- Konu Sahibi daemon
-
- #8.821
bende tam tersine azize suyu cok iciyorum,cok suyunda zarari olurmu diye korkuyorumbende su içemiyorum fazla...zorla işte içmeye çalışıyorum.
ayy sorma canım annem bugün makas bıçak testi yaptı makasa oturdum...
bakalım tutacakmı merak ediyorum.ilk hamileliğimde bıçağa oturmuştum oğlum oldu.
allah bilir.
birsey degil canimkaydirigubbakcemile5saoll cnmm
bende tam tersine azize suyu cok iciyorum,cok suyunda zarari olurmu diye korkuyorum
bakalım tutacakmı merak ediyorum.ilk hamileliğimde bıçağa oturmuştum oğlum oldu.
allah bilir.
yaa hadi bakalım çıkıcak mı...delikafadulden onu bana da yaptılar cnmm erkek çıktı :teytey: allah bilir bakalım
beayy sorma canım annem bugün makas bıçak testi yaptı makasa oturdum...
allah bilir.
aaaaa neden? kaç haftalıksın canım?daha ben ne annemlere ne kaynanamlara sölemedim hamileliğimi
allah bilir.
bakalım neye oturucan hadi yap...be
n simdi esime yaptittiriyorum bakalim ne cikacak.kaydirigubbakcemile3
yaa hadi bakalım çıkıcak mı...
daha ben ne annemlere ne kaynanamlara sölemedim hamileliğimi
evet önce benimde tuz serpmiş annem ağzımı elledim...arkasından da bıçak ve makaz yapılıyo muş.dün de annem ben otururken gizliden kafama tuz dökmüş
eğer hamilenin kafasına tuz dökülünce ilk önce burnunu tutarsa erkek, ağzını tutarsa kız olurmuş
benimde burnum kaşındı o ara burnumu tuttum, annemde diyor oğlun olacak.
ultrasona girmeye gerek yok kafanıza tuz serpin cinsiyeti öğrenin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yüzükte erkek dedi rus ların cinsiyet takvimide erkek dedi tek çin takvimi kız dedi ama çin takvimide 21 yasında hamile kalan herkese kız diyooo anlamadım onların yöntemi saçma kız olsa bile çin takvimi doğru dediğinden deil yani 21 yasında olup erkek doğuran cok kişi gördüm çinliler kafayı yemiş :roflol:
aaaaa neden? kaç haftalıksın canım?
aaaa niyee canımmm 10 haftalık olmussunn
haklisin birsey olmaz herhalde canim.bende çokk içiorumm canımm bence olmaz ya neden olsunn su sonuçta doğal olmaz
evet önce benimde tuz serpmiş annem ağzımı elledim...arkasından da bıçak ve makaz yapılıyo muş.
bu ayın 22 sinde izin var ankarada oturuyolar ikiside gidince süpriz olacak
bi önceki düşükte ilk günden yaydıydım millete sonra üzüldü herkesss onun için süpriz olsun istiyom her gün arayıp kızıyolar niye çocuk yapmıyonuz kızın 5 yaşında oldu diyyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?