2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sezeryanın bakımı zor mu ne kadar zamnda toparlanıyorsun....ne gibi sorunlar yasıyorsun

Canim eger hersey normalse ve sezeryan olmani gerektirecek bi durum yoksa normal dogum yap derim.Ben sezeryan ameliyati olmus biri olarak tavsiye etmem.
Insallah bende bu sefer normal dogum yapabilirimboshayallersmile

oğlun kaç yaşındaki bende istiyodum ama olmuyo bilmemem bişeyler tekrar zarar görüyomuş muş akannehir

benim aynı yeri yaptılarguclubacismile

neden öyle acaba.bi arkadaşta sezeryan olmuş o bi üstten oldu diyorda.demekki değişiyor.peki genel anesteziylemi oldu?Çok soru soruyorum kusura bakma.aslında daha önce doğum yapmışta olsam doğumdan korkuyorum eyvahedigeldismile

umarım yapmam..mafoldumben

acıkögretimmi okuyorsun yoksa örgün ögretimmi

açıköğretimden sosyoloji okuyorum
marmara ünide de örgün öğretim işletme okuyorum. işletme bitmek üzere 5. senemdeyim 3 sene uzadı. devamı olan bi dersi veremedim çalışıyodum gündüzleri. bari sosyolojiye de başlıyım dedim çünkü hem işletme hem sosyoloji bi çok imkan sağlıyo işe girmek istersem eğer. beraber olduklarında iyi oluyomuş. bakalım 2 üniversite aynı anda gidiyoruz şimdilik. açıköğretimin pek bi yükü yok bana kolay çünkü dersleri. hep aldım o dersleri işletme 1- 2 de farklı isimlerde

sezeryanın bakımı zor mu ne kadar zamnda toparlanıyorsun....ne gibi sorunlar yasıyorsun

sezeryan ameliyatı bünyeye göre ben çok rahattım kimi kusuyomuş ama epiduralde ağrılarım çok aldu genel anestzide olmadıbakımını dikkatli ve temiz yapıcan ağır iş falan kaldırmak yok iyileşene kadrlmaz:

oğlun kaç yaşındaki bende istiyodum ama olmuyo bilmemem bişeyler tekrar zarar görüyomuş muş akannehir

Oglum 3 bucuk olucak canim 2 ay sonra. Burda 2 seneden sonra hersey normalse normal dogum yapabiliyosun.Ama turkiyede ilki sezeryansa ikinciyi direkt sezeryan yapiyolarmis.
Ben normal dogum yapmak icin ugrascam bakalim insallah normal olur.
Bu sefer cikiyorumm iyi geceler...

iyiydi. çok zorlanmadım yani
zaten ben sosyolojiye girdim bu sene. yeni açıldı bu bölüm. marmara ünide de işletme okuyorum zaten derslerim hep benzer konulardan. çoğu bildiğim şeylerdi
tek ogrenci ben degilmisin sevindim bunaa ama ben de 16 nisanda dersleri bitiriyorum,20 nisandan 7 mayisa kadar da 6 tane sinavim var....
Canim eger hersey normalse ve sezeryan olmani gerektirecek bi durum yoksa normal dogum yap derim.Ben sezeryan ameliyati olmus biri olarak tavsiye etmem.
Insallah bende bu sefer normal dogum yapabilirimboshayallersmile

ben de normal isterdim tabiki ama ilk olarak saglik ocagindaki ebe,sonra da kendi dr. sezeryan onerdiler.cati son aylarda olculuyor tr-de ama bizde burda ilk aylardan.ve catim cok darmis.bebegin basi sıkışırmis.belki kesi yaparlar ama ondan da korkuyorum.ama onemli olan bebegin saglikli olmasi diyorum iste.biz 2 kardesiz annem de cok zor dogum yapmis.catisi darmis onun da.kesinlikle sezeryan olmalisin diyor o da.eh iste bende bilmiyorum,hayirlisi.ayin 15-ne filan insallah dr.la detayli konusucaz bakalim kesin olarak ne diyor...

iyigeceler inşaallah hakında hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

olsun canım sor genel de oldum epiduralde epidural yaparsan çok iyi doktor bulman lazım yoksa yan etkisi berbat ağrıdan ölüyodumkafamçokkarıştı

masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nasıl kaldırıyosun ikisini...ben iki terst cözdüğümde hemen bıkkınlık geliyooo bravo sana

of offfff işaallah sezaryan bizden uzak olurrrrr hiç istemiyorum:umursamaz:

sedef estetiği nekadara oldun

Herkese iyi geceler...Herkesin korkulu ruyası gecenın konusu olmus..
Epidural'de tamam cocugunu hemen kucagına alıyorsun edıyorsun ama o koca ıgneyı yemek sırtından can yakmıyormu? sakıncalı gıbı gelıo bana
ıkıncısı ben tansıyon ve tasıkardı gıbı ıkı sorunu yasıyorum sanırım sezaryan bu durumda bana onerılecek sey bılemıyorum ama sanırım benımde tercıhım bu yonde oldugundan buna sartlandırdım kendımı...
sedef10 sen dogumu nerede yapmıstın?

hoşgeldin canım bende de panik atak var taşikardi de yapıyo korktum iyice

özel hastanede mi yaptın devlette mi? yani doğumdan çıktığında kesiğin üst kısmında dikiş yokmuydu? 1 hafta sonra o dikişler alınıyor bilmiyorumkismile

oğlumu özel de kızımı devlet hastahanesinde ben dikiş falan aldırmadım bunu özel bi iplikle içten dikiyolarmış buda eriyip gidiyomuş:hulya:

rapunzel bize kkayseriden bastırma gönder anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…