2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ukla,
doğum günün kutlu olsun güzelim.

Sevdiklerinle, bebişinle nice mutlu yıllara...opuyorumnanaktan

ukla doğum günün kutlu olsun
bebeğinle eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu ömürler geçiresin opuyorumnanaktan

Uklacim dogum gunun kutlu olsun, esinle bebisinle nice mutlu yillara insAllah. opuyorumnanaktan

Ukla,
doğum günün kutlu olsun güzelim.

Sevdiklerinle, bebişinle nice mutlu yıllara...opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz seneye yeni yaşımızda meleklerimiz kucağımızda kutlarız yeni yaşlarımızı...a.s.

kızlar ikili testimi yaptırdım.. ense kalınlığı 0,9 çıktı iyi dedi doktor.. tahlil de ctesi çıkacakmış.
burda 75 tl ikili test bu arada..
bebiş büyümüştü yaa afacan zıplayıp duruyordu..
yalnız benim rahmimin şekli değişikmiş biraz, bir çıkıklık var içinde.. yani ortası dar rahmimin öyle söyleyeyim. bizim zıpır da kafasını sen sok o daracık yerden.. kafa bi tarafta vucut bi tarafta kalmış..
doktor bişi söylememiş bana korkmayayım diye ama ben şekilden anlamıştım biraz.. sonra doktor beni yan döndürdü istediğim pozisyonda durmuyor bu vatandaş diyerek.. sonra yine normal yattım.. o yandöndüğümde kurtarmış kendini zıpır, yerine yerleşti yeniden.. doktor da dedi ki korkma diye soylemedim yoksa ödün kopardı..
ben de dedim ki e benim rahmim böyle, bebeğin hareketleri kısıtlanmıyor mu?
doktor dedi ki biraz daraltıyor yerini ama bişi olmaz dedi..
e dedim ya büyüdükçe kafayı sokar da bir daha çıkaramazsa?
tam tersine büyüdükçe kafayı sokamayacak oraya dedi..
sıpa yaa neler yapıyo içerde..
şimdi rahim şeklimi öğrendim ya içime kurt düştü doktor bişi olmaz dese de.. umarım sağlıklı olur bebişim..
şu anda herşeyi normal çok sağlıklı maaşallah..

kızlar ikili testimi yaptırdım.. ense kalınlığı 0,9 çıktı iyi dedi doktor.. tahlil de ctesi çıkacakmış.
burda 75 tl ikili test bu arada..
bebiş büyümüştü yaa afacan zıplayıp duruyordu..
yalnız benim rahmimin şekli değişikmiş biraz, bir çıkıklık var içinde.. yani ortası dar rahmimin öyle söyleyeyim. bizim zıpır da kafasını sen sok o daracık yerden.. kafa bi tarafta vucut bi tarafta kalmış..
doktor bişi söylememiş bana korkmayayım diye ama ben şekilden anlamıştım biraz.. sonra doktor beni yan döndürdü istediğim pozisyonda durmuyor bu vatandaş diyerek.. sonra yine normal yattım.. o yandöndüğümde kurtarmış kendini zıpır, yerine yerleşti yeniden.. doktor da dedi ki korkma diye soylemedim yoksa ödün kopardı..
ben de dedim ki e benim rahmim böyle, bebeğin hareketleri kısıtlanmıyor mu?
doktor dedi ki biraz daraltıyor yerini ama bişi olmaz dedi..
e dedim ya büyüdükçe kafayı sokar da bir daha çıkaramazsa?
tam tersine büyüdükçe kafayı sokamayacak oraya dedi..
sıpa yaa neler yapıyo içerde..
şimdi rahim şeklimi öğrendim ya içime kurt düştü doktor bişi olmaz dese de.. umarım sağlıklı olur bebişim..
şu anda herşeyi normal çok sağlıklı maaşallah..

