Herkese iyi geceler...Herkesin korkulu ruyası gecenın konusu olmus..
Epidural'de tamam cocugunu hemen kucagına alıyorsun edıyorsun ama o koca ıgneyı yemek sırtından can yakmıyormu? sakıncalı gıbı gelıo bana
ıkıncısı ben tansıyon ve tasıkardı gıbı ıkı sorunu yasıyorum sanırım sezaryan bu durumda bana onerılecek sey bılemıyorum ama sanırım benımde tercıhım bu yonde oldugundan buna sartlandırdım kendımı...
sedef10 sen dogumu nerede yapmıstın?
oğlumu özel de kızımı devlet hastahanesinde ben dikiş falan aldırmadım bunu özel bi iplikle içten dikiyolarmış buda eriyip gidiyomuş:hulya:
oğlumu özel de kızımı devlet hastahanesinde ben dikiş falan aldırmadım bunu özel bi iplikle içten dikiyolarmış buda eriyip gidiyomuş:hulya:
sedef estetiği nekadara oldun
peki son bi soru? özel de mi rahat ettin? devlet hastanesinde mi?
hoşgeldin canım bende de panik atak var taşikardi de yapıyo korktum iyice
peki son bi soru? özel de mi rahat ettin? devlet hastanesinde mi?
valla olmaz sor bidaha duygularıma ne güsel tercüman oluyosuneyvahedigeldismile
ewet o ipliği ben de biliyorum. iz yok mu hiç peki annecim
ıstanbulda ıstıyorum ben zaten su ana kadar kontrollerede ıstanbulda gıttım hep..aılem orada netıcesınde burada kayınvalıdem dısında kımse yok kı ınsanın kendı annesı gıbıde olmuyor kayınvalıde...gıderım orada doguma kadar kalırım dıyorum acıl bır durum olmazsa tabııı yasakkelimebalıkesir doğumevinde sen nerde yapıcankaydirigubbakcemile2
masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nasıl kaldırıyosun ikisini...ben iki terst cözdüğümde hemen bıkkınlık geliyooo bravo sana
of offfff işaallah sezaryan bizden uzak olurrrrr hiç istemiyorum:umursamaz:
tabiki özelde rahattım devletten çok çektim allah korusun bidaha gitmem birisi çok önermişti odası da ayrı doktorda iyi deyince ne biliim gittim bi daha tövbe:umursamaz:
tabiki özelde rahattım devletten çok çektim allah korusun bidaha gitmem birisi çok önermişti odası da ayrı doktorda iyi deyince ne biliim gittim bi daha tövbe:umursamaz:
selam canım...ya bugun arkadasımlada konustuk o da bebek beklıyor..tıp ılerledıkce yenı hastalıklar bulunup onlar uzerıne gıdılınce anne adayları daha streslı oluyor buda olmayacaksa bıle o hastalıkları kendıne cektırıyor...mesela bende tansıyon yuzunden preeklampsı rıskı var annem 21 tansıyonla ablamı ve benı dunyaya getırmıs ne tansıyon ılacı vermıs doktoru ne boyle bır hastalıktan soz etmıs..kı gıttıgı doktor donemın zeynep kamıl hastanesı bashekımıymıs..
cok sey ogrenıp kendımızı cok dınlıyoruz o yuzden bızde tansıyonda olur tasıkardıde panıkatakta valla ben saldım cayıra mevlam kayıramı yapsam dıye dusunmuyor degılım zemuszemus
bu arada benım tansıyonum son kontrolde 12-8 dı yanı 21 falanda degıl ...
canım geçen anneme dedim ki ben mi çok inceliyorum. bak millet talada doğuruyo. 10 tane sapasağlam. verdiği yanıt şuydu: onların genetik yapısı ve gemişi o koşullara uygun olduğundan öyleydi. çok da haklı. ben genetikle ilgili bi çok ders aldım. çıkardığım sonuç da anneminkini doğruluyor. biz gdo ve hormonların tembel yaşamın esiri olmuşuz. ama annelerimiz öylemiydi?
canım geçen anneme dedim ki ben mi çok inceliyorum. bak millet talada doğuruyo. 10 tane sapasağlam. verdiği yanıt şuydu: onların genetik yapısı ve gemişi o koşullara uygun olduğundan öyleydi. çok da haklı. ben genetikle ilgili bi çok ders aldım. çıkardığım sonuç da anneminkini doğruluyor. biz gdo ve hormonların tembel yaşamın esiri olmuşuz. ama annelerimiz öylemiydi?
ıstanbulda ıstıyorum ben zaten su ana kadar kontrollerede ıstanbulda gıttım hep..aılem orada netıcesınde burada kayınvalıdem dısında kımse yok kı ınsanın kendı annesı gıbıde olmuyor kayınvalıde...gıderım orada doguma kadar kalırım dıyorum acıl bır durum olmazsa tabııı yasakkelime
çok doğru söylemiş annen canım
sezeryanda 3 bebişten fazla olmuyor dimi? ilk doktorum bana öyle demişdi??
(güya bi önceki soru sondu) delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?