2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada benim de 3 tanıdıgım hamile..
2sinin oğlu olacak 1inin kızı :)
ben de bu sene erkek senesi oldugunu düşünüyorum

hadi gözün aydın darısı başıma hihoyyythihoyyythihoyyyt

hadi gözün aydın darısı başıma hihoyyythihoyyythihoyyyt

amin canım hadi bakalım darısı başına...
zaten nedense bu testten korkmamıştım pek..
ben o rahmimin şeklinin bebeğe zarar vermesinden daha cok korkuyorum.. hani rahmimin içinde girindi var ya aşağıya doğru.. kalp gibi yani şekli sanırım.. gecen de ultrasonda görmüştük ya, kafasını diğer tarafa sokmuştu sıpa, kesesiyle birlikte :) doktor beni yan cevirdi de çıktı sevgili akrobat yavrum.. hani bişi olur sokar kafayı cıkaramaz gbi bi his olustu nedense.. doktor bişi olmaz dedi ama işte..
zaten Allaha emanet, yiyecek ekmegi varsa gelecektir değil mi, boşuna evhamlanıyorum

benim o çıkıntı rahmim yukarısından başlıyordu ve rahmimi ikiye bölyordu baya uzundu onun için ameliyat oldum ben benimki çok riskliydi kalp şekli olanlar daha sakin hamilleik geçiriyor ama tavsiyem çok böyle kendini yoracak hareketler yapma sakin geçirmeye çalış hamilleiğini

bu arada cinsiyetler belli olmaya başlamış benimde pazartesi ikili testim belki dr bişey söyler

gçenlerde posta gazetesinde eylül ayında hamile kalanalrın çoğu erkek bebek dünyaya getiriyormuş bilimsel olarakta kanıtlanmış

ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış allah herkese gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ben nedense cinsiyetini hiç merak etmiyorum tamamen onun sağlıklı olmasına endekslendim ondan galiba bu arada kızlar benim gibi hala sadece 1 kilo alan var mı ve 2 haftadır da bu kilo sabit bende vitamin falan içiyorum ama yinede ya besleyemezsem diye korkuyorum..bu arada yarın 13. hafta bitiyor

hmm tamam canım yormuyorum zaten..
daha da dikkat ederim..
gecen ikili test günü bir baktık bebek kafayı alttan öbür tarafa geçirmiş, kafa orada, bu tarafta vucut oynuyo sadece.. sonra doktor salladı fln cıkmadı, sonra beni yan döndürdü de öyle çıktı zibidi..
doktora sordum büyüdükce aksine, sokamaz kafayı oradan dedi.. yeri daralmıyo mu dedim, biraz daralıyo ama bişi olmaz dedi..
işte benim yine de içimde korku tabi, sanki kafasını sokacak da cıkaramayacak gibi geliyor.. Allah korusun tabi Allah emanet..
nette de okudum ben, böyle olduklarını farketmeden sorunsuz hamilelik geçiren cok insan varmış..

arkadaşlar bende sizdenim 2010 haziranda allah izin verirse 2. ez anne olacağım
bir oğlum var ..hayırlısı ve sağlıklı bir kız istiyorum...ama çokta önemli değil burda önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması

yok canım bir arkadaşın kalp şeklindeydi oda bu sitede bebek büyünce o arfa geçmiyor sadece yerini daraltıyor ama şöylede düşün ikiz bebeklerinde yeri pek geniş değil ama gayet sağlıklı doğuyorlar

evet ben de gecen gün onu düşündüm, ikiz üçüz bebekler ne yapıyor, onlar da daracık yerde dedim..
Allaha emanet olsun hepimizin bebekleri inşallah...

allah tamamına erdirsin biri erkek ikinciyi kız istemen gayet normal ve güzel olur ben zaten bir kızı br oğlu olan insanları çok şanslı buluyorum

Son düzenleme:
benim felaket kilo takıntım var zaten 62 kiloyla hamile kaldım hiç kusmadım üstelik vitamin ilacıda alıyorum ee bunlar oluncada 66 kilo olmuşum çok endişeliyim doğumdan sonra kilolar üstümde kalacak dye zaten balina gibiyim aynaya bakınca iyice kendimi kötü hissetmeye başladım millet 4 aylık oluyor hala karın yok benim heryer fırlamaya başladı

slm kıslar ben geldimmm kayınvalidemde oldugum için pek giremedim foruma..bayram boyuncada burdaydık..kocişim yine sehir dısına cıkınca kayınvalidem göndermedi eve..ayy kalabalık aileyi özlemişim..burda cok güzel geciyor günlerimm evde tek basıma kukuman kuşu gibiydim:umursamaz:

bu araada tayfamı ösledimm:jeyyar:umarım hepinizz iyisinizdir

dogum günü böcüğüüü ukla dogum günün kutlu olsun..nice kırısıklara:teytey:

kıslar artık cok yemek yiyorumm kayınvaldemlerden obur olarak cıkıcam:dilcikar:

hosgeldın tubıcık.. ben bugun hastayım. cınsıyetlerde ogrenılmeye baslandı hergun bı kız bı erkek gelıyo

sen neler yapıyosun kocişinyıne nıe gıttı ayol.. kayıvalıdenle beraber hos sohbetler dıyelım sana

saol cnm..yok kıs zzaten evde degil eşimin ailesi biraz akabalık oldugu için hepsi calısıyor üstelik kayınvalidemde..eşim bıraktıramıyor ona işini..yıllardır alıskın oldugu iiçin..görümcemle birlikteyiz.

sanada gecmiş olsun neyin var

ay kızlar hep vitamin kullanıyosunuz benim dr vitamin yok diyor istediğim halde..sen yatıyosun diyor..ama ben kilo almıyorum ki hatta kilo bile verdim..

Selam kızlar ay site düzelmiş sonunda çok sevindim :)

Daemoncum geçmiş olsun canım boğazın için sana zencefil-bal-limon üçlüsünü öneriyorum. Toz zencefili birkaşık bal ve biraz limon suyuyla karıştırıp macun kıvamında bir kaşık ye yavaş yavaş yut çok iyi geliyor. Yada istersen bir bardak sıcak suyun içine bir kaşık bal- yarım kaşık toz zencefil at ve yarım limon sık biraz beklet karıştırıp çay gibi iç (ben genelde bu sekilde yapıyorum) boğaz ağrısına acayip iyi geliyor aynı zamanda öksürüğede iyi geliyor. Hemde hamilelere zararlı değil. Zencefil doğal antibiyotik olduğu için çok çabuk iyileşmene yardımcı oluyor

ay kızlar hep vitamin kullanıyosunuz benim dr vitamin yok diyor istediğim halde..sen yatıyosun diyor..ama ben kilo almıyorum ki hatta kilo bile verdim..

canımcım bukadar takma alınan vitamin bebek için değil anne için veriliyor. Sadece hamileliğin ilk 10 haftasında folik asit bebeğin gelişimi için sonradan alınan multivitamin tabletlerinin esas amacı annenin eksilen vitaminini karşılamak. Çünkü bebiş sen yesende yemesende senin deponu sömürüyo zaten yani sağlıklı beslen yeterli ilerleyen zamanda bi eksikliğin olursa doktorun ek vitamin verir merak etme. Ayrıca senin aldığın kiloyla bebeğin kilosu ve beslenmesi doğru orantıda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…