neden kine? görsün ne olacak ki delikafaduldenya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi
Bu arada beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar üzerimden yük kalktı resmen bukadar hızlı karar verebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Benim koca biraz huysuzdur da herşeye bi kulp takar normalde
ya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi
hoşgeldin
ya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi
yaf arkadaşlar benim büyük bir sorunum var hep eşimle bu konuda papaz oluyoruz lavobodaki sıvı sabun bana göre çok kötü kokuyor bu 6 değiştirişimiz bizzat ben marketten beğenip getiriyorum eve gelince kullanınca midem kalkıyor kokusuzda bulamadık eşimde kızıyor yeter artık kaçıncı oldu diye lavaboya bundan dolayı gitmek istemiyorum
Ay ben de uyuz oluyorum o resme ama kıskançlığımdan, acaba benim popo da hiç o sıkılığa kavuşacak mı bi daha?
yaf arkadaşlar benim büyük bir sorunum var hep eşimle bu konuda papaz oluyoruz lavobodaki sıvı sabun bana göre çok kötü kokuyor bu 6 değiştirişimiz bizzat ben marketten beğenip getiriyorum eve gelince kullanınca midem kalkıyor kokusuzda bulamadık eşimde kızıyor yeter artık kaçıncı oldu diye lavaboya bundan dolayı gitmek istemiyorum
off cok kötü bendede bisure ole oldu protex agır geldı falan bahar kokulu yumsk kokulu bişlrde denedınmııı leylak vs...
KIZÇELER BU ARADA TOPİĞİMİZİN İKİNCİ KIZI DA BENDENNNNNNNN hihoyyyt
KIZIMIZ OLCEKMİŞŞ İNŞALLAH hihoyyyt
arkadaşlar domuz gribi aşısını oldum geldim az önce.
vatana millete hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?