merhaba kızlar sızı okuyorum ama net basında cok duramıyorum..belım cok agrıyor.
bıde ustune grıp oldum.onunda verdıgı bır halsızlık:çok üzgünüm:
hesaplama konusundasınız yınesempatiksalakcinni
ben hala anlamıs degılım.:sm_confused:
teşekür ederim 05 eylül 2009 tahmini doğum 12 haziran kız
merhabalar hoşgeldin ...
cadı düngece geç yattı kız helal olsun size ha ben bi yarım saat oturayım balon gibi şişiyodum hamileykenkaydirigubbakcemile
Slm canim sen dun kizimin adini irem dusunuyorum yazinca irem isminin gercek anlamini yazmistim sana ama sanirim okumadan ciktin.Du tekrar ekliyim biliyosun isimler ve anlamlari cok önemli boshayallersmile
Irem isminin anlamı ne?
Irem kötü anlamlı bir isim. Irem 'Allahın sevmediği yalan Cennettir'. Biri Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.
kız bende kızıma yapacam ha bu linkten
Valla sedefim saat 3 ü gecmisti yattigimda ee haliyle kaldim bu saate.Allahtan buyuk oglumda gec kalkiyo yoksa yanmistimm boshayallersmile
Ben ilk hamileligimde bi sismistim ki sorma ayaklarim 42 numara olmustu bunda simdilik sislik yok umarimda olmazzz bilmiyorumkismile
aaa ama hep cennet bahçesi olarak geçiyo anlamı.ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum.guclubacismile
Ordada gercek anlami yazmiyo.Hatta altindaki yorumlari okursaniz gercek anlami olmadigini belirten bicok yazi yazmislarr kesinlikle irem cennet degil allahin sevmedigi yalanci cennet demek boshayallersmile
sılam ya oğluşunun resmi yok mu kız:icecream:
Gokkuluk ticker i kaydettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?