2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maksat eylence olsun allah bilir ne olacağını benimde içime erkek olcakmış gibi geliyo.
allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
amin canım ilk zamanlar bende erkek hissediyodum hep rğyamda erkek bebek görüyodum kız istememe rağmen
mayıs topiğine arada bakıyorum..burada da yazmıştımmayıs erkerk ayı oldu diye....
kız anneleri yandı valla erkek bolluğunda kızların talipleri çok olacak..:)))9delikafadulden:dance:

evet erkek analarııı erkek analarııı şimdiden oğlunuza kız bulun yoksa evde kalıcak sizin veletler kaydirigubbakcemile3

alttanmı yoksa üsttenmi bakılıyo bilmiyorumki acaba benimkide baktıda haberimmi yok neyse gittiğimde sorarrım artık

arkadaşlar hamilelere özel geliyormuş
sağlık ocaklarına ben olmayı düşünüyorum

ayyyy banada herkes erkek diyo kaç kişide rüyasında görmüş erkek olduğunu benimse içime kız doğuyo arkadaşlarda sen kız istiyosunda içine ondan öyle geliyo diyolar:asigim:

ben olmadım ama kararsızım doktoruma da sorucam bakalım o nediyecek

canım ben doktorum onaylasada yaptırmıycam. domuz gribini atlattık biz. eşim ve ben normal gripten pek farkı yok. iyi bakım gerektiriyo. aşıdan çok korkuyorum ileride bi yan etkisi filan olur diye o yüzden yaptırmıycam

bu arada gittiğim hastenede ; doğum koçu, doğuz uzmanı, psikolog ve diyetisyen eşliğinde ücretsiz doğum öncesi kurs başlıyor bu perşembe
haftada bir gün ve toplam 3 hafta sürüyor
gitmeyi düşünüyorum

aa çok ii, hangi hastane bu?

selam kızlar nasılsınız?? çok şükür geçmişi bitirebildim.. benim içime hiç birşey doğmuyor ama rüyamda oğlum olduğunu gördüm.. hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda ne olduğu farketmez

slm canım bende rüyalarımda erkek görüyorum hayırlısı olsun hepimize.

ben aşı olcam kızlar olmak zorundayım daha doğrusu ama ev hanımı olsaydım biraz daha dikkat eder yaptırmazdım belki gerçi eşin getirir bulaştırır çocuğun bulaştırır ne bilim ben yaptırcam haftaya deyil sonraki hafta yaptırmayı düşünüyorum

ayyy arkadaşlar şöyle topikleri dolaşıyordum
eski topikten bi arkadaşımız vardı 32 haftadaydı bebeiğini kaybetmiş

Allahım çok üzüldüm yaaa oğluşu gitti..........senağlamaAllah sabırlar versinn çok acı...

aa çok ii, hangi hastane bu?

evet hangi hastane o yaa biz de giderik belki

Medikal park göztepede ama çalışanların gelebileceği saatler değil

10 Aralık 2009 perşembe 13:00-16:30
17 Aralık 2009 perşembe 13:00-16:30
26 Aralık 2009 Cumartesi 13:00-16:45

programa devam eden anne adaylarına eğitim sertifikasıda veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…