2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy cok teşekkür ederim canım ya umarım adıyla yaşar bebişlerimiz.. Gerci arapcadan aldıgımız bir çok ismin anlamı yanlıs biliyormusuz umarım buda öyle değildir..

o zaman iyice araştırCADIARZU

kıslarrrr bn deldimmmm nabıyonusssss ayy pazar ygs sınavına gircem işallah heyacandan oracıkta dogurmam

ne kaynetiyonus bakem

Benim dikislerim asagida hatta simdi belli belirsiz izleri.Hic acimada yapmiyor.
Sizinki yukarda oldugu icinmi aciyo acaba ...

dikişlerin tam yerini tarif edemem :kedi: ama silk epil kullandığım zaman ameliyatlı kısma ufacık deyse bile sızlıyo.gerçi kızım 5 yaşında baya oldu ama neden öle bilmiyorumsositososito

kıslarrrr bn deldimmmm nabıyonusssss ayy pazar ygs sınavına gircem işallah heyacandan oracıkta dogurmam

ne kaynetiyonus bakem

hoşgeldin nereler gittin bakem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de aynı çıkıyo ağda da yapsam jilette olsa türler değişmiyo. ne azalma ne ratma oluyo.
o kotu...bende baya bi azalma oldu...aslinda agdadan cok korkuyordum burda daemon nikli arkadasimiz vardi ki,kendisi terketti burayi :gitme: mafoldumben o beni cesaretlendirdi sagolsunnnn kaydirigubbakcemile5

evet,bende oyle biliyordum,hatta bir bitki ismiymis...seni de yordum canim,basinin agriyan zamaninda...afedersin.cok tesekkurler ilgin icin.
venusden mi bahsedyorsunuz kizlar?eger oysa bende var venus ayni mi bilmiyorum ama sanirim 4 tane de basligi var. cok guzel temizliyor ama keskin.dikkatli olmak lazim.
ilk defa duydum adından çok manası güzelmiş ballllllllkaydirigubbakcemile5

sedefcim sen once sezeryan mi oldun canim??? bisey sorucam sezeryan gerekten kabus mu??ben sezeryan olucaam da belkiiiiii

evet yesica kayboldu ya..

bu arada ygs yatay geçiş mi canım? basarılar şimdiden

dikişlerin tam yerini tarif edemem :kedi: ama silk epil kullandığım zaman ameliyatlı kısma ufacık deyse bile sızlıyo.gerçi kızım 5 yaşında baya oldu ama neden öle bilmiyorumsositososito

canım belki zor kapanmıştır bende ilk ameliyat olduğumda nerdeyse tamamen iyileşti şimdi ikinci ameliyat bu baya izi gidecek şekilde iyileşiyo 2.si daha yeni 8 ay önceydiolumunekankayizsmile

benimki venüs ama hiç kullsnmadım. arada kullanıyordum zatenem ama venüsü hiç denemedim. ağzından köpük çıkaran modeli değil sanırım

benimki venüs ama hiç kullsnmadım. arada kullanıyordum zatenem ama venüsü hiç denemedim. ağzından köpük çıkaran modeli değil sanırım

benimki de venüs canım
ya o başlığı da ben yurtdışından almıştım zaten burda hiç görmedim. belki büyük marketlerde vardır.

canım belki zor kapanmıştır bende ilk ameliyat olduğumda nerdeyse tamamen iyileşti şimdi ikinci ameliyat bu baya izi gidecek şekilde iyileşiyo 2.si daha yeni 8 ay önceydiolumunekankayizsmile

peki sedef ikinci ameliyat kesiği ilkinin bir üstündenmi yapılıyo?eyvahedigeldismile

hoşgeldin nereler gittin bakem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evdee dolanıp duruyommmm

evet yesica kayboldu ya..

bu arada ygs yatay geçiş mi canım? basarılar şimdiden

tesekkürlerr yok bildigimiz eski öss...sınava hazırlanıp bu sende sansımı denemek istedimde haaa bu arada yesica bak assagıda gülüyomus bir yere kaybolmamıs

:CüvCüv::roflol::roflol:

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…