2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi canım.ne güzel.bende işteyim bi taraftan sizle konuşurken bi taraftanda çalışıyorum.ayyy şu akşam bi olsaydı mesai bitseydide eve gitseydim gözlerimden uyku akıyo wallahi:1closedeyes:

gece uyuyamadım. sabahta çığlık atarak uyandım kabus kabu üstüne. uykum var ama alışverişi halledip evisüpürmem lazım. üşeniyorum yafisfisfis

ıyyyyyyy ben şimdi yangın var diye bağırıcam yok yok intihar edicem ya bunun kolayı yok mu of sıktı be yesica aynı dediğini yapıyorum yok anacım olmuyomirmirmirmir:sm_confused::dilcikar:

Merhaba arkadaŞlar,

forumdan okuduĞum kadarıyla herkes gayet ıyı.
Ben kahramanmaraŞtayım. 29+0 hamıleyım. Hazıran annesı olacaĞım ınŞallah. Zaman zaman gırıp okuyordum yazdıklarınızı. Ancak fırsat bulabıldım yazmaya.

Bızımkı bıraz geÇ gelen bır bebek olacak. YaklaŞık 3 sene uĞraŞtıktan sonra kendısı geldı meleĞım.
OĞluŞum olacakmıŞ hayırlısıyla.

Allah hepımızın meleklerını saĞlıklı bır Şekılde kucaĞımıza almak nasıp etsın.

GÖrÜŞmek Üzere
sevgıyle kalın

slm canım. işte dediğim gibi daha iyi olacam inş. sen?

sağol canım iyiyim bende... uzun zamandır giremiyordum işlerimden dolayı bir girdim ki ortalık baya bir karışmış... geçmişe daldım biraz anlar gibi oldum olayı ama herkes neden gitti? kendi istekleriyle mi çıktılar??

hoşgeldin ben de kahramanmaraştayım canım a.s.

ıyyyyyyy ben şimdi yangın var diye bağırıcam yok yok intihar edicem ya bunun kolayı yok mu of sıktı be yesica aynı dediğini yapıyorum yok anacım olmuyomirmirmirmir:sm_confused::dilcikar:

yaf niye olmuyor anlamadımki :umursamaz:

ben de aman aşağı da gördüm ama tahmin ettim geçmiştedir diye. canım hiç sorma. karışık durumlar biz de anlayamadık. gidenler de olmuş gönderilenler de.

wallahi o konuda yorum yapmıyorum artık.çünki burada yazılanları site yöneticimiz kontrol ediyor.onun için sözlerimize dikkat etmek lazım.

güzelim bi anlat yaptığın adımları. bakalım nerde takılıyosun. stres yapma kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…