aynen katılıyorum o yüzden herşeyi almadım mesela biberon anca çalışan anne içindir ya da emmezse ama bunlar benim aklıma bile gelmedi bebek emerse vermeyin derim doktorlar önermiyo zaten eğer lazım olursa eczanelerde satıyo zaten olursa hastanenin yanında eczane olur :sm_confused:a.s.benneyaptımki
aynen katılıyorum o yüzden herşeyi almadım mesela biberon anca çalışan anne içindir ya da emmezse ama bunlar benim aklıma bile gelmedi bebek emerse vermeyin derim doktorlar önermiyo zaten eğer lazım olursa eczanelerde satıyo zaten olursa hastanenin yanında eczane olur :sm_confused:a.s.benneyaptımki
bebeğe yiyecek sözü çok dokunaklı ama senağlama senağlama
yani bi heves dolduruyoruz evi..
Bugun biz de markete gittik tutamadım kendimi yeni doğan bezi, şampuanı falan aldım yok yok gariplik bizdeolumunekankayizsmile
Bugun biz de markete gittik tutamadım kendimi yeni doğan bezi, şampuanı falan aldım yok yok gariplik bizdeolumunekankayizsmile
kız ben hastane dönüşü arabayı kenara çektik bi şampuanişte bez aldım hani maddi durumum olmadığından değil allaha şükür aylığımız var yetiyo da artıyo şükür ama heyecana kapılıp herşeyi bir anda almayın derim ne bileyim:sm_confused:
bez almaya ben de başladım kibi anda bütçe sarsılmasın. kociş neye uğradığını şaşırmasın diye delikafadulden ay oğlan kafsüprizzzzzasını yasladı itiyo yinee
kız ben hastane dönüşü arabayı kenara çektik bi şampuanişte bez aldım hani maddi durumum olmadığından değil allaha şükür aylığımız var yetiyo da artıyo şükür ama heyecana kapılıp herşeyi bir anda almayın derim ne bileyim:sm_confused:
canım Allah cumlemize helalıyle daha çok versin :))) ama diyorum ya tutamadım kendimi saflık bende
canım evı bezle doldurma sakın uymuyormus yok bebek begenmıyormus vs.. kimi marka alerji yapıyormus
yaw şansa primaya alışır hepsi alerji yapar. pahalı ya
valla allah canımı alsın yalan söylüyosam en iyi prima diye aldım bir pişik bir pişik çok kötüydü doktora götürdüm bu bez den olmuş değiştir bunu dedi gittim marka olmayan bezlerden bim de satılıyo onlardan aldım düzeldiakannehirdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?