2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

balıkesir doğumevinde sen nerde yapıcankaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım bende de panik atak var taşikardi de yapıyo korktum iyice

selam canım...ya bugun arkadasımlada konustuk o da bebek beklıyor..tıp ılerledıkce yenı hastalıklar bulunup onlar uzerıne gıdılınce anne adayları daha streslı oluyor buda olmayacaksa bıle o hastalıkları kendıne cektırıyor...mesela bende tansıyon yuzunden preeklampsı rıskı var annem 21 tansıyonla ablamı ve benı dunyaya getırmıs ne tansıyon ılacı vermıs doktoru ne boyle bır hastalıktan soz etmıs..kı gıttıgı doktor donemın zeynep kamıl hastanesı bashekımıymıs..
cok sey ogrenıp kendımızı cok dınlıyoruz o yuzden bızde tansıyonda olur tasıkardıde panıkatakta valla ben saldım cayıra mevlam kayıramı yapsam dıye dusunmuyor degılım zemuszemus

bu arada benım tansıyonum son kontrolde 12-8 dı yanı 21 falanda degıl ...

peki son bi soru? özel de mi rahat ettin? devlet hastanesinde mi?

tabiki özelde rahattım devletten çok çektim allah korusun bidaha gitmem birisi çok önermişti odası da ayrı doktorda iyi deyince ne biliim gittim bi daha tövbe:umursamaz:

balıkesir doğumevinde sen nerde yapıcankaydirigubbakcemile2
ıstanbulda ıstıyorum ben zaten su ana kadar kontrollerede ıstanbulda gıttım hep..aılem orada netıcesınde burada kayınvalıdem dısında kımse yok kı ınsanın kendı annesı gıbıde olmuyor kayınvalıde...gıderım orada doguma kadar kalırım dıyorum acıl bır durum olmazsa tabııı yasakkelime

masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nasıl kaldırıyosun ikisini...ben iki terst cözdüğümde hemen bıkkınlık geliyooo bravo sana

of offfff işaallah sezaryan bizden uzak olurrrrr hiç istemiyorum:umursamaz:

marmara üni sınavlarım zor. ben de hiç çalışamadım zamanında işte böyle uzattım okulu. sakin oturuyom çalışıyom artık :) açıköğretim sınavlarına da çalışmak kolay zaten daha ilk senem 1. sınıf dersleri hafif oluyo malum :kedi:
ben ygs çalışacak olsam hiç çalışamam ağır gelir valla banaeyvahedigeldismile

tabiki özelde rahattım devletten çok çektim allah korusun bidaha gitmem birisi çok önermişti odası da ayrı doktorda iyi deyince ne biliim gittim bi daha tövbe:umursamaz:

ben de özel istiyorum eğer bildiğiniz çok iyi bi devlet hastanesi yoksa. onu da nası kaldırcak bütçemiz bilmiyorum

evet bende ilkinde devlette doğum yaptım çok çektim de ondan sordum.hemşirelerin sert sert tavırları walla hiç sorma. sanki devlette mileti zorla çalıştırıyolar :dilcikar: ama bu doğumu kesinlikle özelde istiyorum.fark fiyatı ne olursa olsun.

canım geçen anneme dedim ki ben mi çok inceliyorum. bak millet talada doğuruyo. 10 tane sapasağlam. verdiği yanıt şuydu: onların genetik yapısı ve gemişi o koşullara uygun olduğundan öyleydi. çok da haklı. ben genetikle ilgili bi çok ders aldım. çıkardığım sonuç da anneminkini doğruluyor. biz gdo ve hormonların tembel yaşamın esiri olmuşuz. ama annelerimiz öylemiydi?

çok doğru söylemiş annen canım

sezeryanda 3 bebişten fazla olmuyor dimi? ilk doktorum bana öyle demişdi??
(güya bi önceki soru sondu) delikafadulden

benım annem tarlada dogurmadıkı kadın sehırlı kadın ozu bozu tum sulalesı sehırlı.. ya tamam bızı bozuyor yedıklerımız ama yınede bu kadar degıl be yesicam ...ben tansıyonum cıkmasın dıye acıle gıdıp gelmekten tansıyon olcturmeye tansıyounum daha cok yukselıyor...gıdıyorum oraya dınlenmeden lank dıye olcuyor 14 -9 cıkıyor vah vah vah yukseldı ıste tamam ben preeklampsı olcam dıyorum...bı daha ındır bu tansıyonu kolaysa...
ama olcmemeye karar verdıgımden berı tansıyonum daha normal

bide şöyle bişey duydum vede sordum şimdi sigortanız varsa nerde ikamet ediyonuzbalıkesirde nerde doğum yapmak istiyon istanbul v.s tamam doğumu yap yapınca sigortan yokmuş gibi para ver hastahaneden çık ve balıkesire gel gelirken fişini getir ki ispatı olsun bunubağlı bulunduğun sigortaya götür mal müdürlüğüne git işlemleri yap yaptığın harcama otomatikmen maaşına yansıyomuş bunu gittim ufuk hastahanesi var ist bağcılarda muhasebeci ile konuştum doğru dedisempatiksalakcinni:hulya:

sezeryanda 3 bebişten fazla olmuyor dimi? ilk doktorum bana öyle demişdi??
(güya bi önceki soru sondu) delikafadulden

yok ya bünye meseliymiş 4 yap doktor sana tamam daha yapma diyomuş zatenbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…