2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar geçmişi okuyorum hala bitiremedim
ne var ne yok
ofis bu gün buz gibi bi türlü ısınamadı donuyorum
zaten h.sonu boğazlarımdan rahatsızdım zor düzeldim
tekrarlamasa bari...

çok kötüyüm birde sabahtan beri midem çok bulanıyor:(

uklacııımmmm..
bana özelden kargo adresini atar mısın :jeyyar:
bulunsun :jeyyar:

canım senin canın çalabadem mi istiyo yeni gördüm eğer öyleyse ben satılan yerini biliyorum bende izmirdenim

Tubiş istanbulda olsan söylerdim ama oralarda nerden bulunur bilmiyorum. Burda bebek manavında bide istiklaldeki balışçılar çarşısının manavında herşey bulunuyor yoksa bile söylüyosun getirtiyolar.ama orda nasıl bulursun bilemedim.

donmuş ürün değil dimi bu söyledikleriniz?? geçen hafta bir markette bulmuş eşim yeşil erik almış gelmiş saolsun ama donmuş olduğu için yiyemedim,buzunu çözüncede simsiyah iğrenç bişey oldu attık çöpe malesef.bu söylediğiniz yerlerin nerede olduklarını adres olarak verirmisiniz,buldurturuz bi şekilde cokacimcoook

esmerim çok güsel valla resmin.. niye begenmeyelim ayol

canım normal bakıyo zaten ultrasonda.. o sırada ölçmüştür o enseyi sen farketmemişsindir..
kan testi istemiştir bir de..
onun sonuçları çıkınca hepsini birden yorumlayacaktır.. söylememiş olabilir sana henüz ense kalınlıgını..
benimki de söylememişti, ben yazdıgı kağıttan okumustum

ultrason kagıdındanmı okudun ben hatta sordum ona ense fılan dedım oda kan sonucu cıksın sonra dedı kanda bazı maddelere bakılıyor dedı ama burda herkes o gun ogrenmıstı enseyı sanırım kan sonucu 3 gun sonra falan dıyordunuz anlamadım canım yaaaa offffff

kızlar resmimi beğendiniz mi kimse farketmedi mi ya :olmaz::umursamaz::umursamaz:

kaydirigubbakcemile3anacım bu saguktaa öyle cıbıldak cıbıldak gezilirmii yazzık surdan bi kazak alınn örtünün üşürsünüzkaydirigubbakcemile3

güzel cıkmısınız esmerim biçim biçimm:jeyyar:ikinizde masallah uzun boyluu cifte kumrular sizi:jeyyar:

ultrason kagıdındanmı okudun ben hatta sordum ona ense fılan dedım oda kan sonucu cıksın sonra dedı kanda bazı maddelere bakılıyor dedı ama burda herkes o gun ogrenmıstı enseyı sanırım kan sonucu 3 gun sonra falan dıyordunuz anlamadım canım yaaaa offffff

yok ikili testle ilgili bir kağıt vardı önünde, ona yazarken caktırmadan baktıydım kaydirigubbakcemile3

kızlar resmimi beğendiniz mi kimse farketmedi mi ya :olmaz::umursamaz::umursamaz:

farketmiştim ama birşey yazmamıştım yerimseniben
hatta sadece eşin ve sen sandım ama dikkatli bakınca yanınızdaki ufaklığıda gördüm kaydirigubbakcemile2

bulusmayaa bende gelmek istiyommm :gitme:
hıh kokuşlar bulusun bulusunn hiçte kıskanmadım:umursamaz:

ya bende sekeronun adresini istiycem de
kendisi pek girmiyor heralde bu aralar...

mersi canlarım
sanırım bu gün alıngan günümdeyim
niye kimse bişey demedi diye üzülmüştüm:kedi:lülülülülülü

kızlar ben yakacık ta oturuyorum ona göre ortalarda bir yerlerde buluşalım
mesela yakacık ta laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

beşiktaş ya da kadıköy olabilir.. vapurla fln kolay ulaşılabilecek yerler iki tarafta da oturanlar için..
ben bakırköyde oturuyorum ama kadıköye deniz otobüsüyle rahat gelirim

yaaaaaa haksızlık bu buluşmayınnn....
yok mu ankarada haziranda doğuracak kimse?

ohh be sitenin şöyle cevap yetiştiremediğim halini özlemişim

Back
X