2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya ben de nisan doğumluyum da. neden nisan acaba. ama sorumu sonra yanıtla şimdi başın ağrıyo. dinlen biraz canımbilmiyorumkismile

naniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Kızlar bende Asel koymayı düşünüyorum kızımın adını ama hala kararsızım sizin düşünceleriniz neler

canim yanmiyor,kendimi de germiyorum en cok gerildigim ilk agdaydi.terlemistim bastan ayaga.simdi iyi.epilasyon yapamiyorum,o daha cok canimi yakiyor.azar azar olduruyor

heee anladim canim...benim cildim de hassas ve kuru.bazi ciltlerin agdaya alerjisi oluyormus mesela benim bi ark birkere agda yapti sivilcelendi tamamen.sonra yapmadi bir dahaa cildi sevmedi agdayi :)) Allahtan ole bi durumum yok
nilay mı süper süper:sm_cool:

gercekten mi?ben de cok begeniyorum insallah kizimin adini Nilay koymak istiyoruz

bendede ağda çok aşırı ağrı yapıyo.hatta 1 2 defa alıştırayım dedim kanama oldu.birde önceden sezeryanlı olduğum için ne kadarda olsa makineyi değirdiğim zaman ameliyatlı bölge ağrı yapıyo

bende sezeryanlıyım ama dikiş yukarda kalıyobilmiyorumkismileCADIARZU

Asel "Cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmağı demek canım" ayrıca arapçada bal anlamına geliyor ayrıca Muhammed suresinin 15. ayeti imiş

ben de aynı çıkıyo ağda da yapsam jilette olsa türler değişmiyo. ne azalma ne ratma oluyo.

SILA soledi olemi Iremin anlamini...ben iyi anlamda olmadigini bilmiyordum hatta hosuma da gidiyordu Irem ismi...
yaa SILAAA Nilay ismi nasil?ona da bakabilir misin bi zahmet?

Canim nilayin anlami bi kaynakta bu sekilde geciyo.

ısim : Nilay
Anlamı : ıki nil. Seyhan ve Ceyhan nehirleri. Fırat ve Dicle nehirleri.
Kökeni: Arapça

Bazi isimler varki arapca deyi gecip kötü anlamlilar.Irem de bunlardan biri.Ama nilay ismi ile ilgili bi bilgim olmadigi icin buldugum anlamini yazdim canim...

ben bacaklarım için kullanıyorum. hatta kendinden köpüren bi başlığı var ondan aldım sadece ıslak olması yetiyo kendisi köpürüyo. rahat baya. ama özel bölgede nasıldır bilemiyorum biraz derin kesiyo kılları çünki çok keskin. batık yapmasın o bölgede?

Asel "Cennetteki 4 ırmaktan biri bal ırmağı demek canım" ayrıca arapçada bal anlamına geliyor ayrıca Muhammed suresinin 15. ayeti imiş

ilk defa duydum adından çok manası güzelmiş ballllllllkaydirigubbakcemile5

yesica yı gören var mı nisan doğumlu:roflol::roflol:

Kızlar bende Asel koymayı düşünüyorum kızımın adını ama hala kararsızım sizin düşünceleriniz neler

Canim cok guzel bi isim anlamida bi o kadar guzel...
Bence kesinlikle bu isim kizina cok yakisacakbayanssulusmile

Canim cok guzel bi isim anlamida bi o kadar guzel...
Bence kesinlikle bu isim kizina cok yakisacakbayanssulusmile

ayyy cok teşekkür ederim canım ya umarım adıyla yaşar bebişlerimiz.. Gerci arapcadan aldıgımız bir çok ismin anlamı yanlıs biliyormusuz umarım buda öyle değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…