2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vazgeçtim ben bu bebeği istiyom kaydirigubbakcemile allahım bağışlasın onun burnunu ısırırım. yuvarlak suratını yerim ulen:1hug::asigim::asigim: bütün maşallahlar bu bebeğe

kız hep kokluyom ya burda daha 4 5 aylık tı kızım biraz toplu pamuk ellerini ayaklarını deli gibi kokluyom öpüyomkafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

vazgeçtim ben bu bebeği istiyom kaydirigubbakcemile allahım bağışlasın onun burnunu ısırırım. yuvarlak suratını yerim ulen:1hug::asigim::asigim: bütün maşallahlar bu bebeğe

sağol canım darısı sanaopuyorumnanaktan

pamik kızımı gördün mü sonunda ekledim ya:hooray:

yesica bizi terk etti neyse bende ufaktan ufaktan kaçıyım bari:a015:

kızlar yok allahtan bir sorunumuz yok ama her doktora gittiğimde kendimden korkuyorum,çok hızlı kilo alıyorum o yüzden dedim.bebeğim geyet iyi gelişimi haftasıyyla uyumlu,31+1 de 1.700 gr olmuş kızım.

kızlar yok allahtan bir sorunumuz yok ama her doktora gittiğimde kendimden korkuyorum,çok hızlı kilo alıyorum o yüzden dedim.bebeğim geyet iyi gelişimi haftasıyyla uyumlu,31+1 de 1.700 gr olmuş kızım.

bence çok normal kızının kilosu sema ben en son gittiğimde 25.haftalarda beebğim 1,100 gramdı şimdi 29 .haftamdayım kaç kilo oldu çok merak ediyorummmm :sm_cool:

oh oh maşaallah allah tamamına erdirsin inşaallahopuyorumnanaktan

sağol canım sen ne yaptın heeeerşey iyidir inşaallahopuyorumnanaktan

iyi canım ne yapayım artık eskisi gibi bişey yapamıyorum yaaa yiyip içip oturuyorum azcık yürüyüş yapayım diyorum kasıklarım sancıyor bide doktorlar yürüyüş öneriyor nasıl yürim bu arada benim gobişte aldı başını gidiyor vala napçaz bilmem baya bi büyüdü şiko mbişey oldumyaaaaa guclubacismile sen napıyosun

semracım ben de beaişi soracaktım. maşallah kuzuya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…