2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabaa kizlar bayramin ilk gunu nasil gecti?
bende bayram yollarda gecti diyebilirim.
hangi eve gittiysem et vardi icim daraldi,bi lokma bile yiyemedim.zaten midem rahatsiz
sonra da zeyatcimin soledigi ilaci aradik esimle mide icin surup.
inanin gezmedigimiz eczane kalmadi.
en sonunda alman eczanesinden bulduk.
ilacin yazisi da almanca.bisey de anlmiyorumne rusca ne de ingilizcesi var.
1 olcek ictim iyi geldi ama sonra yine basladi agri.
zeyhatcim sen kaca almisdin bu ilaci?

kızlar bişeyi merak ediyorum belki biraz özel olacak ama ben hamileliğimi günümden önce öğrendim ve hala ilişki yasak yaklaşık 1 haftadır kanmama tamamn kesildi dr sanırım 1 hafta daha gelmezse bu yasağı kaldırabilir. ılişki sırasında bir sorun sıkıntı rahatsızlık yada baskı gibi bişy hissediyormusunuz hamileliğe bağlı

canım ben sağlık karnemle aldım bu ilacı fiyatını hiç bilmiyorum mavi bir kutusu var şişeside koyu kahve onun üstüde mavi. Oun üstünde insa şekli var içindede mideyi gösteriyor şişesinin kapağıda beyaz

her yemekten sonra muhakkak bir ölçü içmelisin

ne şurubu canım neye iyi geliyo bende bugün şu bulantı bilekliğini sordum eczanele ama yoktu zaten eşimde inanmadı saçma baktı yani

evet canim ayni ilaclar.
herhalde ithal oldugu icin o kadar pahali oldu.yeter ki iyi gelsin bana da gerisi onemli deil :)

Son düzenleme:
ne şurubu canım neye iyi geliyo bende bugün şu bulantı bilekliğini sordum eczanele ama yoktu zaten eşimde inanmadı saçma baktı yani

canim mide icin.midem cok rahatsiz ediyor da beni,zeyhatcim soledi.bende aldim o ilaci.mide yanmasina eksimeye filan iyi geliyor.

bunu merak ediyorum varmı yardımcı olabilecek

valla zeyhatcığım ben yardımcı olamıcam malesef bi kaç defa oldu hamileliğimin başından beri onda tedirginlik olduğu için hiç bişey hissedemedim sadece eşim daha kayganlaşmış dedi değişiklik olarak

hepinize hayırlı, güzel hamilelikler diliyorum, daha yolun başındasınız, biz yolun yarısını geçtik, çok şükür sona doğru yaklaşıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin. kendinize dikkat edin..
(ceviz ve süt'ü unutmayın :)) ) cokacimcoook

peki ben 17 aralıkta doktora gittiğimde kaç haftalık olucam

bunu merak ediyorum varmı yardımcı olabilecek

biz ilk olarak dun yaptik yarim yamalak olarak o isi :))
hamile kaldigimdan beri birliktelik olmamisdi.
hic bir baski yok,once nasilsa simdi de oyle.sadece pskilojik baski var aman fazla girmesin (afedersiniz) diye.ben o kadar psikolojik etkiledim ki kendimi cok acitti.ilk gece gibi.psikolojik baskidan baska bisey hissetmiyorsunuz kkizlar :)))) ay ben hic birlikte olmak istemiyorum yaa.canim da cekmiyor kaydirigubbakcemile3

anladım canım sağol ama bebeği yada hamilelğini tehlikeye sokabilecek bişey olsaydı hissederdin açıkçası rahminde bir kütle yani bebeği plesatanyı kastediyorum bunların varlığını hissetmek oluyormu

anladım canım bebeği keseyi hissetmiyorsunuz yani

geç de olsa bende geldim
akşama kadar evdeydik daha sonra kayınvalidemelre gittik zorla
yol geçmek bilmesi midem altüst oldu, hiç evden çıkmak istemiyorum

zeyhatcım malesef bende senin soruna cevap veremeyeceğim ama cinsel ilişki sırasında bebeği hissetmezsin diye biliyorum.
bazıları neredeyse son haftalarına kadar ilişkiye giriyorlar , demekki bir zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…