2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben anneler gününe 1 hafta kala doğum yapıcam inşallah anneler günüm kutlanıcak dün akşam eşim söyledi çok güzel bir duygu küçücük bişey ya alt dudağı titreyerek bana anne diycek çok heyecanlı çok mutlu bebeğimin geleceği için çok umutluyum inşallah rabbim herkese bu nefes kesen mutluluğu versin

doğum tarihini doktor mu söyledi? yani tam ne zaman oluyor? aynı zaman da doğuracağızda?

kız nasıl oluyor o??mayısın başında mı doğum yapıcaksın??

yaa tabiki mayısta anneler günü babalar günüyle karıştırmış eşim yada kendini kast etti ilk babalar günüm diye ama bu haksızlık ilk benim olmaylıydı

geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:

doğum günün kutlu olsun canımmm..bundan sonraki doğum günlerin bebişinle sağlıklı mutlu geçsin....öpüyorum..

a.s.a.s.:nazar:

uklacım 2,5 aylık ken ultrasondaki dktr söylemişti erkek diye pek inanmamıştık
sonra bu bayram baya kötü hissettim kendimi bebeğimden ses seda gelmiyordu öldü diye hemen acile koştum dktr oğlunuz gayet iyi dedi erkek olduğunu söyledik ben öyle görüyorum dedi
sonra dun kendi dktruma gittim eşim sordu bebeğin meğerse pipisini işaret ediyor bu ne diye dktr bebeğin pipisi dedi yani erkek bende daha erken diyorum ama 3 dktr da yanlımaz ya yinede kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da yeterli demi:Saruboceq:

canım valla gözün aydın diyorum ozaman, zaten sizde erkek istiyordunuz sanırsam öle hatırlıyorum Allah gönlünüze göre versin sağlıklıca dünyaya gelsin..

canım valla gözün aydın diyorum ozaman, zaten sizde erkek istiyordunuz sanırsam öle hatırlıyorum Allah gönlünüze göre versin sağlıklıca dünyaya gelsin..

tşkrlr uklacım rabbim herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerini

Uklacım doğumgünün kutlu olsun. Bebişinle ve sendiklerinle nice yıllara. Birdahakine mumları bebişinle üflersin :) Sevgiler

geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:

nice güzel,sağlıklı yaşlara canım.a.s.

ay ne qüzel bidahaki doğum qününde bebişin senin yanında olucakk opuyorumnanaktan

kızlar ben yemeğe iniyorum görüşürüzz

kızlar yaa qöbüşleriniz hiç çıkmadı mı.. haziran annelerinin qöbüşleri topiğine biraz qöbüş ekleyin sevelimmmmmmopuyorumnanaktan

ayyy bizim tanıdığımız 5 aylık hamile ben kadar karnı yok:))
her gelen aaa karnın kabarmış erkenden diyor...

ukla doğum günün kutlu olsun
bebeğinle eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu ömürler geçiresin opuyorumnanaktan

Uklacim dogum gunun kutlu olsun, esinle bebisinle nice mutlu yillara insAllah. opuyorumnanaktan

Back
X