2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy sorma canım annem bugün makas bıçak testi yaptı makasa oturdum...
bakalım tutacakmı merak ediyorum.ilk hamileliğimde bıçağa oturmuştum oğlum oldu.
allah bilir.

delikafadulden onu bana da yaptılar cnmm erkek çıktı :teytey: allah bilir bakalım

nursena cım bende 30 yaşındayım...aynısını diyom eşime...gülüyo bana.

bakalım tutacakmı merak ediyorum.ilk hamileliğimde bıçağa oturmuştum oğlum oldu.
allah bilir.

daha ben ne annemlere ne kaynanamlara sölemedim hamileliğimi

allah bilir.
be
n simdi esime yaptittiriyorum bakalim ne cikacak.kaydirigubbakcemile3

allah bilir.

dün de annem ben otururken gizliden kafama tuz dökmüş
eğer hamilenin kafasına tuz dökülünce ilk önce burnunu tutarsa erkek, ağzını tutarsa kız olurmuş
benimde burnum kaşındı o ara burnumu tuttum, annemde diyor oğlun olacak.
ultrasona girmeye gerek yok kafanıza tuz serpin cinsiyeti öğrenin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa hadi bakalım çıkıcak mı...

yüzükte erkek dedi rus ların cinsiyet takvimide erkek dedi tek çin takvimi kız dedi ama çin takvimide 21 yasında hamile kalan herkese kız diyooo anlamadım onların yöntemi saçma kız olsa bile çin takvimi doğru dediğinden deil yani 21 yasında olup erkek doğuran cok kişi gördüm çinliler kafayı yemiş :roflol:

evet önce benimde tuz serpmiş annem ağzımı elledim...arkasından da bıçak ve makaz yapılıyo muş.

aynen bende 21 yaşındaydım kız diyo ama oğlum oldu.

aaaaa neden? kaç haftalıksın canım?

aaaa niyee canımmm 10 haftalık olmussunn

bu ayın 22 sinde izin var ankarada oturuyolar ikiside gidince süpriz olacak
bi önceki düşükte ilk günden yaydıydım millete sonra üzüldü herkesss onun için süpriz olsun istiyom her gün arayıp kızıyolar niye çocuk yapmıyonuz kızın 5 yaşında oldu diyyee

evet önce benimde tuz serpmiş annem ağzımı elledim...arkasından da bıçak ve makaz yapılıyo muş.

:teytey: bana o yapılmadıı belkide annem bilmiodur diyimde habersiz yapsınn ama bütün fallar erkek gösterioya eşimin içi gidio çin kız gösterio die çinliler doğru dio falan dio :roflol:

ayyy bencede ii yapmısınn ne güzel sürpriz olur bişiyi telden deilde yüz yüze sölemek daha güzell opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…