kısss özge varya okurken güldüm ya anlatışına kaydirigubbakcemile3
merak etme dr bişey yok dediyse yoktur endişelenme
zaten kafa gittikce büyüyeceği için sokamazda oraya pıtırcıkkk

kısss özge varya okurken güldüm ya anlatışına kaydirigubbakcemile3
merak etme dr bişey yok dediyse yoktur endişelenme
zaten kafa gittikce büyüyeceği için sokamazda oraya pıtırcıkkk

hehe valla uklacım sorma..
Allahtan doktorum bu kadar rahat biri.. yoksa beni korkutan felaket tellalı biri olsa yanmıştım valla..
kız ama görcen sokmus kafayı oraya garibim.. tam kafası kadar bir yer zaten.. sadece bacaklar kollar oynuyo kafa içerde sabit kaydirigubbakcemile3
hayırlısı neyse o olsun artık.. yiyeceği ekmek varsa gelecektir sağlıkla dünyaya..

hehe valla uklacım sorma..
Allahtan doktorum bu kadar rahat biri.. yoksa beni korkutan felaket tellalı biri olsa yanmıştım valla..
kız ama görcen sokmus kafayı oraya garibim.. tam kafası kadar bir yer zaten.. sadece bacaklar kollar oynuyo kafa içerde sabit kaydirigubbakcemile3
hayırlısı neyse o olsun artık.. yiyeceği ekmek varsa gelecektir sağlıkla dünyaya..
yavrum yaaa kıyamam, sağlıklı gelsin inşallah....
benimkide elller ayaklar bi orda bi burda popoyu döndü salladı bize dün :))) koptuk gülmekten eşimle,
ben çıkıyorum kızlar malum şimdi pasta yiycez iş yerindekilerle
sonrada koçişle buluşcaz yemeğe gitcez
yarın görüşürüzzz öptümmmopuyorumnanaktan

slmm gecmısı okudum geldım..

tatlı cadı aramızda en kucugumuz sensın:D ben 21 yasındayım canım..

ya kızlar benım cok fena uyku problemıem var napıcam bılmıyorum... uyumama ragmen sureklı uykkusuuzmm..

uklacımmm dogum gunun kutlu olsun komsucumm..

benim de cok uykum var heran uykum var daemon çookk...
sabahları yataktan kazıyorum resmen kendimi

aa ukla dogum gununmu senin?tebrikler canim,nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber.seneye bebisinle beraber kutlarsiniz insallah dogum gununu opuyorumnanaktan

geçmişler olsun tatlım Rabbim bu meleğini sana bağışlasın inşallahhhh
Kızlarrr bu gün benim Doğum Günümmmm 32 yaşıma girdimmmm opuyorumnanaktan:kedi:

canım doğum günün kutlu olsun Rabbim inşallah yeni yaşında bütün dileklerini gerçekleştirir sağlıkla bebeğinle ve eşinle nice yıllara inşallah

slm bebiş02 benimde doğumum 8 haziranda olcakmış sen cinsiyetini öğrenmişsin hamileliğinde neler yaşadın bana kısaca anlatırmısın ben bebeğimin cisiyetini çok merak ediyorumda

bu arada merhaba kızlar ben yeni aranıza katıldım

coolelislam hos geldin aramiza canim.
saglikla bebegini kucagina almak nasip olur insallah.
site yine cok sorunlu ne zaman bitecekse.
ben de cikiyorum sinir oldum.
yarin gorusuruz.
byby

günaydın kızlarr
insallah site kendine gelmiştir artık...

günaydın millet!

yeni yaşın hayırlı olsun ukla...

aramıza hoşgeldin coolelisam :ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar.
nasılsınız?dün site çok kötüydü,sinirlerimi bozdu valla.bugün iyi gibi ama bakalım.

günaydın herkese
bende dün sitye giremedim bir türlü, kk keyfimizi de bozdular artık. siteye girmeye korkuyorum

özgeçay ne çabuk yaptırdın sen 2 li testi
ben 2 hafta sonra gideceğim, doktor 13. haftanda gel dedi

Back
X