben kahramanmaraŞtayım. 29+0 hamİleyİm. Hazİran annesİ olacaĞım İnŞallah. Zaman zaman gİrİp okuyordum yazdıklarınızı. Ancak fırsat bulabİldİm yazmaya.
Bİzİmkİ bİraz geÇ gelen bİr bebek olacak. YaklaŞık 3 sene uĞraŞtıktan sonra kendİsİ geldİ meleĞİm.
OĞluŞum olacakmıŞ hayırlısıyla.
Allah hepİmİzİn meleklerİnİ saĞlıklı bİr Şekİlde kucaĞımıza almak nasİp etsİn.
GÖrÜŞmek Üzere
sevgİyle kalın
ıyyyyyyy ben şimdi yangın var diye bağırıcam yok yok intihar edicem ya bunun kolayı yok mu of sıktı be yesica aynı dediğini yapıyorum yok anacım olmuyomirmirmirmir:sm_confused::dilcikar:
sağol canım iyiyim bende... uzun zamandır giremiyordum işlerimden dolayı bir girdim ki ortalık baya bir karışmış... geçmişe daldım biraz anlar gibi oldum olayı ama herkes neden gitti? kendi istekleriyle mi çıktılar??
yaf niye olmuyor anlamadımki :umursamaz:
sağol canım iyiyim bende... uzun zamandır giremiyordum işlerimden dolayı bir girdim ki ortalık baya bir karışmış... geçmişe daldım biraz anlar gibi oldum olayı ama herkes neden gitti? kendi istekleriyle mi çıktılar??
sende mi yapamadın yaaasempatiksalakcinni
ıyyyyyyy ben şimdi yangın var diye bağırıcam yok yok intihar edicem ya bunun kolayı yok mu of sıktı be yesica aynı dediğini yapıyorum yok anacım olmuyomirmirmirmir:sm_confused::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?