2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sende gıcıklık olsun çık patrona ben bu işime alışamadım eski departmanıma dönmek istiyorum de eğer eski işinden memnunsan...
ah canım öyle kolay olsa, bizim bura büyük bi şirket patrona çıkamamki patron genel müdür oda sürekli iş seyahatinde zaten bu tip konular onla konuşulmazki burda öyle bişey yapsam kıyamet kopar müdürü geçtim diye, zaten lafı söyleyen mali işler müdürü güya aramız çok süper benide kızı gibi sever....

kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz...

aman aman, çok yemek yiyen birini duyunca çok seviniyorum :)
hoşgeldin bu arada. İkiz haa, ne şanslısın mı desem işin zor mu desem bilemedim!

e tamam işte sen de bu isteğini mali işler müdürüne söyle o yardımcı olsun

şiişştttt bu sitede böle şeylerden bahsetmeyin yaaaaaa.lmaz:
bak şimdi benim canım çekti,işyerindeyim nerden bulcam mantıyı :sinifsinif:

akşam eve qiderken yufkacıdan hazır mantı alırsın 2dk da haşlarsın yersin canım :1hug:

ay canımm valla süper olurdu ama ben kilo almaktan korktğum için hamur işi yemiorumm yaa :çok üzgünüm:

valla ben zaten kiloluyum ama canım çektiği için haşlıyorum valla ne yapim
şiişştttt bu sitede böle şeylerden bahsetmeyin yaaaaaa.lmaz:
bak şimdi benim canım çekti,işyerindeyim nerden bulcam mantıyı :sinifsinif:

şekerim kusura bakma bende işteyim ama bizim ofis rahat istediğimizi yapabiliyoruz

ben de mantı istiyorum yaaa...

ama ben akşam zeytinyağlı yaprak dolması ve zeytinyağlı çalı fasulye yiyeceemmm...

kaynanam yapmış eve giderken uğrayın alın dediii

kızlar ben kalkıyorum.. temizlik ve yemek yapıcamm eşim buqün erken qelicek .. site açık duruyo ben arada uğrar takip ederim kaydirigubbakcemile5 hepinizi öpüorummm..

ayy yemek yedim geldim yaa ama midem çok fena
domates çorbası içtim, brokoli ile yoğurt yedim o kadar karnım hemen şişiyor yaaa..

ben de mantı istiyorum yaaa...

ama ben akşam zeytinyağlı yaprak dolması ve zeytinyağlı çalı fasulye yiyeceemmm...

kaynanam yapmış eve giderken uğrayın alın dediii

canım sana özelden mesaj attım

aaaaa mantı evde var ama benim canım istemiyorr çünkü mutfağım berbaat belediyeyi çağırsam iyi olucak

ay canımm valla süper olurdu ama ben kilo almaktan korktğum için hamur işi yemiorumm yaa :çok üzgünüm:

bende kilo almaktan azıcık korksam keşke. dün bir srü yemek yedim sonra eşime kızdım niye beni durdurmuyorsun diye. adam da neye uğradığını şaşırıyor. bi yemek al diye kızıyorum bi niye yedirdin diye kızıyorum.
ama ben bu hamileliği çok kilo ile tamamlayacak gibi duruyorum.

ay ben de yemekten geldim.. ay yine karnım 5 aylık gibi oldu off...
ben de cok yiyorum yaa archimim naapcaz yaa...
elele tutuşup spora gideriz artık doğumdan sonra

ay ben de yemekten geldim.. ay yine karnım 5 aylık gibi oldu off...
ben de cok yiyorum yaa archimim naapcaz yaa...
elele tutuşup spora gideriz artık doğumdan sonra

beni doğumdan sonra spor değil ancak torna tesviye tezgahı paklar. yontarlar belki orada azıcık
dün karnıma baktım resmen odun gibi dümdüz iniyor bel mel kalmamış :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…