2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy sabah sabah sinir yaptım yaaaa..
deli olucam aylar ilerlesede şu doğum iznini alsammmm..sinir oldum ofistekilereeee

canım aşı 20. haftadan sonra öneriliyor dr a danıştınmı???

kızlar bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdikindedde 7 haftalık olana kadar progestan kullandım yani kalp atışlarını duyduk ondan sonra folik asiti de 12 haftalıkken bıraktık şimdi elevit kullanıyorum sadece sizce bi terslik yoktur demi

doğruysa eğer çok korkunç bu akannehirakannehirakannehir
zaten o aşıyı başından beri sevmemiştim

Benimki siyaha doğru ilerliyo sinir oluyorum yaaaaaa:)
Benim göğüslerde fanatik çıktı direk siyah-beyaz :)

aynen yaa benim tenim beyazz qöğsümün orta kısmıda şuan koyu kahve yolunda ilerliyor ve bu qidişle siyah olucak kaydirigubbakcemile3

eğer doktorun bu şekilde tedavisini sürdürüyor ve sendede bir problem yoksa bi terslik yoktur canım meraklanma demekki doktorun sende ters qiden bir durum qörmemiştir :1hug:

bence de bu aşı olayına aldanmayın. var bi pislik. şimdiye kadar normal grip aşılarına neden kimse karşı çıkmadı da bu aşı olay oldu?

ayyy sabah sabah sinir yaptım yaaaa..
deli olucam aylar ilerlesede şu doğum iznini alsammmm..sinir oldum ofistekilereeee

sen mi ben mi bugün sinirlerim tepemde. millet yan gelir yatar kimse birşey demez. geçen haftadan beri 1 aylık işleri önüme yığdılar bir de laf işitiyorum. sinirlerm hopladı neredeyse işi bırıkaıp gideceğim

kızlar doktorum bana 20. haftadan sonra demişti aşı için ama ben vurulmayı düşünmüyorum eğer vurulcaksanız bencede doktorunuza sorun

danıştım.daha önceden sormuştum ben zaten doktora.3 ayı tamamladıktan sonra yaptırabilirsin,bebeğin organ oluşumu tamamlandı zaten demişti.
20.yi haftayı beklersek kış bitecek zaten

Ne oldu bebişim niye üzdüler seni böyle

ayyy deli oluyorum yaaa... hamileyim diye güya bana iyilik yaptı müdürüm işler hafif diye doğuma kadar muhasebe deprt. geçtim normalde bütçe dept dayım buradaki arkadaşlardan biriyle yer değiştirdik, raporlama konusunda eğitim alması gerekiyor neymiş efendim işi şuan çok yoğunmuş bu yüzden daha hiç bir şey öğrenememiş felan filan müdürde gelmiş aklı sıra bana takılıyo, işte bilge hn. haftanın 3 günü işte 2 günü evde hasta felan diye halbuki alakası yok 3 haftadır full işteyim sadece 1 gün dr için izin aldım oda izin değil viziteliyim 1 günde burada yine kaloriferleri yakmadılar donduk benim zaten bünyem hafif hemen boğazım şişti ateşim çıktı evde yattım.. abarttıkca abartıyolar bende sinirlendim... neymiş o benim yerime geçen kızın elinde bi raporlama işi var onuda bana verecekmiş eğer iyi olabilirsem sanki ne anladım ben bu işten ben yerime geçeyim dedim ozaman ben halimden memnundum siz değiştirdiniz şu an dr gitmek zorundayım keyfimden yapmıyorum dedim ama işte güya şaka yapıyor gülerek dışarı çıktı... sinir oluyorum her taraf binanın cam, sabah geliyorum ofis ısınmamış kimi zaman açmayı unutuyorlar, öğlenden sonra bunalıyorlarmış bazı arkadaşlar dört tarafın camı açık birde kapıyıda açık bırakıyolar, sonrada niye hasta oldun gerizekalılar...

danıştım.daha önceden sormuştum ben zaten doktora.3 ayı tamamladıktan sonra yaptırabilirsin,bebeğin organ oluşumu tamamlandı zaten demişti.
20.yi haftayı beklersek kış bitecek zaten
ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası, onun yerine gıdaya dikkat etsek daha iyi bol bol vitamin ve sebze yemek, çok fazla kalabalıpa girmemek....

sıkma canını canım sen her iş yerinde muhakkak bulunuyo böylelleri

iyiym bende saol canım :1hug: benim şikayetim yok allaha çok şükür de bişey sorucam size kızlar sizin qöğüs uçlarınızn renqi değişmeye başladı mı??:CüvCüv:

Rengi değişti ve göğüs uçlarım, iç çamaşırıma ya da kıyafetime değdikçe kaşıntı oluyo. Daha bi hassas sankim. Kaşıntı normalmi ki?

Rengi değişti ve göğüs uçlarım, iç çamaşırıma ya da kıyafetime değdikçe kaşıntı oluyo. Daha bi hassas sankim. Kaşıntı normalmi ki?

valla benim sadece göğüslerim deil göbüşüm de kaşınıyo kaşımamaya çalışıyom ama kabarcık bile oldu

göbüşlerinize çatlak için kullandığınız kremleri yazar mısınız, ben de bir tane edinmeliyim. Sanırım gazdan dolayı benim göbiş 5 aylık gibi oldu. Bebe yağı sürüyorum her gün ama yeterli mi bilmiyorum. ılk hamileliğimde hiç bişey kullanmamıştım ve hiç de çatlamamıştı ama bu sefer korkuyorum. Bir de kremi size doktor mu yazdı yoksa kendiniz mi araştırıp alıyosunuz?

aman al birini vur ötekine sanki bizdeki farklı durum.1 ay önce nasıl gittiysem işler aynı yerinde saymış. bir de dört gözle beni bekliyorlar ki geleyimde yapayım. sanki başka mimar yok ofiste. 1 ay yattım evde sanki keyfime yatmış gibi oldum. valla imkanım olsa 1 dk durmayacağım da işte. mecbur çalışıyoruz.

çalıştığın ofisin adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…