2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3. ayımı bugün doldurdum , artık yürüyüşe başlıyorum :dance:

esmer cim merhaba tekrar evet ikiz olacak 14+3 teyiz suan hic bir sıkıntıarı olmadı bana simdiye kadar gayet iyi gecti yani ama bundan sonra ne olur bilmiyorum :)

Kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? Ben günde en az 2 lt su içmeme rağmen, haftada ancak bir defa tuvalete gidebiliyorum o da nerdeyse yok gibi. Rekor herhalde bende şimdiden 5 kg aldım, 74 oldum
ben yaşadım canım ara ara da yaşıyorum tabi, bi ara fasulye tarzı baklagil yedim
felan o hafta çok iyiydim birde bende hemeroid var ileri derecede tuvalete çıkmak çok zor oluyor kanamada yapıyor birde...
muz yeme canım kuru gıda yiyorsan azalt sadece su ile olmuyo kuru incir yada kuru kayısı yemeye çalış ben pek tatlı türü sevmediğimden yiyemi,yorum ceviz ye, aktiva türü prebiyotikli yoğurtlardan ye canım, cevizde iyi geliyor ben her gün 1 avuç yemeye gayret ediyorum...

bende 53 ile başladım.55 falan şu anda.2 kilo kadar aldım sanırım.azcık da göbeğim çıktı :)

esmer cim merhaba tekrar evet ikiz olacak 14+3 teyiz suan hic bir sıkıntıarı olmadı bana simdiye kadar gayet iyi gecti yani ama bundan sonra ne olur bilmiyorum :)

rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah
tabi sana 2 katı

1000.sayfanın ilk mesajını ben yazayım bariii
belki 1000.mesaj diye hediye falan vardır kaydirigubbakcemile3

ay bende şu 14. haftaya geleyim ben de yürüyüşe başlayacam valla. olmuyo böylee..
hep otur otur..
zaten hissediyorum o halsizlik hallerim de gidiyor gibi..
işyerinde hep otur, löp löp ye alırsın tabi kilo..
bayram tatilinde hep gezdik kocişle, alışverişlerde yürüdük ettik aldıgımın yarım kilosunu vermiştim 2 günde valla..
her akşam 40-45 dk yürüsek yeter..
havalarda soğudu ama naapalım artık

evet artık bende baslıcam yürüyüslere zaten kiloluyum birde 2 kilo aldım simdiye kadar nasıl olacak bilmiyorum valla allahtan hayırlısı kızlar bu arada 1-2 gündür hissediyorum sanki hareketleri tatlı bişeyler yedigimde :)

ama son aylar bahara geliyor ya o güzel
serin serin bol bol yürürüz valla
ben ilk hamileliğimde yürümenin çok faydasını gördüm
daha kolay ve sancısız bir doğum için bol bol yürüyüş şart

Neden 14.haftanın dolmasını bekliyorsun? 12haftadan sonra yürüyüşe başlanabilir diye biliyordum?

ya ben çok titiz davranıyorum bu konudaa 3 kilo almıştm hamile kaldığımdan beri halada o 3 kiloyu muhafaza etmeye çalışıyorum.. çok sık acıkıyorum ama yemiyorum.. ceviz falan yiyorum bal yiyorum süt içiyorum aparatiflerimi bu şekilde kullanarak doyuruyorum kendimi.. qünde 2 öğün yemek yiorum ve özellikle saat 7den sonra meyve haricinde hiç bir şey yemiyorum.

hergün işten yürüyüş yapayım diye çıkıyorum, arabada bi uyku bastırıyo, kendimi kanepeye nasıl atıyorum hatırlamıyorum bile :)

Bu arada daha nice 1000' lere...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…