2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende olmadı hiç karın ağrısı.biraz dikkat etmek lazım sanırım ters hareketler iyi olmayabilir.biz biraz nazik davranıyoruz eskiye göre:kedi::kedi:

ağrı çok şiddetli değilse ve sonrası lekelenmen falan olmadıysa merak etme bişey olmaz.yalnız bundan sonra sizde biraz nazik davranın bencekaydirigubbakcemile3

ağrı çok şiddetli değilse ve sonrası lekelenmen falan olmadıysa merak etme bişey olmaz.yalnız bundan sonra sizde biraz nazik davranın bencekaydirigubbakcemile3

lekelenme akıntıyla karışık 1 kere oldu oda ilk başlarda ilişkinin ertesi günüydü şimdilik lekelenme yok dr a da sölemedim kızımdada aynı şeyleri yaşadım onda ilişki daha rahattı bunda korkuyom bide düşük olunca arada

oo bide kızın varmış benden daha deneyimlisin.bizim daha ilk.o zaman dikkat et canım kendini fazla zorlama.düşük yaşamışsın çünkü

oo bide kızın varmış benden daha deneyimlisin.bizim daha ilk.o zaman dikkat et canım kendini fazla zorlama.düşük yaşamışsın çünkü

ilki okadar acemiliğe geliyoki valla unutuyo insan bide sadece kocan var şimdi kızımda olunca hastalanmaya yatmaya naz yapmaya zaman bulamıyom zavallı kocada benle mi uğraşsın kızınlamı şaşıyo valla yaşta olmuş 31 zor gün günü farkediyo keşke 2 yaşındayken hamile kalsaydımda doğursaydım kardeşii yaş ilerleyince daha zor oluyo kiloda var 3 . ayın içinde 89 kiloyum sonum ne olur bilinmezz 100 kiloyu bulurumda fazlasını bulmasam bariiii

hoşgeldin tatlımm bende şimdi geldim.nber canım?

o maaşallah...benim 8haftambitti şimdilik iyi inşallah bişey olmaz bundan sonrada.
sen kaç haftalık oldun canım?

o maaşallah...benim 8haftambitti şimdilik iyi inşallah bişey olmaz bundan sonrada.
sen kaç haftalık oldun canım?

ben 11+2yim suan yaa ne dicemm ben hamile kaldığımdan beri fena uyuyorumm ya sende ölemisin bugün 2de kalktım öğlen kaydirigubbakcemile3

ben 11+2yim suan yaa ne dicemm ben hamile kaldığımdan beri fena uyuyorumm ya sende ölemisin bugün 2de kalktım öğlen kaydirigubbakcemile3
hemen hemen herkeste olan bir durum canim.12 hafta da normale dönüyosun.ben kafami kaldiramiyordum.hormonlardan oluyor

bende aynı çok uykuluyum hep yatmak istiyorum hep halsizim...
böyle 3ay devam edermiş.

bende uyuyanlardanım adamı hep yalnız burakıyom akşamları sızıp kalıyom kanepeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…