2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.bende 81 liyim .biz geç kalanlardanız canım mhtp.ama napalım geç olsun güç olmasın.yıllarca çocuk için uğraşanlar var.Allah yardımcıları olsun.ben 2. ayımda kaldım çok şükür.9 yıldır beraberiz eşimle üniversiteden beri.ama üniversite,askerlik,iş falan derken anca evlenip çocuk yapmaya zaman bulabildik napalım kaydirigubbakcemile3:))))))))

slm güzel anneler ne haber nasılsınız ben de 83 lüyüm yoksa bende mi geç kaldım anne olmak için senağlama

ben de 81 liyim bendeee...
aman geç olsun güç olmasın kızlaarr

dr bana kaç yasındasın dedi 21 diyincee bu yaşta cocuk yapıosunuz sonra kanama oluyo bilemm ne diyip aşağıladı resmen dalga gectii şizofren sey

sağol canımcım.. hayırlısı olsun bakalım..
bulsun kendine en güzel yeri eşşek sıpası:)))

kızlar benim ikili testim haftaya çok heyecanlıyımm vede korkuorumm inş sonuclr iyi cıkarrr

bizde bayramdan önce yaptırdık 2li tarama testini ense kalınlığı 1mm kan tahlilini de pazartesi sonucu alıcam inş o da iyi çıkar

özgeçay canım inş sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın deamoncum sana da çok geçmiş olsun hastaymışsın tatlı cadı ve recep ivedik oğluşunuz olacakmış hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inş ayy bende çok merak ediyorum cinsiyetini inş bu gidişimizde bizimki de belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…