iyi canım ne yapayım artık eskisi gibi bişey yapamıyorum yaaa yiyip içip oturuyorum azcık yürüyüş yapayım diyorum kasıklarım sancıyor bide doktorlar yürüyüş öneriyor nasıl yürim bu arada benim gobişte aldı başını gidiyor vala napçaz bilmem baya bi büyüdü şiko mbişey oldumyaaaaa guclubacismile sen napıyosun
valla bende ilk doğumda bol bol yürüyüş yaptım yaptım normal doğum demişti doktor ama olmadı gıcık olmuştum bigün bi sancı başladı korku telaş ne yapacağımı bilmiyodum annemi ararım yalancı sancı dır onu ara bunu ara en son doktoru aradım hemen gel muayene edelim demişti hemen gittim muayene oldum bebek geliyo hemen suni sancı takıp normal doğuma aldı beni normal olcak demişti 5 dakika sonra geldi sezeryana alıcaz dedi ben ağlamaya başladım kimse yanımda değil sadece eşim vardı eşime gidip eşiniz sezeryanı kabul etti siz ne diyosunuz demiş o ne derse demiş nerden bilsin ağladığımı dışarda doktorlarla konuşuyo beni sezeryana alırken annemler geldi çünkü onlların evi uzaktı:gitme:
neyse sonra konuşuruz ama o doktora hakkımı helal etmiyorum:1no2:
bence çok normal kızının kilosu sema ben en son gittiğimde 25.haftalarda beebğim 1,100 gramdı şimdi 29 .haftamdayım kaç kilo oldu çok merak ediyorummmm :sm_cool:
neyse sonra konuşuruz ama o doktora hakkımı helal etmiyorum:1no2:
senağlama kıyamam sana yaa gerçekten zor geçmiş e peki o anda gelen sancı yani ilk anda gelen çok şidettlimi oluyor yerinden kalkabiliyomuusn nasl oluyor ben öle olduğum yere çömelip ağrıdan kalkamam diye korkuyorum bide duş almaya kadar insana vakt kalıyomu malum 2 gün yıkanamıcaz doğumdan sonra pis pis duramam ben delikafadulden
kıs maşallahbenimki 25+3 de 750 ydi:roflol::roflol: afrikalı
sinir şey ya of ya hayatımız elleinde ama çok özensiz oluyo bazıları:umursamaz:
aklımda normal doğumu yapıp hemen banyo yapmak vardı evdeki hesap çarşıya uymadı sabah kahvaltı yapacakken elime çatalı aldım bir sıcak su çıktı aboooo nerden bileyim suyum geldiğini geri zekalı doktor panik yapma böyle olursa sakin ol falan demedi bende o an şuuurum u kaybediyodum ondan sonra bir sancı bir sancı 5 dk bir öldüm öldüm dirildim sonra krem gibi ne bileyim afedersiniz beyaz renkte bir akıntı ordan aktığını çok fark ediyosunuz sonra bu kahve sonra kırmızı yani kan a dönüştü meğer kan gelince yırtılma oluyomuş doktora gidince zaten gerisini üstte anlattım :gitme::gitme:
yaw kıslar kan karınları olupta gerine gerine yürünyen var mı aranızda. çok kıskanıyom daalsanaalsanasmile
yaw kıslar kan karınları olupta gerine gerine yürünyen var mı aranızda. çok kıskanıyom daalsanaalsanasmile
aklımda normal doğumu yapıp hemen banyo yapmak vardı evdeki hesap çarşıya uymadı sabah kahvaltı yapacakken elime çatalı aldım bir sıcak su çıktı aboooo nerden bileyim suyum geldiğini geri zekalı doktor panik yapma böyle olursa sakin ol falan demedi bende o an şuuurum u kaybediyodum ondan sonra bir sancı bir sancı 5 dk bir öldüm öldüm dirildim sonra krem gibi ne bileyim afedersiniz beyaz renkte bir akıntı ordan aktığını çok fark ediyosunuz sonra bu kahve sonra kırmızı yani kan a dönüştü meğer kan gelince yırtılma oluyomuş doktora gidince zaten gerisini üstte anlattım :gitme::gitme:
bennnnnnnnnnn delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bazen arabayı bindiğimde kendim inemiyorum arabadan okadar :roflol::roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?