kızlar bişeyi merak ediyorum belki biraz özel olacak ama ben hamileliğimi günümden önce öğrendim ve hala ilişki yasak yaklaşık 1 haftadır kanmama tamamn kesildi dr sanırım 1 hafta daha gelmezse bu yasağı kaldırabilir. İlişki sırasında bir sorun sıkıntı rahatsızlık yada baskı gibi bişy hissediyormusunuz hamileliğe bağlı
geçmiş olsun sensi, çabuk toparlarsın inşallah
kızlar bişeyi merak ediyorum belki biraz özel olacak ama ben hamileliğimi günümden önce öğrendim ve hala ilişki yasak yaklaşık 1 haftadır kanmama tamamn kesildi dr sanırım 1 hafta daha gelmezse bu yasağı kaldırabilir. İlişki sırasında bir sorun sıkıntı rahatsızlık yada baskı gibi bişy hissediyormusunuz hamileliğe bağlı
slm kızlar nasılsınız geçmişi az okudum valla arife günü ton balığından zehirlendim hastanede serum falan şimdik normale döndüm et le uğraştım kocam göreve gitti az dinleniyom
Tsk ederim canim benim, bebek benim direncimi iyicene kirdi
eskiden hic hasta olmazken simdi cok cabuk hasta oluyorum ve zor atlatiyorum.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
konserve ürünler yememeye bakın bu aralar ne olur ne olmaz
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bayraminiz mubarek olsun.
Sizler nasilsiniz bilemem ama benim bayramim yatarak gecti.
Arefe gunu kontrole gittim doktora bebek iyi gibi ama ben biraz kilo vermisim
sonra eve giderken bacaklarim tutmadi gozumun onun karardi bayilacak gibi oldum.
Yakinda alisveris merkezi vardi oraya girdik yemek yenilen yere oturduk az birsey ictim,
midem kalkti hemen lavobaya kostum ikisi de doluymus tutamadim, liseli kizlar vardi
onlarin onunde cesmeye cikarttim cok kotuydu ya cok utandim.
Eve gittik sonra birkac saat sonra tekrar hastaneye gittim 1 saat serum taktilar eve geldim
ondan beri yatiyorum bugun biraz ayaklandim. Sanirim usutmusum o da beni daha cok kotu yapti
butun gun cikartiyordum ayakta zor duruyordum da yavas yavas toparlaniyorum.
slm kızlar nasılsınız geçmişi az okudum valla arife günü ton balığından zehirlendim hastanede serum falan şimdik normale döndüm et le uğraştım kocam göreve gitti az dinleniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?