2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben cıkıyorum şimdilik kocam sıkıldı gel dio kaptırdı gene kendını nete dıooooo

uyutayım gelırımmmmmmmm :)))

tubicik basarılar canım. sıkma kendini hiç rahat ol :) aman sınav salonunda cam kapatırlarsa açtır. cumartesi açıköğretim sınavında tansiyonum düştü havasızlıktan.

naber canimmmm hosgeldin....bayadir goremiyorum seni...oglusun nasil?sinavda basarilar

tesekkürler leylos eskilerden bi sen kalmısın...üzüldüm digerlerinin gidişlerine..napalım oluyor böyle seyler

oglusummmm iyi sadece dönmüyo içimde ters dönmüş düzelmesini bekliyoruz.düzelmedikce kaburgalarıma vuruyor agrısı...

senin kuzunnn nasıl leylos

bir paylaşı sitesinden bunları buldum leylacığım

Nil nehrine isik sacan, ya da Nil nehri uzerindeki ay manzarasi,

Nil=çivit rengi anlamına gelir çivit rengi laciverte çok yakın mavı renkdır.nil in ardından gelen '-ay' ile beraber 'mavi ay' anlamını da kazanıyor nilay ismi

farsçada ise ışıltılı lacivert

güzelin çehresi,yüzü

nil kadar görkemli ay gibi güzel...

ARAPÇADA GÜZEL GÖZLÜ CEYLAN GÖZLÜ ANLAMINA GELİYORMUŞ... HİNTLİLER DE BU İSİM ÇOK KULLANILIRMIŞ... NİL NEHRİNDEKİ AY IŞIĞINA DA DENİRMİŞ

şansnlı ,şansı parlak

Canim eger hersey normalse ve sezeryan olmani gerektirecek bi durum yoksa normal dogum yap derim.Ben sezeryan ameliyati olmus biri olarak tavsiye etmem.
Insallah bende bu sefer normal dogum yapabilirimboshayallersmile

tubicik basarılar canım. sıkma kendini hiç rahat ol :) aman sınav salonunda cam kapatırlarsa açtır. cumartesi açıköğretim sınavında tansiyonum düştü havasızlıktan.

tamam bnm için tedbir olduu saoll tatlım..sınav nasıl gecti

sılam senin ilk oğlişin kaç yaşında?

Benim mertim 3 yasindan 4 ay aldi teyzesi.Yani kardesi dogdugunda tam 3 bucuk yasinda olucak insallah ...
Seninkilerin ne kadar var aralarinda ...

tubicik başarılar canım allah kolaylık versin heyecan yapma sakın

tamam bnm için tedbir olduu saoll tatlım..sınav nasıl gecti

iyiydi. çok zorlanmadım yani
zaten ben sosyolojiye girdim bu sene. yeni açıldı bu bölüm. marmara ünide de işletme okuyorum zaten derslerim hep benzer konulardan. çoğu bildiğim şeylerdi

asel bence güzelll ve farklı bir isim..aynı isimleri duymaktan bıkanlardanım...

bnm oglusun adıda ARAZ...cok sevdigim bir şirrrin baslıgı

kızlar ben cıkıyorum şimdilik kocam sıkıldı gel dio kaptırdı gene kendını nete dıooooo
kendine iyi bak canim gorusuruz...
uyutayım gelırımmmmmmmm :)))

offf evet yaaa inan cok uzuldum boyle olmasinaaaa....bende de kaburgalarimi tekmeliyor sagolsun :))ozellikle de sag taraf.
bizim kiz da iyi cok sukur.gelecek hafta dopplere gidicez bakalim ne diycek,,,

ayy cok guzel anlamlari varmisss yesicacim zahmet oldu sana da canim cok tesekkurler opuyorumnanaktan

kızlar ben ilk gebeliğimde sancı başladı doğru hastahaneye gittik doktor muayene etti normal doğum dedi hemen odaya aldılar sonra doktor geldi sezeyan dedi kanamam bile vardı bende anlamadım ilk gittiğimde baktı normal dedi ama ondan sonra hiç bakılmadı açıldımı açılmadımı:dilcikar:

tubicik başarılar canım allah kolaylık versin heyecan yapma sakın

umarım yapmam..mafoldumben

iyiydi. çok zorlanmadım yani
zaten ben sosyolojiye girdim bu sene. yeni açıldı bu bölüm. marmara ünide de işletme okuyorum zaten derslerim hep benzer konulardan. çoğu bildiğim şeylerdi

acıkögretimmi okuyorsun yoksa örgün ögretimmi

Benim mertim 3 yasindan 4 ay aldi teyzesi.Yani kardesi dogdugunda tam 3 bucuk yasinda olucak insallah ...
Seninkilerin ne kadar var aralarinda ...

Allah bağışlasın.benim kızım da 5 yaşında.yani 2005 doğumlu.işte bu kızımdada doğumum 28 haziran benim doktor ilki sezeryan olduğu için doğal olarak bu da öyle olcak dedi haziran 20 si gibi alırım diyor.sezeryanda 3 çocuktan başka olmaz dimi?aklinialirimsmile

Kizlar ben cikiyorum bas agrim dayanilmaz hale geldi :a015:
Herkese iyi gecelerr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…