2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hele ben doğudaki kadınlara helal olsun diyom ya bi ıkınmayla 10 tanekafamçokkarıştı

kokoş seni... tickerını yapsana görelim. yaşıtız biz o zaman.
hihoyyyt

ne demek canım rica ederiz.. gerçi şimdi bende getir tükkandan dedim delimi tutundu sana dedı kavga edıyorduk az kalsın adam bosucak benı hahahah

aniden gelince önce kuaföre gidersin gecenin 3 de:roflol:

ne demek canım rica ederiz.. gerçi şimdi bende getir tükkandan dedim delimi tutundu sana dedı kavga edıyorduk az kalsın adam bosucak benı hahahah

hıh aferim bana. ben de akşam burdan öğrendiklerimi anlatıyorum sonra bi fasıl kavgadelikafadulden

hıh aferim bana. ben de akşam burdan öğrendiklerimi anlatıyorum sonra bi fasıl kavgadelikafadulden

ama adam çok rahat yesica sinir oluyorum bazen daha bir şey alıp gelmedi eline ya cocuk doğcak 2 ay sonra.. Alıs verise gittik 2 defa oda takımını begenırken on defa sordum sen sec dedı cıktı işin içinden bebek magazasına gittik nevresim kıyafet vs için cıktı dısarda sıgara içti o yuzden artık onsuz alıyorum herseyı sormuyorum bile..

Hayır dukkandan getirse para vermıcez kötü bir sey demıyorum bazı seyler hazır rafta dutuyor alıp getircen alt tarafııııııııııııııııı be adam

(ohhh kavga etmeyelım die yuzune soyleyemedım buraya yazdım terapi gibi oldu kızlar ))))))))) deneyın derim heheheheh:sm_cool:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ben bir tane gecelik bir tanede pijama takımı aldım ama doğum anı içinde basit bir gecelik almak istiyorum.Bide güzel bir sabahlık bulamadım.
Ne kadar doğum korkutucu olsada alışverişi gayet zevkli.
Bez konusunda kaç kişiye sorduysam yenidoğanda primanın pişik yaptığını söylediler. Bizde huggies aldık ama genede tabiki bence çocuğuna göre değişiyor bu allerji olayı en iyisi çok stok yapmamak.

izmirin nersin densin canım bekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım prima alma boşver aynı şey başıma geldiyerimseniben

kızlar tek tek kaçıyomusunuz yesica hariç:uhm:

ayyy bi robotla başım belada ya aldığımdan beri düzgün bi şekilde kullanamadım bi tane alıcam yenisinden kızlar ama hangisinden :uhm:

yesica gidince sohbet durdu galiba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…