2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler hepinize,sabah erken kalkacağız,yatayım artık..
opuyorumnanaktan

kızlar iki dk kalktım bilg. basından herkes kaybolmus yaaaaaaaa bugun kimse yardımcı olmadı zaten bana ( arabayı nasıl alcaz bizzz verdiğim linkteki sey nasıl?

ben de canım ya 2 dk kalktım kalmamış kimsekaydirigubbakcemile3
günaydın güzel annişlerrrolumunekankayizsmile:sm_cool:

kıslar bugün bebişin doğum günü 29 hafta yaşımıza bastık büyüdük bis :içelim::teytey::dance::lepi:

günaydıınnn
yaaa hiç alışkın değilim buranın bu kadar sessiz olmasına
çok tuhaf geliyo

kıslar bugün bebişin doğum günü 29 hafta yaşımıza bastık büyüdük bis :içelim::teytey::dance::lepi:

opuyorumnanaktan:içelim:doğduğu günü de kutlarsın inşaallahopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5günaydııııın:icecream:

kızlar oğluşum azcık oyun oynasın bende ev işi yapam geliyomkaydirigubbakcemile5

tamam şekerim ben de oğluşumla yemek yapıyım öğle yemeği ama bu. bu gün erkenci olmakta fayda var. dün tüm gün bişey yiyemedim

tamam şekerim ben de oğluşumla yemek yapıyım öğle yemeği ama bu. bu gün erkenci olmakta fayda var. dün tüm gün bişey yiyemedim

o zaman bütün işlerimizi yapalım öyle buluşalım yarım yamalak olmasın hade caım görüşürük kız yesica kendi resmini koysana şişmiş halini görekdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tamam canım o zaman ben de manava gideyim. evde yeşillik olarak 3 dal maydonoz kalmış laelaelaelaelae dönüşte şu göbüşü ekleyim o zaman-tatlicadiarzu- iştahınız açılsın şişkoyo görünce:sm_cool:

kız şaka yaptım ama görürsekde fena olmaz ben eklerim ama resim yükleme özürlüyüm:jeyyar::jeyyar:benneyaptımki:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…