aaaaaaaaaaaa evet kızlar ya eşim duymus bugun hasta alt bezı alayım sana dukkandan dedı yaaaaa lazım mı
hastanede ne giyceniz ona da bakıyonuz dimi göğüs pedi falan ben 2 takım götürdüm orkid v.s:icecream:
alt bezlerini doktorlar veriyo kocaman büyük bez sen orkid götür lazım olursa hastahanenin yakınındaki eczaneden alırsınkaydirigubbakcemile5
alt bezlerini doktorlar veriyo kocaman büyük bez sen orkid götür lazım olursa hastahanenin yakınındaki eczaneden alırsınkaydirigubbakcemile5
dedim ya kendimi hiç düşünmedim diye. daha bi çöp almadım pijama gecelik yok hiç biri. burda yabancıyım da. e seçenek az fiyat pahalı
dedim ya kendimi hiç düşünmedim diye. daha bi çöp almadım pijama gecelik yok hiç biri. burda yabancıyım da. e seçenek az fiyat pahalı
kız ya suyum evde gelmeye başlarsa araba batmasın bi de eşime ulaşamazsam takside ayıp olmasın. bi tane alsam mı ki
benim eşim eczacı ya bu tür seyleri biz piyasanın cok altında alabıyoruz . mesela gögüs pompalarının asıl fiyatları o kadar ucuk değil.. 15 tl ye depolardan getirticek ama otomatık deıl manuellerden
kızım su föş diye gelmiyo azar azar geliyo sende orkid takarsındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya o zaman şu ateşöl.er olayı nasıl olacak sor bi ya. hangi maka olsun kulaktan alından çok pahalı gerek var mı.
kızım su föş diye gelmiyo azar azar geliyo sende orkid takarsındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bence suyun öyle foşşş diye gelince "araba batmasın dur bi pet koyayım" diyecek halin kalmaz. benim geçen sabah sancım tutmuştu ya koştur koştur gittik doktora adam beni görünce bu ne hal der gibi baktısaç baş dağınık yüzüm solgun bi de sabahın 7si
su föş diye gelse bebek ölür kız bu allahın bi hikmeti işte:asigim:
bence suyun öyle foşşş diye gelince "araba batmasın dur bi pet koyayım" diyecek halin kalmaz. benim geçen sabah sancım tutmuştu ya koştur koştur gittik doktora adam beni görünce bu ne hal der gibi baktısaç baş dağınık yüzüm solgun bi de sabahın 7si
nasıl bişey bekliyomuş acaba. allah allahhh
en iyi koltuk altından ölçülenler dio ama ben ilaç bilirim onları medikalcıye sormak lazım dıo yanlız 10-15 tl olanlarda kafi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?