göbüşlerinize çatlak için kullandığınız kremleri yazar mısınız, ben de bir tane edinmeliyim. Sanırım gazdan dolayı benim göbiş 5 aylık gibi oldu. Bebe yağı sürüyorum her gün ama yeterli mi bilmiyorum. İlk hamileliğimde hiç bişey kullanmamıştım ve hiç de çatlamamıştı ama bu sefer korkuyorum. Bir de kremi size doktor mu yazdı yoksa kendiniz mi araştırıp alıyosunuz?
göbüşlerinize çatlak için kullandığınız kremleri yazar mısınız, ben de bir tane edinmeliyim. Sanırım gazdan dolayı benim göbiş 5 aylık gibi oldu. Bebe yağı sürüyorum her gün ama yeterli mi bilmiyorum. İlk hamileliğimde hiç bişey kullanmamıştım ve hiç de çatlamamıştı ama bu sefer korkuyorum. Bir de kremi size doktor mu yazdı yoksa kendiniz mi araştırıp alıyosunuz?
ayyy deli oluyorum yaaa... hamileyim diye güya bana iyilik yaptı müdürüm işler hafif diye doğuma kadar muhasebe deprt. geçtim normalde bütçe dept dayım buradaki arkadaşlardan biriyle yer değiştirdik, raporlama konusunda eğitim alması gerekiyor neymiş efendim işi şuan çok yoğunmuş bu yüzden daha hiç bir şey öğrenememiş felan filan müdürde gelmiş aklı sıra bana takılıyo, işte bilge hn. haftanın 3 günü işte 2 günü evde hasta felan diye halbuki alakası yok 3 haftadır full işteyim sadece 1 gün dr için izin aldım oda izin değil viziteliyim 1 günde burada yine kaloriferleri yakmadılar donduk benim zaten bünyem hafif hemen boğazım şişti ateşim çıktı evde yattım.. abarttıkca abartıyolar bende sinirlendim... neymiş o benim yerime geçen kızın elinde bi raporlama işi var onuda bana verecekmiş eğer iyi olabilirsem sanki ne anladım ben bu işten ben yerime geçeyim dedim ozaman ben halimden memnundum siz değiştirdiniz şu an dr gitmek zorundayım keyfimden yapmıyorum dedim ama işte güya şaka yapıyor gülerek dışarı çıktı... sinir oluyorum her taraf binanın cam, sabah geliyorum ofis ısınmamış kimi zaman açmayı unutuyorlar, öğlenden sonra bunalıyorlarmış bazı arkadaşlar dört tarafın camı açık birde kapıyıda açık bırakıyolar, sonrada niye hasta oldun gerizekalılar...
valla ben badem zeytin bide kakao yağını karıştırdım onu kullanıyorum o dışardan alınan pahalı kremlerede inanmıyorum
aman al birini vur ötekine sanki bizdeki farklı durum.1 ay önce nasıl gittiysem işler aynı yerinde saymış. bir de dört gözle beni bekliyorlar ki geleyimde yapayım. sanki başka mimar yok ofiste. 1 ay yattım evde sanki keyfime yatmış gibi oldum. valla imkanım olsa 1 dk durmayacağım da işte. mecbur çalışıyoruz.
aaa bu üçünün de faydalı olduğunu uymuştum ama karıştırmak iyi fikir. Sonuçta doğal yağlar olduğundan karışmasından zarar geleceğini düşünmüyorum. Ben de yapayım aklıma yattı. Peki kokusu nasıl oluyor, keskin kokulardan uzak durmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye, bir de kıyafetlere renk vs. bulaşıyo mu kullandığında CADIARZU
günaydı kızlaaarrrr dr banada progestan tb verdi kasık ağrım var die daha kese yeni görünmüştü kullan dedi tamam dedim 15 günde falan bitti bir kutu kontrole gittim devam dedi kullan bir iki ay daha dedi kanamam falan yoktu ama kistin var dedi bu kistinede iyi gelcek dedi.ben sonraki kutuları kullanmadım diğer dr um zaten öyle bişey önermediği içinde içim rahattı.benim bir arkadaşımda 4 aya kadar içti progestan kanaması olmadığı halde..
doktoru ona ilk 3 ay vücut bebeği kabul etmeyip bir bakteri gibi gördüğü için dışarıya atmaya çalışır onun için ne olur ne olmaz kullanılması gerekiyor demiş..
evet banada önerdi dr um günde 1 taneKızlar kasık ağrıları ve bacaklardaki ağrı ve çekme için günde bir şişe meden suyu içmek lazımmış. Ama sade olanını ve gerçek maden suyu yani kızılay kınık gibi markalarınkini
ama bu dehşet verici bişi yani öldürülmekmi isteniyorum çok ürkütücü yaa üff ben yaptırmak zorundayım ama üff yaa ya domuz gribinden gitcem böyle giderse yada aşısındankızlar habere bakın inşallah doğru değildir...
Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çok cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi. Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.
aynen canım keyfi raporlar göze batmaz herkesin yasal hakkı denir sıra bana gelince herkesin gözü büyüyoayyy sabah sabah sinir yaptım yaaaa..
deli olucam aylar ilerlesede şu doğum iznini alsammmm..sinir oldum ofistekilereeee
aman al birini vur ötekine sanki bizdeki farklı durum.1 ay önce nasıl gittiysem işler aynı yerinde saymış. bir de dört gözle beni bekliyorlar ki geleyimde yapayım. sanki başka mimar yok ofiste. 1 ay yattım evde sanki keyfime yatmış gibi oldum. valla imkanım olsa 1 dk durmayacağım da işte. mecbur çalışıyoruz.
selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 15+2 lik hamileyim kısmetse haziran 7 de doğum yapıcakmısım ama ben o zamana kadar kalabileceğine inanmıyorum çünkü ikizler keyifli gidiyor simdilik ama çok yemek yiyiyorum :) bu gidisle nasıl olucam allah bilir
aynen öle yaaa boşuna okuyoruz 3 kuruşluk adamlar söz sahibi oluyor
onca emek ver çalış yine yaranama sinir oluyorum... benim yerime geçen kız 2 senelik eleman ben 7 yıldır burada çalışıyprum bütçe uzmanıyım geçen bana mail atmış bişeyle ilgili ünvanına bütçe uzmanı yazmış şok oldum resmen, müdür geçerken geçiçi süreli dedi bende ünvan ne olacak dedim şimdilik bi değişiklik yok dedi bu kız kendi kendine ünvan vermiş dangalak üstelik burdan samimi olduğum biriydi ne meraklıymış yerime....
selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 15+2 lik hamileyim kısmetse haziran 7 de doğum yapıcakmısım ama ben o zamana kadar kalabileceğine inanmıyorum çünkü ikizler keyifli gidiyor simdilik ama çok yemek yiyiyorum :) bu gidisle nasıl olucam allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?