selam kızlar, geçmiş oku oku bitmedi,
cosmo hayırlı olsun canım kızın olcakmış
bakalım biz ne zaman öğrenceğiz
isim konusunu çok düşünmedim ama kızım olursa Beril koyabilirim, değerli maden anlamındaymı, mavi pırlanta demek sanırım, çok hoşuma gitti, geçen eşimede sordum sence nasıl diye oda beğendi
bakalım cinsiyet belli olsunda
isim konusunu çok düşünmedim ama kızım olursa Beril koyabilirim, değerli maden anlamındaymı, mavi pırlanta demek sanırım, çok hoşuma gitti, geçen eşimede sordum sence nasıl diye oda beğendi
ÇOK GÜZEL BİR İSİM AMA PİRİLİ ÇAĞIRIŞTIRIYOR :uhm:
berilde güzel isim begüm ile betül ü de severim.
ama şimdiden hiç isim düşünmedim ben yaa. kesin doğana kadar isim bulamam çocuğa
Ben artık o hurafelere inanmıyom kuzum be :sm_confused:
Kız geç belli edermiş kendni, yok efendm sağda erkek olurmuş, yok kız uyku yorgunluk yaparmış
ye tatlıyı doğur atlıyı
pöfffffffffffffffffffff laelaelaelaelae
bende hep erkek hissediyordum, şimdi niyeyse kız hissediyorumm yaaa akannehir
ben düşünsemde bulamıyorum zaten
bi bu aklıma takıldı
Öğretmen okulunu yeni bitiren bir öğretmen tayin olduğu köye giderken bir yörük köyüne misafir olmuş. Konakladığı evin beyi, kendisine her türlü ikramda bulunmuş. Ağırlamış ve sohbetinden pek hoşnut kaldığı için ona demiş ki:
-Oğlum, ben seni çok beğendim. Sana bir armağan vermek istiyorum. Bir atım, bir tazım, bir de çok güzel bebeğim var. Hangisini istersen al, senin olsun.
-Atım var, bekarım bebeğe bakamam ama avı çok severim. Tazı işime yarar, onu almak isterim.
Yatma zamanı gelince yörük beyi tekrar konuşmuş:
-Gece yatıracak iki odam var. Yalnız birinde sandıklar duruyor, birinde de bebek yatıyor. Hangisini istersen yatağını oraya serelim.
Öğretmen, bebeğin gece uyanıp ağlayarak uykusunu kaçırmasından korktuğu için sandık odasında yatmak ister
Sabah erkenden kalkan genç, kahvaltıdan sonra, yörük beyine veda etmiş, tazısını almış, atına binmek üzere avluya çıkmış. Bir de bakmış, mükemmel güzellikte bir kız, kuyudan su çekiyor. Yanına yaklaşıp sormuş:
-Kız, senin adın ne?
-Bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?