2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgeçay ne çabuk yaptırdın sen 2 li testi
ben 2 hafta sonra gideceğim, doktor 13. haftanda gel dedi

valla benim doktor da benim gibi sabırsız herhalde anacım.. kaydirigubbakcemile3
gecen hafta 11+2 de gel yapalım dediydi.. ben de gittim yaptı..
ikili için gerekli kan tahlilleri ctesi cıkacakmış ..
ama benim toxoplazma, kızamıkçık ve hemogramı da yeni istedi.. önceki haftalarda ikili testle beraber tek kanla yaparlar demişti..
benimde toxo ve kızamıkcık negatif çıkmış.. te allaamm :ecrin_bebek:

valla benim doktor da benim gibi sabırsız herhalde anacım.. kaydirigubbakcemile3
gecen hafta 11+2 de gel yapalım dediydi.. ben de gittim yaptı..
ikili için gerekli kan tahlilleri ctesi cıkacakmış ..
ama benim toxoplazma, kızamıkçık ve hemogramı da yeni istedi.. önceki haftalarda ikili testle beraber tek kanla yaparlar demişti..
benimde toxo ve kızamıkcık negatif çıkmış.. te allaamm :ecrin_bebek:

anamm seninde mi toxo negatif. evde de kedin var benim gibi
benimki de negatif çıktı nasıl olduysa. 28 sene kedilerle yattım kalktım birşey olmamış
kedinin kumunu sakın elleme. eşin değiştirsin. yediğin sebze ve meyveleri de güzelce yıka. birşeycik olmaz

anamm seninde mi toxo negatif. evde de kedin var benim gibi
benimki de negatif çıktı nasıl olduysa. 28 sene kedilerle yattım kalktım birşey olmamış
kedinin kumunu sakın elleme. eşin değiştirsin. yediğin sebze ve meyveleri de güzelce yıka. birşeycik olmaz

evet canım ben de öyle yapıyom.. çiğ etli bişiler de yemiyom işte tamamdır :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bende site cok yavas ve bi girebiliyorum bi giremiyorum sinir oldum.

slmm gecmısı okudum geldım..

tatlı cadı aramızda en kucugumuz sensın:D ben 21 yasındayım canım..

ya kızlar benım cok fena uyku problemıem var napıcam bılmıyorum... uyumama ragmen sureklı uykkusuuzmm..

uklacımmm dogum gunun kutlu olsun komsucumm..

CANIM BENİM SAOL
MERAK ETTİM GÖRÜŞEMEDİK SENLEDE...

aa ukla dogum gununmu senin?tebrikler canim,nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber.seneye bebisinle beraber kutlarsiniz insallah dogum gununu opuyorumnanaktan
evet canım, yaşlandım bir yaş daha :))
inşallah bir daha ki d.günümde bebeişim kollarımda olacak..
canım doğum günün kutlu olsun Rabbim inşallah yeni yaşında bütün dileklerini gerçekleştirir sağlıkla bebeğinle ve eşinle nice yıllara inşallah

saol tatlım, güzel dileklerin için...

günaydın kızlar,
gene geldim yoksunuz siteden mi giremiyorsunuz???

günaydın hanımlar siteye ne olmuş böyle error kelimesini görmekten gına geldii ya zor girdim bak şimdide kimsecikler yok yaffff

ya ne bu hal böyle siteye ne olmus o kadar giremedim şekli şemali değişmiş şakamı bu

slm kızlar bende sabahtan beri giremedim siteye...
site iyice uçtu valla....
bizi kaçırtmaya mı çalışıyolar ne.......

Yaa sormayın kızlar ne bu sitenin hali böyle anlamadım o yüzden girmekte istemiyorum offffffff girmeyince de sizi özlüyorum yaa

sitede 4 gundur bakim varmis.artik isler bitmis de.tamamliyorlar kizlar.sitemiz sorunsuz olucak insallah.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız valla ben 2 gündür hiç iyi değilim zaten mide bulantılarından ölüyodum şimdi bide baş ağrısı çıktı tansiyonum çok düşüyo 7/4 olmuş ya ayağa kalkacak halim yok inanın dünde bebeğimi gördüm o bana inat gayet iyi maşallah el salladı bol bol yani benim gibi olan varmı ilaç ta kullanamıyorum nasıl geçicek bu baş ağrısı ya

hadi ya bişey söyleyin tansiyon düşüklüğü yaşayan varmı ne yapmam lazım benim şimdi

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız valla ben 2 gündür hiç iyi değilim zaten mide bulantılarından ölüyodum şimdi bide baş ağrısı çıktı tansiyonum çok düşüyo 7/4 olmuş ya ayağa kalkacak halim yok inanın dünde bebeğimi gördüm o bana inat gayet iyi maşallah el salladı bol bol yani benim gibi olan varmı ilaç ta kullanamıyorum nasıl geçicek bu baş ağrısı ya

seni oyle iyi anliyorum ki.az kaldi ama gecicek insallah sabret.
bebisinin iyi olduguna da cok sevindim.
bu haftalarda bas agrisi normalmis canim.eger cok agriyorsa drla konusup ilac alabilirsin belki

Son düzenleme:
cakacim eksi seylerden uzak dur,limon,mandalina tursu ve s gibi.
ama tatli seyler yemeye calis.o tansiyonu yukseltiyor.

Back
X