canım ben 11 haftalığım bende hissediyorum ama aynen sana olduğu gibi benimlede dalga geçiyorlar,gaz hareketi çok farklı bu çok farklı,içimde bişey pıt pıt dokunuyor bazen seyiriyor.
valla erken gec bilmiyorum ama ben 15 . haftamdayım ve hareketlerini 2 -3 gündür hissediyorum
hahahahahahha
ay kahkaha attım millet bana baktı :roflol:
kızlar bişe soracağım. Bu ikili test için aç mı gitmeliyiz doktorun yanına. Kan testi de oluyormuş ya o açıdan sordum.
yok kız çayır değil soyadım da, çaylı bişi kaydirigubbakcemile3 aman yok koymam zatenyapma derim soyadın cayır mı yoksa yok yapma.
bakın üniversitede sınıf arkadaşım varedı adı SARE idi güzel kadın demekti galiba anlamı. eski isim seveler için kardeşimi arkadaşı var (erkek) Bilgutay adı. beni adım da ilginçtir.Eskiden kimse bilmezdi şimdi çoğaldı 'SERRA" . "NURDOĞAN" vardı annemin bir arkadaşı." ELİZ" ve "BELİZ" vardı Kıbrıslı 2 kardeş. "DENİZ" ismini hep sevmişimdir. Bir de "NIL" çok severim ama kuzenimin adı, kızım olursa koyamam.
Aklımıza geldikçe değişik isimleri paylaşalım bence.
arkdaslar bu arada cok mutlu oldum bu grupta bıhareketlılık var.. dıger gruplrda yazdklrıma cevap alamyrdm cevaplrı gornce cok sevndmmmm:):)
güneşim bence suaqn da hissettiğin bebektir.hani derler ya 3. ayda cocuk kıprdayınca kime bakarsan ona benzermiş demekki kıpırdıyor.drlara görede 4. ay başlar diyorlar cogu.
valla seyirme gibi bişi nadiren ben de hissediyorum ama değildir diyorlar ben de sesimi bile çıkarmıyorum kaydirigubbakcemile3
aha da ilk defa burada söylüyorum kaydirigubbakcemile3
çok erken diyorlar bi bildikleri vardır herhalde ya, hissettiğimiz belki de rahim kaslarıyla alakalı bişi flndlr
dün benimde o aklıma geldi. ben de bilmiyorum beni de aydınlatın. ama kan şekeri ölçülmeyeceği için farketmez sanırım
arkdaslar bu arada cok mutlu oldum bu grupta bıhareketlılık var.. dıger gruplrda yazdklrıma cevap alamyrdm cevaplrı gornce cok sevndmmmm:):)
ne güzel ya ben gazdan başka birşey hissetmiyorum.
gülün gülün siz. eşime de diyorum o da zannediyor ki ciddi söylüyorum. diyo olur mu hiç güllü de nerden çıktı. bayılıyorum erkeklerin herşeyi ciddiye almasına
eski iş arkadaşım da diyordu çocuğunun adını yarma koy soyadınla güzel gider diye kaydirigubbakcemile3
ne güzel ya ben gazdan başka birşey hissetmiyorum.
gülün gülün siz. eşime de diyorum o da zannediyor ki ciddi söylüyorum. diyo olur mu hiç güllü de nerden çıktı. bayılıyorum erkeklerin herşeyi ciddiye almasına
eski iş arkadaşım da diyordu çocuğunun adını yarma koy soyadınla güzel gider diye kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.
Bir de bu seyirmeler bende 6 haftalıktan beri vardı. Doktora sordum. Onların sadece seyirme olduğunu, gazdan, bağırsakların yukarıya hareketlerinden ve kan damarlarındaki genişlemeden kaynaklandığını söyledi. Bebeğin hareketlerini ilk olarak tek bir vuruş şeklinde hissedermişiz ve acayip bir duygu oluşurmuş insanda ve 4,5-5 aylık olunca ancak bu olay hissedilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?