2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nira da güzel isim rüyada gorulen nadide guzel sey demek.. ben kız olrsa güneş nira dusnyrm ama bakalm nasip

kızlar ya şu lierac kremi araştırdımda biraz internetten doğuma bir ay kalana kadar kullanılabilir dio son bir ay çok büyüyo karın asıl o zaman daha sık süemek gerekmezmi gebeliğin 3.ayından itibaren dio içindeki maddelerden dolayımı bence bu kremi dr lara bi sorup öyle kullanmalı

aynen şekerim bende nasıl araştırdım bi bilsen şimdi çevremdeki hamile arkadaşlarım hepsi benden önde gerçi ama benim çocuk doktoru bulmamı bekliyolar :) ben kime karar verirsem hepsi ona gidecekmiş. Zaten yakın çevrem benle dalga geçiyo bu araştırmacı kişiliğim yüzünden bana google zeynep demeye başladılar

cennet meva=cennet mekanı _ nedra=cennetteki insanların yüzündeki nur

bu arada sanırım biz biraz önce annem ve eşimle yaptığım konuşma sonucunda ismine karar verdik. ılk size söylüyorum Ayşe Naz koyucaz . Nasıl kızlar beğendiniz mi???

(bide iki hafta sonra gittiğimde doktorum erkek dermiş çok gülerim gerçi benim kafamda erkek ismide hazırdı Yağız Efe düşünüyordum.)

Canım çok geçmiş olsun, ama çok üzülme. Meleğinin ömrü o kadarmış, Allah onun ömrünü ondan sonra gelecek kardeşlerine versin.

Başın sağolsun Nergis, çok zor bir durum. Allah anasına,babasına,sevenlerine sabır versin. Benim de iice kafam karıştı bu aşı konusunda? Ne yapsak?

çok güzel canım inşallah sağlıkla sıhhatle uzun uzun yıllar severek kullanır ismini:ecrin_bebek:

çok güzel zeynep.. ben de bir ara tek başına naz koymayı düşünmüştüm

Kızlar, kız isimleri çok çeşitli, erkek isimleri ise çok a. Napcaz? Acaba Amerikalılar gibi babalarının isimlerinin sonuna Junior mu eklesek?

naz ismi güzelde o sonradan karekteride ismi gibi oluyor haberin olsun çok nazlı oluyorlar...yerimseniben

Kızlar, kız isimleri çok çeşitli, erkek isimleri ise çok a. Napcaz? Acaba Amerikalılar gibi babalarının isimlerinin sonuna Junior mu eklesek?

kaydirigubbakcemile3

naz ismi güzelde o sonradan karekteride ismi gibi oluyor haberin olsun çok nazlı oluyorlar...yerimseniben

nazlı olsun zaten kızlarımız ööle.. hööött klava:

:roflol:

bende tam tersine o ılk 3 ay 52 den 49 a dusmustm yenı yenı toprlamaya clşyrm kendımı ama hala dedgım gıbı kusmalara azda olsa devam bulntılr her daim var
senın tam olark kac haftalık?

benim 15 haftamın bitmesine 2 qün kaldı canım

Bende öyle olacağını düşündüğüm için tek başına koymak istemedim bide naz tercihimin sebebide bu yoksa nazlıyıda beğeniyordum hem kız dediğin nazlı olur değil mi :) gerçi soyadı uslu olacağı için o yönden kurtarıyo hiç olmazsa umarım uslu bi kızım olur :)

ya bu sitede hani en yukardaki mesajın yanında ve en üstte bi reklam varya kadın arkasını dönmüş bacaklarını qösterio falan ne qıcık duruo yaa onun yüzünden eşimin yanında açamorum siteyi

Bu arada beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar üzerimden yük kalktı resmen bukadar hızlı karar verebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Benim koca biraz huysuzdur da herşeye bi kulp takar normalde

ben Didenaz ismini de beğeniyorum bunu da düşünebilirsin :))

bana da yardımcı olun o zaman isim konusunda
oğlumun adı umut yine oğlum olursa ufuk yada berat koymayı düşünüyorum
gerçi eşime daha söylemedim oğlum da hep erkekyen yana olduğu için ufuk olsun diyo
kız ismini hiç düşünmedim ama ben sade isimleri severim elif olabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…