- Konu Sahibi daemon
-
- #80.521
SILAM burdamısın ? öncelikle isim konusunda sana çok teşekkür ederim.bugün babamla konuştum irem ismiyle ilgili söylediklerini aynen aktardım ve amcam din kültürü öğrt.dir.ikisi bir olup araştırma yapmışlar.evet gerçekten senin dediğin gibi anlamı iyi değil.iremi boşver dediler.gerçekten onlarda isimlerin anlamlarının çok önemli olduğunu söylediler bana.Amcam illaki Kuran da geçecek diye bişey yok önemli olan güzel anlamlı olması kızım dedi.
sende hoşgeldin tadlumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ah canım ya sen de hoşgeldin. eşim izinliydi. şimdi de dırdır edip duruyo. onları benden çok seviyosun diye:sm_cool:
http://www.abc-design.de/produkte/kombi-kinderwagen/mamba.html
Canlarim benim aldigim araba bu ...
5 sekilde göstermis herseyini ...
SILA soledi olemi Iremin anlamini...ben iyi anlamda olmadigini bilmiyordum hatta hosuma da gidiyordu Irem ismi...
yaa SILAAA Nilay ismi nasil?ona da bakabilir misin bi zahmet?
ben biterde okumuştum bu dönemde oradaki lenflerden falan bahsediyordu. kesinlikle önerilmiyordu. ben de jilet kullanmıyorum normalde.
SILAM burdamısın ? öncelikle isim konusunda sana çok teşekkür ederim.bugün babamla konuştum irem ismiyle ilgili söylediklerini aynen aktardım ve amcam din kültürü öğrt.dir.ikisi bir olup araştırma yapmışlar.evet gerçekten senin dediğin gibi anlamı iyi değil.iremi boşver dediler.gerçekten onlarda isimlerin anlamlarının çok önemli olduğunu söylediler bana.Amcam illaki Kuran da geçecek diye bişey yok önemli olan güzel anlamlı olması kızım dedi.
aa neden zararlıymış kiiii ohaoldumsmileben bunu aldım Gillette Venüs Bayan Makine Yedekli. ağda kesinlikle önerilmiyomuş. epilasyon zaten yapamıyorum. jilette tetanoz riskine karşı önerilmiyomuş. ama benim aşım var. aldığı ürün de güvenilir.
ah canım ya sen de hoşgeldin. eşim izinliydi. şimdi de dırdır edip duruyo. onları benden çok seviyosun diye:sm_cool:
Slm canim hosgeldin.
Burdayim ama cok aktif olamicam cunki basim catliyor agridan.
Bencede illaki kuranda gecicek diye bisey yok.Anlami guzel olsun yeter.
Irem isminden vazgecmene sevindim ilerde pisman olmaktansa yolun basindan vazgecmek en guzeli.
Öz turkce isimleri arastir canim mutlaka hosuna gidecek bi isim olucaktir.
Amakuranda gecsin diyosan yigenimin adi nisanur anlami nurlu kadin demek tavsiye ederim bu ismi sana.Istersen sadece nisada koyabilirsin...
yesica geçmişe gittim gilette venüs bayan aldım demişsin.bende düşünüyodum ...sen kullandınmı? nasıl? internettenmi aldın?
sıla bu araba harika. bayıldım. güle güle kullansın erenim. ama fiyatı yüksk bu tarz olanların bana göre bütçe çok sarsıldı bizim.
geçen eşime alıyoduk. bi baktım bu ürün. ne yalan söyleyim almasam eşiminkini kullanacaktım fusion power var ya. marketten aldık. sen orda migrostan falan rahat bulursun. henüz kullanmadım emniyetli ve kullanışlı bişeye benziyor. 20 TL idi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?