:kedi: siz beni ciddiye almıyorsun ama ben yinede isimleri sizlerle paylaşırım
EZRA :sözü konuşması düzgün
KATRE: su damlası
SAMİRA:arapça gece insanı meyve veren
ECRİN:arapça allahın hediyesi
BEREN:güçlü kuvvetli
LİVZA: bereket bolluk
ESİLA:cennet kapısı
DİLŞAT:gönlü hoş sevinçli farsça
NEVRA:beyaz çiçek
DİDAR: güzel yüz görme
ZİŞAN: lale şan şeref
MİNEL: cennetteki inci tanesi
CEYLİN: cennete açılan kapı
biz eşimle kızımız olursa ya CEYLİN ya da BEREN LİVZA kurmayı düşünüyoruz:kedi:
Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.
Kızlar ben geldim sizi merakta bırakmadan hemen yazayım dedim .Maaşallah herşey yolundaymış bebiş gayet iyi herşeyi süper gördüm dedi doktor. Bu arada Kız annesi oluyorum sanırım :) Sanırım diyorum çünkü benim utangaç minnoşum bacaklarını açmamak için direndi doktor büyük ihtimalle kız dedi iki hafta sonra kontrolümüz var onda kesin söylerim dedi bakalım hayırlısı.
beim de ismim ceren ya,
ilk zamanlar beren koyabilirim diyordum ama beren saatten sonra o ismi nedense begenmemeye basladım
ay merak ettim soyadın ne, yarma iyiymiş sonrakini de bıuğday koyarsın pu haha
kızlar hepiniz tok mu gittiniz ikili test için tam bi yanıt alamadım. Sabah 11 de randevum var. o saate kadar aç kalmak doğru mu onu da bilmiyorum ???
biz yemeğimizi yaptık geldik teyzoşlar
ben ikili test olurken elimde dost vardı hem kan alınıyordu hem tostu götürüyordum mideye bişey demedilercokacimcoook
Haa birde unutmadan doktorum domuz gribi aşısını ol durum kötüye gidiyo çünkü diye uyardı. Ayrıca ekstra yemen içmen gereken bişey yok dedi. Yediğin herşey sana yarıyo bebişe ekstra bi katkı sağlamıyo haberin olsun dedi. Bebek alacağını zaten alıyor sağlıklı ve dengeli beslenmen bunun için yeterli gereksiz yere litrelerce süt içme herşeyi kararında yap canın süt istemiyosada içme boşver dedi. Bide ben karnımda ve kasıklarımdaki ağrıdan ve sızlanmadan bahsettim bunada normal rahim büyüdüğü için oluyor dedi o kadar heyecendan başkada bişey sormadım yine :)
kimse beni sevmiyorrrmafoldumben[/
aaa noldu canım niye öyle diyosun?? problemmi var?
ben ikili test olurken elimde dost vardı hem kan alınıyordu hem tostu götürüyordum mideye bişey demedilercokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?