kızlar ben geldim yine..
ikili test sonucumu aldım.. şansıma doktor hastane dışında toplantıda.. ama sonucların altında tarama negatif diyor.. risklere de baktım, işte 1115/1 , 25000/1 fln hep öyle.. zaten altta tarama negatif yazdoığı için sanırım risk yok.. risk olsa yazıyormuş altında çünkü testin..
çok şükür bunu da atlattık inşallah..
doktora yine ptesi göstercem tabi
hadi gözün aydın darısı başıma hihoyyythihoyyythihoyyyt
amin canım hadi bakalım darısı başına...
zaten nedense bu testten korkmamıştım pek..
ben o rahmimin şeklinin bebeğe zarar vermesinden daha cok korkuyorum.. hani rahmimin içinde girindi var ya aşağıya doğru.. kalp gibi yani şekli sanırım.. gecen de ultrasonda görmüştük ya, kafasını diğer tarafa sokmuştu sıpa, kesesiyle birlikte :) doktor beni yan cevirdi de çıktı sevgili akrobat yavrum.. hani bişi olur sokar kafayı cıkaramaz gbi bi his olustu nedense.. doktor bişi olmaz dedi ama işte..
zaten Allaha emanet, yiyecek ekmegi varsa gelecektir değil mi, boşuna evhamlanıyorum
benim o çıkıntı rahmim yukarısından başlıyordu ve rahmimi ikiye bölyordu baya uzundu onun için ameliyat oldum ben benimki çok riskliydi kalp şekli olanlar daha sakin hamilleik geçiriyor ama tavsiyem çok böyle kendini yoracak hareketler yapma sakin geçirmeye çalış hamilleiğini
hmm tamam canım yormuyorum zaten..
daha da dikkat ederim..
gecen ikili test günü bir baktık bebek kafayı alttan öbür tarafa geçirmiş, kafa orada, bu tarafta vucut oynuyo sadece.. sonra doktor salladı fln cıkmadı, sonra beni yan döndürdü de öyle çıktı zibidi..
doktora sordum büyüdükce aksine, sokamaz kafayı oradan dedi.. yeri daralmıyo mu dedim, biraz daralıyo ama bişi olmaz dedi..
işte benim yine de içimde korku tabi, sanki kafasını sokacak da cıkaramayacak gibi geliyor.. Allah korusun tabi Allah emanet..
nette de okudum ben, böyle olduklarını farketmeden sorunsuz hamilelik geçiren cok insan varmış..
yok canım bir arkadaşın kalp şeklindeydi oda bu sitede bebek büyünce o arfa geçmiyor sadece yerini daraltıyor ama şöylede düşün ikiz bebeklerinde yeri pek geniş değil ama gayet sağlıklı doğuyorlar
evet ben de gecen gün onu düşündüm, ikiz üçüz bebekler ne yapıyor, onlar da daracık yerde dedim..
Allaha emanet olsun hepimizin bebekleri inşallah...
arkadaşlar bende sizdenim 2010 haziranda allah izin verirse 2. ez anne olacağım
bir oğlum var ..hayırlısı ve sağlıklı bir kız istiyorum...ama çokta önemli değil burda önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması
ay kızlar hep vitamin kullanıyosunuz benim dr vitamin yok diyor istediğim halde..sen yatıyosun diyor..ama ben kilo almıyorum ki hatta kilo bile verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?