2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben havaalani tarafında iplik üreten bir firmanın yurtdışı satışlarını yapıyorum. şu an işteyim zaten.
saolsun patronum bana çok hoşgörülü davranıyor hamile olduğum için. sabırsızlıkla bebeğimin gelmesini bekliyorum :)

maraşta hangi doktora gidiyorsun canım?
hangi semtte oturuyosun?

oh ne güzel ben ibrahim bildirici ye gidiyorum. sanırım doğumu da hayatta yaparım orda çalışıyo ya kendisi. sen canım hangi doktor ve hastane?

yesica kız evini süpüriyimmi biz bizeyiz kızmıyon dimi kız yemek yemiyonuz mu ben mutfağa bi girib bi çıkıyom yoksa yemek yerine kociş beni yicek yeni arkadaşlar hoşgeldiniz alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

resim çalışmasına devamlaelaelaelaelae

yesica kız evini süpüriyimmi biz bizeyiz kızmıyon dimi kız yemek yemiyonuz mu ben mutfağa bi girib bi çıkıyom yoksa yemek yerine kociş beni yicek yeni arkadaşlar hoşgeldiniz alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

merhaba sedef. yeni arkadaş ben oluyorum galiba. bende hoşbulduk diyorum.
bazen evde oturan bayanları kıskanmıyor değilim valla :)

oh ne güzel ben ibrahim bildirici ye gidiyorum. sanırım doğumu da hayatta yaparım orda çalışıyo ya kendisi. sen canım hangi doktor ve hastane?
canım ben ahmet hakan bayazıta gidiyorum. muayenehanesine. kendisi devlet hastanesinde çalışıyor. bende devlet hastanesinde yaparım doğumu muhtemelen.
ibrahim bildiriciyede iyi diyorlar. beğenenler var. tabi her doktoru olduğu gibi onuda beğenmeyenlerde var.
doğumun ne zaman görünüyor. oğluşun olacak galiba değilmi?

merhaba sedef. yeni arkadaş ben oluyorum galiba. bende hoşbulduk diyorum.
bazen evde oturan bayanları kıskanmıyor değilim valla :)

olsun kız aynı meslek sayılırfisfisfis:sm_confused::asigim:

yesica baş belan geldiiiiiiiii:tomato:

ewet canım haklısın o konuda. dediğin gibi oğlum geliyo. ama ben adamın cv sine bakıp karar verdim. tanıdık da yoktu. fena değil. herşeye normal diyor:) bizimkinin muayenesi 200 TL senin ki ne kadar canım.

ewet canım haklısın o konuda. dediğin gibi oğlum geliyo. ama ben adamın cv sine bakıp karar verdim. tanıdık da yoktu. fena değil. herşeye normal diyor:) bizimkinin muayenesi 200 TL senin ki ne kadar canım.

yesica seni yakaladım hemen lilypie ya geçmişsin sempatiksalakcinni

işin varsa çıkabilirsin canım sonra yine buluşuruz benim bebiş uyuyacak öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…