2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bende erken diye düşünüyordum ama
dün bir ablam bana ikinci gebelikte hareketleri daha erken hissedersin dedi
sanırım bende hissetmeye başladım benim velet sağ tarafa yatmamı hiç istemiyor
soluma yatınca daha rahat oluyorum sağa dönünce kasıklarımda ağrı oluyo

Neden 14.haftanın dolmasını bekliyorsun? 12haftadan sonra yürüyüşe başlanabilir diye biliyordum?

14 ün dolmasını beklemiyorum 14 e gelmeyi bekliyorum..
3 ay 13. haftadan sonra doluyor ya, 1. trimester yani..
13. bitip 14 ü gördüğüm gün başlayacam yürümeye..
3 ay bitmeden zorlamak istemiyorum

önceden düzenli spor salonuna gidiyordum.
Squash, fitnes, pilates, yüzme , v.s... daha ne ararsan yapıyordum.
Enerjime hayret ediyorlardı. Boyum 1,70 benim. O zaman 55 kiloydum. Şimdi hamilelikle tembelliğe de alıştım galiba 2 adım yürüsem tık nefes olup kalıyorum valla.
bi de orama burama ağrılar girip duruyor.
Bir haftadır bacak ağrısından topallayarak yürümeye başladım.
Bu ne ya, bu gidiş nereye kardeşim...:umursamaz:

ya bende bu kontrolüme qittiğimde doktoruma sorucam yürüyüş mevzusunu kızlar.. evde koşu bandım var öyle zavallım köşede duruyor yaa düşük tehlikem olduğu için şimdiye kadar hiç koşu bandımda yürüyüş yapmadım ama artık sanırım başlaya bilirim yaa..

HU HUUUUUUU kızlar şimdiye kadar delirmedim ama bu bebiş beni delirtecek 10 dk önce ahududu reçelini kaşıklıyordum
şimdi turşu yiyorum ne olacak benim bu pimpirikli istekleri bitmeyen halime bu ne tezatlım anlamadım

ya bence spor için erken bir 1 ay kadar daha beklerseniz bence daha sağlıklı olur
tabi sizler bilirsiniz yine de benim fikrim

uf çok yoruldum belim ağrıyor daha mutfağı toplayıp yemek yapıcam yaaaaaaaa :umursamaz:

Canım o bacak ağrıları magnezyum eksikliğinden de olurmuş. Hergün bir şişe maden suyu çok faydalıymış.

bizim de evde wii fit var.. biliyorsunuz belki oyun konsolu normalde..
onun böyle step tahtası var bi tane.. onun üzerinde işte step fln yaptırıyor sana televizyondan baktırarak..
hamişlikten önce ondan yapıyordum..
ona da başlayacam yakında valla
aaa olmaz o kdr kilo

bide ayakta çok kalınca biraz fazla yürüyünce fln kasıgım agrıyor çekilme fln oluyor bende.
o yuzden de zorlamak istemiyorum...

ya bence spor için erken bir 1 ay kadar daha beklerseniz bence daha sağlıklı olur
tabi sizler bilirsiniz yine de benim fikrim

Valla benim doktorum geçen ay spor yaoabilirsin demişti. düşük tehlikesi olmadığı sürece erkeni geçi yokmuş normal hayatın nasılsa ona devam edecekmişsin hatta normal hayatın haraketsizse ekstra haraket etmek gerekiyormuş.

kızlarr 1002 sayfaya qeçtikkkaydirigubbakcemile5

yaa bu wii fit işe yarar bir şey mi? biz de bir ara almayı düşünmüştük ama teknoloji konusunda çok aç gözlü olduğumuza karar verip vazgeçmiştik. Ben de spor salonu üyeliğimi dondurdum ama hava yürüyüş yapmak için çok soğuk, bişiler yapmam lazımm

ya kızlar acayip gaz sancısı var birde birden ağrı girdi sancı gibi korktum valla yaaa..
ayrıca bir şey sorcam ben akşamları 1 bardak süt içiyorum.. ama artık tiksiniyorum
eşimde içmek zorundasın bebeğimiz için diyor istemeye istemeye içiyorum
ne yapcam sizler içiyormusunuz???

valla işte wii almıştı benim kocam çok meraklıdır aynen öyle teknolojik şeylere..
onun bide işte wii fit diye bişiyi var step tahtası gibi onu ayrıca alman gerekiyo wii yi aldıktan sonra..
pahalıya geliyordu ikisi birden ama dedim ki, sen kendine wii aldın, o zaman benim de işime yarayacak bişi al yanına ötekini de al spor yaparım bende :))
mecbur aldı tabe kaydirigubbakcemile3

işte bunun üzerine cıkıp denge oyunları oynuyorsun, kayak yapıyorsun televizyonda fln çok zevkli bişi..
ayrıca step fln yaptırıyor sana..
o şeyin üstünde algılayıcılar var, ayak hareketlerini fln algılıyor, evt doğru yaptın fln diyor sana kaydirigubbakcemile3

bide her üstüne çıktıgında kilonu ölçüyor,, ooo 250 gr. almışsın fln yazıyor ekranda kaydirigubbakcemile3

internetten de araştır istersen özelliklerini. eğlenceli bşi bayagı

ben süt içiyorum ama peynirde ne yiyeceğime karar veremedim ceviz pekmez bal zeytin hepsini sabah karıştırıp yiyorum ama yumurt henüz yiyemiyorum midem kalkıyor ve eşkiyor hangi peyniri yesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…