ah canım öyle kolay olsa, bizim bura büyük bi şirket patrona çıkamamki patron genel müdür oda sürekli iş seyahatinde zaten bu tip konular onla konuşulmazki burda öyle bişey yapsam kıyamet kopar müdürü geçtim diye, zaten lafı söyleyen mali işler müdürü güya aramız çok süper benide kızı gibi sever....canım sende gıcıklık olsun çık patrona ben bu işime alışamadım eski departmanıma dönmek istiyorum de eğer eski işinden memnunsan...
selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 15+2 lik hamileyim kısmetse haziran 7 de doğum yapıcakmısım ama ben o zamana kadar kalabileceğine inanmıyorum çünkü ikizler keyifli gidiyor simdilik ama çok yemek yiyiyorum :) bu gidisle nasıl olucam allah bilir
ah canım öyle kolay olsa, bizim bura büyük bi şirket patrona çıkamamki patron genel müdür oda sürekli iş seyahatinde zaten bu tip konular onla konuşulmazki burda öyle bişey yapsam kıyamet kopar müdürü geçtim diye, zaten lafı söyleyen mali işler müdürü güya aramız çok süper benide kızı gibi sever....
kızlar öğlene mantı haşlıyorum buyrun gelin
şiişştttt bu sitede böle şeylerden bahsetmeyin yaaaaaa.lmaz:
bak şimdi benim canım çekti,işyerindeyim nerden bulcam mantıyı :sinifsinif:
ay canımm valla süper olurdu ama ben kilo almaktan korktğum için hamur işi yemiorumm yaa :çok üzgünüm:
şiişştttt bu sitede böle şeylerden bahsetmeyin yaaaaaa.lmaz:
bak şimdi benim canım çekti,işyerindeyim nerden bulcam mantıyı :sinifsinif:
ben de mantı istiyorum yaaa...
ama ben akşam zeytinyağlı yaprak dolması ve zeytinyağlı çalı fasulye yiyeceemmm...
kaynanam yapmış eve giderken uğrayın alın dediii
ay canımm valla süper olurdu ama ben kilo almaktan korktğum için hamur işi yemiorumm yaa :çok üzgünüm:
ay ben de yemekten geldim.. ay yine karnım 5 aylık gibi oldu off...
bende kilo almaktan azıcık korksam keşke. dün bir srü yemek yedim sonra eşime kızdım niye beni durdurmuyorsun diye. adam da neye uğradığını şaşırıyor. bi yemek al diye kızıyorum bi niye yedirdin diye kızıyorum.
ama ben bu hamileliği çok kilo ile tamamlayacak gibi duruyorum.
ay ben de yemekten geldim.. ay yine karnım 5 aylık gibi oldu off...
ben de cok yiyorum yaa archimim naapcaz yaa...
elele tutuşup spora gideriz artık doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?