2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide ne dicem kızlar belki siz hayatınızda ameliyata hiç girmmeişsinizdir sedef sen hiç yaşamadığın halde sezeryaNA giriceksi,n diye nasıl ağlamışssın ben iki kez oldum ve nasıl bişey oduğunu biliyorum ameliyatın o yüzdeen korkuyorum hele o narkozu kusmak varya işkencee yaaa ben guatr ameliyatı oldum bide burundan oldum kıkırdak ameliyatıydı ama ben genel narkoz istedm dayanamam d,ye ayyyy nerdende genel narkoz aldım keşke lokal anaztezi alaydım o yüzdeen sezeryan olursa benim kız gürbüz seszeryan olucak gibi ama hayırlısı kesinlikle genel narkoz istemiyorum çok zor oluyor

ah canım ya. çok şükür ki iki de sağ salim kucağındalar o doktorun elinden sağlıklı bi şekilde kurtulabilmiş neyseki minik kuzu:Saruboceq:

sağol canım size anlatıyorum ki akıllı davranınkaydirigubbakcemile5

ayy çok hoşşun yaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar oğlum biraz oyun oynasın sonra devam edelim kendime ayrı bilgisayar alıcam bu gidişte

kıslar serdem çoşkuna dayanmak zor ama kanal 7 yi açın. hemennnn

sedef ben en çok neyden korkuyorum biliyomusun birden uykumdan aniden sancı ile uyancam diye hee bu arada o ilk gelen sancı nasıl ÇOKmu şideettli oluyor yazmıştım ona cevap vermemişsinnnnnnn

valla benim belimi kesiyolar dı sanki ama her insanda farklı olur

evet gerçekten zor ne vark,i dur açayım ama öbür odaya gtmem lazım neyse 10sonra gelirim :)))

bi açtım reklam çıktı bendekide şansa bakarmısın yaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 ne vardı kız merak ettim

kız hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili bana da annem söyledi ama şu serdem insanlara izin vermiyoki konuşsunlar. egzersiz falan anlatacaklarmış.

neyse kızlar bende çıkayımmasa üstü güzelmiş ama bu oadada üşüdüm öbür odaya geçimde açayım azcık sobamı laptpouda sarja takayımm benn işimi halledene kadar anca sar olur gelirim yine

ya kıslar yeni resimler ekledim bakım alıntı yapmayın ama silecem tekrar

kızlar bide doğum yapmaya gittiğimde açılmış ya da açılmamış diye bişey söylemediler sadece ilk muayenehanesine gittimde baktı tamam normal doğuma alalım demişti

2 kayıtlı 2 misafir var sohbetimize dayanamıyolar galiba:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…