- Konu Sahibi daemon
-
- #79.461
evet canım aynen öyle eşimin işinden dolayı maraştayım. küçük bi yer ama işte alışması kolay olmuyor. çok sevinirim eşlik edersen tabi. ben mühendisim artık bebek bekliyorum o yüzden tekrar işe başlamak istemedim burda. bi doğsun sonra artık. sen nerde çalışıyorsun?
kıs onun ticker ı farklı siteden. Ben de önce ordan yapmıştım baktım gün ilerlemiyor. Değiştirdim.
ben havaalani tarafında iplik üreten bir firmanın yurtdışı satışlarını yapıyorum. şu an işteyim zaten.
saolsun patronum bana çok hoşgörülü davranıyor hamile olduğum için. sabırsızlıkla bebeğimin gelmesini bekliyorum :)
maraşta hangi doktora gidiyorsun canım?
hangi semtte oturuyosun?
ben yaklasık 5 aydır falan kullanıyorum bu tıckerı 1 yada 2 kere o problemle karsılastım sadece..
ben yaklasık 5 aydır falan kullanıyorum bu tıckerı 1 yada 2 kere o problemle karsılastım sadece..
ikimizinde lilypie .benimde 3 ay filan oluyo hiç bi problem yok
selam kızlar!!
yesica kız evini süpüriyimmi biz bizeyiz kızmıyon dimi kız yemek yemiyonuz mu ben mutfağa bi girib bi çıkıyom yoksa yemek yerine kociş beni yicek yeni arkadaşlar hoşgeldiniz alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
canım ben ahmet hakan bayazıta gidiyorum. muayenehanesine. kendisi devlet hastanesinde çalışıyor. bende devlet hastanesinde yaparım doğumu muhtemelen.oh ne güzelben ibrahim bildirici ye gidiyorum. sanırım doğumu da hayatta yaparım orda çalışıyo ya kendisi. sen canım hangi doktor ve hastane?
hıh başladık yineakannehirakannehir
merhaba sedef. yeni arkadaş ben oluyorum galiba. bende hoşbulduk diyorum.
bazen evde oturan bayanları kıskanmıyor değilim valla :)
olsun kız aynı meslek sayılırfisfisfis:sm_confused::asigim:
canım ben ahmet hakan bayazıta gidiyorum. muayenehanesine. kendisi devlet hastanesinde çalışıyor. bende devlet hastanesinde yaparım doğumu muhtemelen.
ibrahim bildiriciyede iyi diyorlar. beğenenler var. tabi her doktoru olduğu gibi onuda beğenmeyenlerde var.
doğumun ne zaman görünüyor. oğluşun olacak galiba değilmi?
yesica baş belan geldiiiiiiiii:tomato:
ewet canım haklısın o konuda. dediğin gibi oğlum geliyo. ama ben adamın cv sine bakıp karar verdim. tanıdık da yoktu. fena değil. herşeye normal diyor:) bizimkinin muayenesi 200 TL senin ki ne kadar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?