Slm canim hosgeldin.
Burdayim ama cok aktif olamicam cunki basim catliyor agridan.
Bencede illaki kuranda gecicek diye bisey yok.Anlami guzel olsun yeter.
Irem isminden vazgecmene sevindim ilerde pisman olmaktansa yolun basindan vazgecmek en guzeli.
Öz turkce isimleri arastir canim mutlaka hosuna gidecek bi isim olucaktir.
Amakuranda gecsin diyosan yigenimin adi nisanur anlami nurlu kadin demek tavsiye ederim bu ismi sana.Istersen sadece nisada koyabilirsin...
ya ben de nisan doğumluyum da. neden nisan acaba. ama sorumu sonra yanıtla şimdi başın ağrıyo. dinlen biraz canımbilmiyorumkismile
valla bilmiyorum ki zaralımı canınızı çok yakmayın da bebişler rahatsız olmasınlmaz puyorumnanaktan ben epilasyon yaparken biraz acıyodu ama sonra alışıyo bi kere ilk alırken ağda yapmıştım aboooooooooooooooooo kılları söktü aldı ama mosmor etti:1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafadulden
off ya benim cildim normalde de çok hassas zaten. bi de bu dönemde daha da acıyor. zararı da hamilelik döneminde oradaki hassaslaşan lenflerle ilgili bi durummuş. doktor kesinlikle önermiyoruz yazmıştı. ben onun yalancısıyım.
nilay mı süper süper:sm_cool:
geçen eşime alıyoduk. bi baktım bu ürün. ne yalan söyleyim almasam eşiminkini kullanacaktım fusion power var ya. marketten aldık. sen orda migrostan falan rahat bulursun. henüz kullanmadım emniyetli ve kullanışlı bişeye benziyor. 20 TL idi sanırım
Kızlar bende Asel koymayı düşünüyorum kızımın adını ama hala kararsızım sizin düşünceleriniz neler
bendede ağda çok aşırı ağrı yapıyo.hatta 1 2 defa alıştırayım dedim kanama oldu.birde önceden sezeryanlı olduğum için ne kadarda olsa makineyi değirdiğim zaman ameliyatlı bölge ağrı yapıyo
SILA soledi olemi Iremin anlamini...ben iyi anlamda olmadigini bilmiyordum hatta hosuma da gidiyordu Irem ismi...
yaa SILAAA Nilay ismi nasil?ona da bakabilir misin bi zahmet?
geçen eşime alıyoduk. bi baktım bu ürün. ne yalan söyleyim almasam eşiminkini kullanacaktım fusion power var ya. marketten aldık. sen orda migrostan falan rahat bulursun. henüz kullanmadım emniyetli ve kullanışlı bişeye benziyor. 20 TL idi sanırım
bende sezeryanlıyım ama dikiş yukarda kalıyobilmiyorumkismileCADIARZU
Asel "Cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmağı demek canım" ayrıca arapçada bal anlamına geliyor ayrıca Muhammed suresinin 15. ayeti imiş
ilk defa duydum adından çok manası güzelmiş ballllllllkaydirigubbakcemile5
Kızlar bende Asel koymayı düşünüyorum kızımın adını ama hala kararsızım sizin düşünceleriniz neler
ilk defa duydum adından çok manası güzelmiş ballllllllkaydirigubbakcemile5
Canim cok guzel bi isim anlamida bi o kadar guzel...
Bence kesinlikle bu isim kizina cok yakisacakbayanssulusmile
EVET CANIM Bİzimde ilgimizi ilk anlamı cektı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?