2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla seyirme gibi bişi nadiren ben de hissediyorum ama değildir diyorlar ben de sesimi bile çıkarmıyorum kaydirigubbakcemile3
aha da ilk defa burada söylüyorum kaydirigubbakcemile3
çok erken diyorlar bi bildikleri vardır herhalde ya, hissettiğimiz belki de rahim kaslarıyla alakalı bişi flndlr

canım ben 11 haftalığım bende hissediyorum ama aynen sana olduğu gibi benimlede dalga geçiyorlar,gaz hareketi çok farklı bu çok farklı,içimde bişey pıt pıt dokunuyor bazen seyiriyor.

benimde aynı ama sanırım artık biz hissediyoruz bence

valla erken gec bilmiyorum ama ben 15 . haftamdayım ve hareketlerini 2 -3 gündür hissediyorum

ne güzel ya ben gazdan başka birşey hissetmiyorum.

hahahahahahha
ay kahkaha attım millet bana baktı :roflol:

gülün gülün siz. eşime de diyorum o da zannediyor ki ciddi söylüyorum. diyo olur mu hiç güllü de nerden çıktı. bayılıyorum erkeklerin herşeyi ciddiye almasına

eski iş arkadaşım da diyordu çocuğunun adını yarma koy soyadınla güzel gider diye kaydirigubbakcemile3

kızlar bişe soracağım. Bu ikili test için aç mı gitmeliyiz doktorun yanına. Kan testi de oluyormuş ya o açıdan sordum.

güneşim bence suaqn da hissettiğin bebektir.hani derler ya 3. ayda cocuk kıprdayınca kime bakarsan ona benzermiş demekki kıpırdıyor.drlara görede 4. ay başlar diyorlar cogu.

kızlar bişe soracağım. Bu ikili test için aç mı gitmeliyiz doktorun yanına. Kan testi de oluyormuş ya o açıdan sordum.

dün benimde o aklıma geldi. ben de bilmiyorum beni de aydınlatın. ama kan şekeri ölçülmeyeceği için farketmez sanırım

yok kız çayır değil soyadım da, çaylı bişi kaydirigubbakcemile3 aman yok koymam zaten

arkdaslar bu arada cok mutlu oldum bu grupta bıhareketlılık var.. dıger gruplrda yazdklrıma cevap alamyrdm cevaplrı gornce cok sevndmmmm:):)

bizim grubu bulamazsın hiçbir yerde :jeyyar:

hem buluşuyoz da biz bak
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-anneleri-1-istanbul-bulusmasi-13.html

güneşim bence suaqn da hissettiğin bebektir.hani derler ya 3. ayda cocuk kıprdayınca kime bakarsan ona benzermiş demekki kıpırdıyor.drlara görede 4. ay başlar diyorlar cogu.

inş çunku kötü bir 2 ay gecrdgm ıcın bulantılarve kusmalar yuzndn onn harekt ettgını dusnmek ben umutlandryr mutlu edıyor. buarada ıkılı test ıcın ac veya tok solemedı doktorum bana yaptıran varmı ıkılı testi bend emerk ettm sımdı

kızlar seyirme bebiş o bölgeden geçen sinirler baskı yaptığı için olabiliyor. hatta başka bir organınıza ait sinire denk gelirse orası seyiriyor. benim arkadaşımın doğurana kadar bacağı seyirmişti hamişken. Bazen ben de bişeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok erken bence 15-16'dan önce zor. düşünsenize daha 8-10cm falanlar.

Bir de bu seyirmeler bende 6 haftalıktan beri vardı. Doktora sordum. Onların sadece seyirme olduğunu, gazdan, bağırsakların yukarıya hareketlerinden ve kan damarlarındaki genişlemeden kaynaklandığını söyledi. Bebeğin hareketlerini ilk olarak tek bir vuruş şeklinde hissedermişiz ve acayip bir duygu oluşurmuş insanda ve 4,5-5 aylık olunca ancak bu olay hissedilirmiş.

ya benim dr 2 li test yapcam bile demedi bana ense kalınlıgını sordum bi dahaki ay ölceriz demişti ama kan filan demedi bende nasıl gitcem bilmıorım

arkdaslar bu arada cok mutlu oldum bu grupta bıhareketlılık var.. dıger gruplrda yazdklrıma cevap alamyrdm cevaplrı gornce cok sevndmmmm:):)

bütün işsiz güçsüz çenebazlar haziran annesi olmuş. işyerinden atılacağım yakında bu topic yüzünden. valal arasak bulamazdık bu kadar neşeli insanları

Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.

:kedi: siz beni ciddiye almıyorsun ama ben yinede isimleri sizlerle paylaşırım
EZRA :sözü konuşması düzgün
KATRE: su damlası
SAMıRA:arapça gece insanı meyve veren
ECRıN:arapça allahın hediyesi
BEREN:güçlü kuvvetli
LıVZA: bereket bolluk
ESıLA:cennet kapısı
DıLŞAT:gönlü hoş sevinçli farsça
NEVRA:beyaz çiçek
DıDAR: güzel yüz görme
ZıŞAN: lale şan şeref
MıNEL: cennetteki inci tanesi
CEYLıN: cennete açılan kapı
biz eşimle kızımız olursa ya CEYLıN ya da BEREN LıVZA kurmayı düşünüyoruz:kedi:

ay merak ettim soyadın ne, yarma iyiymiş sonrakini de bıuğday koyarsın pu haha

hahahahaha allah iyiliğini versin emiii

özgecay ne guzel bulusmanz bende isterdim ama malesf izmirdeyim ben

h.g canım gözünaydın hadi hayırlısı sağlıklı olsunda :)

evet aynen ilkinde bana pıt etmişti ansızın. anlamamk imkansızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…