2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ıyı bayramlarr.. sediklerinizle cok guzel bır bayram gecırmenızıdılerım..

ben ne yazıkkı yalnızım ablamlar ekırdaga gıttıler annem ankaraya abımın nısanlısının yanına, babamla abımde calısıyolar, esımede bılıyosun annene gıtmem sen gıt sabah erkenden ondan laf duymayım dedım o da annesıne gıttı. gelıcek bırazdan bende yenı kalktım daha kahvaltı bıle yapmadım...

ayyy 13. haftamda bıtmıs bugun buyuyor sıpalrımız..

evet kocaman oldukkk opuyorumnanaktan

kizlar iyi bayramlar...
sevdiklerinizle nice mutlu,huzurlu bayramlara ben de annemlerdeyimçsonra da kayinvalideme gidicem orda kalicaz geneeeeeeeeeeeee pazar donucem.pc.mi aliyorum yanima takip edicem burayi...
daemoncum tebrikler 1. trimesteri bitirdiniz.2ye gectiniz.az kaldi kuzum. :)
opuyorum hepinizi

ufs.. kocisim qelsede dışarı çıksak hava çok qüzel yaaa

merhaba arkadaşlar bayramınızı en içten dikelerimle kutluyorum tüm sevdiklerinizle beraber tekrarını diliyorum

biz bayram sabahı bir kaza yaptık eşim ben ve ailesi ile birlikte eşimin dedesinin mezarına gittik bu onsuz ilk bayramdı herkes üzgündü dönüştü başka bir arabayla çarpıştık çok korktum allaha şükür sadece mala geldi

geçmiş olsun zeyhatcığım iyiki mala gelmiş vrilmiş sadakanız varmış demekki dikkat et canm kendine

bizde şu an annemlerdeyiz ablamlar filan onları akşam trabzona yolcu edicez ay nasıl dayanacaksam ben o kadar duygusal oldumki anlatamam yanlız hiç kalamıyorum sürekli kalabalık istiyorumöyle yani

geçmiş olsun zeyhat ya olsun sağlık olsun mal kazanlır ama sağlık kazanılmaz.bende kutluyorum herkezin bayramını

nasılsın dilekciğim miden ne durumda iştahın açıldımı

selamlar.arkadaşlae 2li testimin sonucu çıkmış,sonuçlar gayet güzel.içim sıkılıyodu kötü çıkar diye ama hayırlıyısıyla atlattık sonuçları duyunca içim rahat etti.herkese iyi bayramlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay kızlar ya ablamı ve canım yeğenimi trabzona gönderdik bayram için inanın ağla ağla içim çıktı bu hormanlar ne zaman düzelir aşırı duygusalım ben

birde doktor bana 17 aralıkta randevu verdi ben o zaman kaç haftalık olucam

ay kızlar ya ablamı ve canım yeğenimi trabzona gönderdik bayram için inanın ağla ağla içim çıktı bu hormanlar ne zaman düzelir aşırı duygusalım ben

aynene bende öyleyim bayram sabahı kalktım aileme gidemedim bu bayram hamileliğimin riskli olması yüzünden onlar başka şehirde. Sabah ağladım ağladım çok kötü oldum sonra mezar ziyaretine gittik orda böyle bir kaç tane yol kenarında bebek küçğk çocuk mezarları gördüm onlar beni mahvetti

ya napıcaz biz bu duygularla herşeye ağlıyorum üzülüyorum dayanamıyorum yani şimdi sanki onlar gitti ben yanlız kaldım gibi hissediyorum halbuki eşim yanımda annem de yakın bana ama işte ben uçtum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…