2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benimki mini laptop kapasiesi kucuk oldugu icin beynine resim falan yuklemiyorum.Zaten pc ye resim nasi geciyo hic bilmiyom.Esime bi ara sölimde buyuk laptopa eklesin ordan eklerim insallah bende.
Oyy ne uzattim kaydirigubbakcemile3

kız oğluşunu merak ettim ötekilerede koydurcam banane bakmak istiyomzemuszemus

Ordada gercek anlami yazmiyo.Hatta altindaki yorumlari okursaniz gercek anlami olmadigini belirten bicok yazi yazmislarr kesinlikle irem cennet degil allahin sevmedigi yalanci cennet demek boshayallersmile

benim ilk bebişimin ismi elif onuda ben düşünmüştüm yine.ama dediğin gibi gerçekten iyi araştırmak lazım.seninde 2.bebişin geliyo sanırım.peki sevdiğiniz güzel kız isimleri var mı ya?

http://www.ailemiseviyorum.com/ burdada isim var canım bakarsan:icecream:

Canim o kadar cok isim sitesi varki önemli olan dogru anlamlari belirten isim sözlügünü bulmak oda biraz zor.En guzeli begendigin isimlerin gercek anlamlarini tek tek arastirmak.
Ben kizim olsaydi büsra ismini koycaktim anlamida söylemeside cok guzel opuyorumnanaktan

benim ilk bebişimin ismi elif onuda ben düşünmüştüm yine.ama dediğin gibi gerçekten iyi araştırmak lazım.seninde 2.bebişin geliyo sanırım.peki sevdiğiniz güzel kız isimleri var mı ya?

Evet canim benimde ikinci oglus geliyo.
Elife uygunmu olsun istiyosun yoksa yok uygun olmasada olurmu diyosun.
Mesela bana herkes mert ismine uygun isim koy dedi ama ne alaka mert ayri bi erkek olucak erenim ayri bi erkek.
Deminde yazdim ben büsra ismini begeniyorum canim.

elif güzel isim bi hocamız vardı adı isra nasıl ben 9 ay düşündüm de bulamamıştım delikafadulden

büşranın manası müjdeydi dimi:CüvCüv:

sedef senin kızının ismi ne??delikafadulden

başak bunu da babası verdi eşim dalga geçiyodu ben le hamile kaldın zaman geçti doğurdun hala bi isim bulamadın diyedelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

kızlar yaşınızı memeleketinizi kaç yıllık evli olduğunuzu yazsanıza kaynaşak:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…