bizim bi komşunun kızının adı kardelen
Aynen canım allahım gönlüne göre versin
Benmde senden 5 gun sonra 3lü testim var ogun tekrar görürüm hareketlerini diyom
herkes cinsiyeti daha değişir çok erken öğrenmşn diyo
siz ne diyosunuz?
ßenim kız kardeşimin adıda kardelen.. opuyorumnanaktan
valla ne diyeyim canım hakkatten belli olmuyo bizim akrabanın kızı hamileyken ilk kız dediler sonra yok erkek dediler. 6. aylarda yok yok kız dediler sonuç erkek oldu. aynı kişi şimdi tekrar hamile kız demişler bende dedim doğana kadar inanmam dedim sizinki habire değişiyo dedim:roflol:
aynen özbek,, çocugunuza isminin nereden geldiğini anlatacak bi hikayeniz var..
çocuk bana sorsa babanla kavga ede ede zorla bulduk yavrum diyecem herhalde kaydirigubbakcemile3
kızlar.. ben eşimin amcalarıyla aynı apartmanda oturuyorum.. aile apartmanı yani.. eşimin yenqesi beni çaya çağrıyor qideyim bi çay içeyim bari.. sonra qörüşürüzzz site açık kalıcak qeldiğimde kaldığım yerden okumaya devam ederim hepinizi öpüyorumm kaydirigubbakcemile2
valla ben daha degişik bir seyler olsun diyom ama babamız bu isimlerde kararlı sizde kararımda beni kesinleştiniz
ozaman kızım olursa ebru
oğlum olursa emre kızlar vatana millete hayırlı olsun
valla ben daha degişik bir seyler olsun diyom ama babamız bu isimlerde kararlı sizde kararımda beni kesinleştiniz
ozaman kızım olursa ebru
oğlum olursa emre kızlar vatana millete hayırlı olsun
kızlar.. ben eşimin amcalarıyla aynı apartmanda oturuyorum.. aile apartmanı yani.. eşimin yenqesi beni çaya çağrıyor qideyim bi çay içeyim bari.. sonra qörüşürüzzz site açık kalıcak qeldiğimde kaldığım yerden okumaya devam ederim hepinizi öpüyorumm kaydirigubbakcemile2
ela ismini bende cok seviyorum çok yakın arkadaşımızın kızı adı hatta profilde kucagımdaki cimcime cok tatlı yerim ben onu kendi kızm gibi severim
hay allahım kaydirigubbakcemile3Ben de bu şsmi çok seviyorum, kuzenimin ismi ama kızla bazı gıcıklar dalga geçiyorlar helaya gidelim mi diye.
Benim uzak halalardan birinin adı da Gülseli, değişik ama anlamı güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?