evet artık bende baslıcam yürüyüslere zaten kiloluyum birde 2 kilo aldım simdiye kadar nasıl olacak bilmiyorum valla allahtan hayırlısı kızlar bu arada 1-2 gündür hissediyorum sanki hareketleri tatlı bişeyler yedigimde :)
Neden 14.haftanın dolmasını bekliyorsun? 12haftadan sonra yürüyüşe başlanabilir diye biliyordum?
ay bende şu 14. haftaya geleyim ben de yürüyüşe başlayacam valla. olmuyo böylee..
hep otur otur..
zaten hissediyorum o halsizlik hallerim de gidiyor gibi..
işyerinde hep otur, löp löp ye alırsın tabi kilo..
bayram tatilinde hep gezdik kocişle, alışverişlerde yürüdük ettik aldıgımın yarım kilosunu vermiştim 2 günde valla..
her akşam 40-45 dk yürüsek yeter..
havalarda soğudu ama naapalım artık
önceden düzenli spor salonuna gidiyordum.
Squash, fitnes, pilates, yüzme , v.s... daha ne ararsan yapıyordum.
Enerjime hayret ediyorlardı. Boyum 1,70 benim. O zaman 55 kiloydum. Şimdi hamilelikle tembelliğe de alıştım galiba 2 adım yürüsem tık nefes olup kalıyorum valla.
bi de orama burama ağrılar girip duruyor.
Bir haftadır bacak ağrısından topallayarak yürümeye başladım.
Bu ne ya, bu gidiş nereye kardeşim...:umursamaz:
Canım o bacak ağrıları magnezyum eksikliğinden de olurmuş. Hergün bir şişe maden suyu çok faydalıymış.
ya bence spor için erken bir 1 ay kadar daha beklerseniz bence daha sağlıklı olur
tabi sizler bilirsiniz yine de benim fikrim
bizim de evde wii fit var.. biliyorsunuz belki oyun konsolu normalde..
onun böyle step tahtası var bi tane.. onun üzerinde işte step fln yaptırıyor sana televizyondan baktırarak..
hamişlikten önce ondan yapıyordum..
ona da başlayacam yakında valla
aaa olmaz o kdr kilo
kızlarr 1002 sayfaya qeçtikkkaydirigubbakcemile5
valla işte wii almıştı benim kocam çok meraklıdır aynen öyle teknolojik şeylere..yaa bu wii fit işe yarar bir şey mi? biz de bir ara almayı düşünmüştük ama teknoloji konusunda çok aç gözlü olduğumuza karar verip vazgeçmiştik. Ben de spor salonu üyeliğimi dondurdum ama hava yürüyüş yapmak için çok soğuk, bişiler yapmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?