2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bende ilk doğumda bol bol yürüyüş yaptım yaptım normal doğum demişti doktor ama olmadı gıcık olmuştum bigün bi sancı başladı korku telaş ne yapacağımı bilmiyodum annemi ararım yalancı sancı dır onu ara bunu ara en son doktoru aradım hemen gel muayene edelim demişti hemen gittim muayene oldum bebek geliyo hemen suni sancı takıp normal doğuma aldı beni normal olcak demişti 5 dakika sonra geldi sezeryana alıcaz dedi ben ağlamaya başladım kimse yanımda değil sadece eşim vardı eşime gidip eşiniz sezeryanı kabul etti siz ne diyosunuz demiş o ne derse demiş nerden bilsin ağladığımı dışarda doktorlarla konuşuyo beni sezeryana alırken annemler geldi çünkü onlların evi uzaktı:gitme:

neyse sonra konuşuruz ama o doktora hakkımı helal etmiyorum:1no2:

senağlama kıyamam sana yaa gerçekten zor geçmiş e peki o anda gelen sancı yani ilk anda gelen çok şidettlimi oluyor yerinden kalkabiliyomuusn nasl oluyor ben öle olduğum yere çömelip ağrıdan kalkamam diye korkuyorum bide duş almaya kadar insana vakt kalıyomu malum 2 gün yıkanamıcaz doğumdan sonra pis pis duramam ben delikafadulden

aklımda normal doğumu yapıp hemen banyo yapmak vardı evdeki hesap çarşıya uymadı sabah kahvaltı yapacakken elime çatalı aldım bir sıcak su çıktı aboooo nerden bileyim suyum geldiğini geri zekalı doktor panik yapma böyle olursa sakin ol falan demedi bende o an şuuurum u kaybediyodum ondan sonra bir sancı bir sancı 5 dk bir öldüm öldüm dirildim sonra krem gibi ne bileyim afedersiniz beyaz renkte bir akıntı ordan aktığını çok fark ediyosunuz sonra bu kahve sonra kırmızı yani kan a dönüştü meğer kan gelince yırtılma oluyomuş doktora gidince zaten gerisini üstte anlattım :gitme::gitme:

sinir şey ya of ya hayatımız elleinde ama çok özensiz oluyo bazıları:umursamaz:

valla yesica ailem uzaktaydı bizi biraz sessiz buldular adamım nerden bilsin böyle olacağını ağlayarak girdim yüksek tansiyonla çıktım valla siz akıllı olun çok zor indirdiler tansiyonumu çok kötü ağlıyodum çünkü:gitme::gitme:

yaw kıslar kan karınları olupta gerine gerine yürünyen var mı aranızda. çok kıskanıyom daalsanaalsanasmile

ayy birden başlamış doğumun senin ya yavaş yavaş gelseydi bide hemen suyun gelmesi kötü oluyor işte suyun gelince çocuğun hemen doğması lazım en azından bş kaç saat içinde...susuz kalmaması lazımmış çoxuğun önce kuru kuru sancı çekip doğıum sırasında suyun gelseydi çok rahat olurdu daha rahat oluyormuş doğum ozman

yaw kıslar kan karınları olupta gerine gerine yürünyen var mı aranızda. çok kıskanıyom daalsanaalsanasmile

bennnnnnnnnnn delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bazen arabayı bindiğimde kendim inemiyorum arabadan okadar :roflol::roflol: :roflol:

istersen bi geril bakıyım ayakların nasıl kasılıyo varya ayyyy öyle bişey olsun hemen eşim yetişirdi bana ayağımı bacağımı o düzeltiyodu:roflol::roflol::roflol:

ah canım ya. çok şükür ki iki de sağ salim kucağındalar o doktorun elinden sağlıklı bi şekilde kurtulabilmiş neyseki minik kuzu:Saruboceq:

sedef ben en çok neyden korkuyorum biliyomusun birden uykumdan aniden sancı ile uyancam diye hee bu arada o ilk gelen sancı nasıl ÇOKmu şideettli oluyor yazmıştım ona cevap vermemişsinnnnnnn

yav gece bile kasılıyodum ya gerilirken şöyle geri geri -tatlicadiarzu-

bennnnnnnnnnn delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bazen arabayı bindiğimde kendim inemiyorum arabadan okadar :roflol::roflol: :roflol:

oyy maşallah canım. kıs ben de inip binemiyorum, yatakta dönemiyoum ama görüntü de bişey yok. eskiden eşim öyle hamileleri yolda görünce bak nekadar büyük karnı derdi. ben de derdim ki onlar 7 aylık. nan şimdi 7 aylık olduk nediyecez kocaya onların ki 11 aylık mı:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…