Kızlar ben geldim oku oku bitmedi yine valla bu haftaya bidaha toplantı koymayacağım :).
Bişey sorucam ben doktorumun özel muaynanesine gidiyorum kendisi cerrah paşanın profösörü bir sürü özel hastanede doğuma giriyor. Ben Amerikana karar vermiştim ama geçen ay poliçemden amerikanı çıkarttırdım.Bu sayede 1.000 TL indirim yaptılar. Şimdi çok kararsızım Doktorum bana Alman Hastanesi - Memorial - Metropolitan Önerdi - bide international dedi bana çok uzak diğer üçü uygun.sizce hangisini seçeyim bu hastanelere giden varmı. Daha çok erken gerçi ama anca karar veririm dedim bana yardımcı olun lütfen
Selam benim doktorum da Cerrahpaşa'nın proflarından. Şu anda International'a gidiyorum ama maalesef sağlık sigortam yetmediği için hastanemi ve mecburen doktorumu değiştirmek zorundayım. Yoksa çok ilgililer, doktorumla da ne zaman konuşsam kafamdaki tüm kötü düşünceler uzaklaşıyor, ama dediğim gibi maalesef.
kızlar bişey sorucam benim göğüz ve bel bölgemde aşırı kuruluk var derim pul pul kimi yerlerde dökülüo kese atsamda aynı göğüslerimin derisi buruşuo sanki kuruluktan varmı aynı dertte olan dr uma sorsammı acaba
kızlar bişey sorucam benim göğüz ve bel bölgemde aşırı kuruluk var derim pul pul kimi yerlerde dökülüo kese atsamda aynı göğüslerimin derisi buruşuo sanki kuruluktan varmı aynı dertte olan dr uma sorsammı acaba
zeynep kesinlikle memorial e git.. ama kesinlikle derim ben..
orada 3 yıl calıştım bilirim sistemlerini.
doğumda fotograf çekimini kuaför hizmetini fln bedava veriyorlar ayrıca
yemeğe gidip gelelimm biz bi..
benim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3
aynen bende ama daha krem almadım. Çok normalmiş zaten biçok kişide oluyomuş. Bu cumartesi alıcam bende bi krem arkadaşlarım bişey önerdi ama ismini unuttum öğrenip sizede söylerim daha sonra
canım cildinin kurumamasına dikkat et..nemlendirici bişeyler sür mutlaka....
benim göğüslerde var canım ama sadece koyu renkli olan yerlerinde var pul pul. nemlendirici sürüyorum ben meme uçlarımda iyice kabuklandı gibi bişi oldu uyuz gibi kaşınmıyolarmı bideeeekaydirigubbakcemile3
selam haziran annişleriiiiii a.s.cinsiyetler belli olmaya başladımı bakalım. mayıs annelerinde topiğğmizde erkek kaynıyor 30 erkek 9 kız var :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?