benim de karnımın alt tarafında bıçak saplanmış hissi oluyor ara ara, yatakta dönerken veya hızlı hareketlerde uzun süre ağrı kalıyor. Bir de dün gece kızımı tuvaletten yatağına kucaklayayım dedim 19 kilo eşek sıpası yatağına bıraktığımda birden sancı girdi. yatağa zor attım kendimi bi 10 dk. filan sürdü sanırım. Çok korktum bişey olmuşsa diye sabaha kadar tedirgin yattım. Ama sabah her hangi bir lekelenme ve devam eden bir ağrı yoktu. Sanırım bişey olmamıştır di mi? Olsaydı kanama filan olurdu. Artık kızımı kucağa almamalıyım sanırım.
kız kim nehir koyuyoo gebertirimklava:
ben de cevremde hiç yok az kullanılan bi isim diye kızım olursa onu koymaya calışıyorum.. aa o kdr coksa ben de koymam ayoooll..
kızlar çok mu var cevrenizde bebek olan nehirr..
öyleyse direkt çıkarırım listemden
benim de karnımın alt tarafında bıçak saplanmış hissi oluyor ara ara, yatakta dönerken veya hızlı hareketlerde uzun süre ağrı kalıyor. Bir de dün gece kızımı tuvaletten yatağına kucaklayayım dedim 19 kilo eşek sıpası yatağına bıraktığımda birden sancı girdi. yatağa zor attım kendimi bi 10 dk. filan sürdü sanırım. Çok korktum bişey olmuşsa diye sabaha kadar tedirgin yattım. Ama sabah her hangi bir lekelenme ve devam eden bir ağrı yoktu. Sanırım bişey olmamıştır di mi? Olsaydı kanama filan olurdu. Artık kızımı kucağa almamalıyım sanırım.
olmamıştır umarım ama cok dikkat et artık almamalısn bırak onu ani harektlerınede dıkkat etmlısn ben işe gıdp glrkn bılgısayrımı gtrp gotryrdm doktorum buna bile çok kızdıtasımaman gerkr bunu dıye gerçi ozmnlr biraz risk vardı ama
kızlar yaf daha qöbüşleriniz çıkamdı mı??;
2010 haziran annelerinin qöbüşleri topiğine biraz qöbüş ekleyinde sevelimmopuyorumnanaktan
uklacım o kadar korkma canım ya, sen tedirgin oldukca içerde bıdık da tedirgin oluyordur gevşe biraz..
ara bence hem belki iş çıkışı gel der rica eder hastanedekilerden ayarlar geç vakite.
bu arada benimki tamamen ön yargı belkide ben bu hastanelerin hiçbirine gitmedim ne ziyaretçi olarak nede hasta olarak bu sadece bendeki imajları yani. mesela ben şifa hastanesine ve acıbademdeki acıbadem hastanesinede çok güvenmem. bende biraz fazla paranoyağım sanırım :) ben herzaman doktoru araştıtrırım ve doktorum çapa yada cerrahpaşa kökenli olması benim hep tercih sebebim olmuştur. ama bunlar için hiç mantıklı bi açıklamam yok tamamen içgüdüsel yani
malesf olan göbekde erıdı benım:):) sanırm benm ıcın daha cok erken göbüşe yaaa:'(
malesf olan göbekde erıdı benım:):) sanırm benm ıcın daha cok erken göbüşe yaaa:'(
iki yaşından küçük 3 tane nehir var etrafımda
hmm görmemişim evet canım..Özgeeeee ben sana deren ismini önerdim dün ama sen görmedin sanırım. Berenden soğudum demiştin ya bak derende cerene uyuyor. Bu arada bende bir tane 3 aylık nehir tanıyorum.
Kızlar ben har hafta amerikan hastanesinin sitesine bakıyorum o hafta doğan bebişlere ne isim koymuşlar diye her hafta muhakkak derfne-deren-derin- beren- melisa- alya ve hatta alya derin uzak ara önde gidiyor kız isimlerinden. erkeklerdede doruk-rüzgar- efe ve türeevleri :)- kayra- ateş-uras-aras-aral önde giden isimler :)
kızlar biz oğlumuza YASİR ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl??
ve 2 isim koymak istiyorum ben oğluşuma..
yalnız yasir isminin yanına uyqun bir isim bulamadım yaa..
özellikle isminin islami isim olmasınada özen qösteriyoruz..
yardımcı olabilir misiniz?
yani yasir isminin yanına önereceğiniz isimler varmı? :hulya:
benimde qöbüş eridi :1shok: hamile kaldığım ilk 3 ayda 3 kilo
almıştım şuan 4.ayımın içindeym ve kilo almam qerekirken
1 kilo vermişim qöbek faln içeri qitti çok sinir bozucu
yaa bide qörenler demio mu aa ne qüzel hiç hamile qibi deilsin kötükedihüso
iyice uyuz oluorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?