2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Halı nasıl oluyo kız valla sırf meraktan soruyorum lı ile başlayan isim aklıma gelmedi hiç. Bu arada bizim de Özöz oluyor çok öz bi çocuk olcak canımmmmdelikafadulden

ha eşimin isminin ilk hecesi lı da benim adımın son hecesi
ikimizi ilk hecesini birleştirince birşey çıkmıyor da

kaydirigubbakcemile3

hehe bizim ki de çizi oluyor. aslında ben severim çiziyi. hele yeni çıkan arası peynirli olanları süper :)
Ama ben çocuklara anne, baba ya da ikisinin karışımı isimler konmasına karşıyım. Biraz megalomanca geliyor. O tamamen şahsına münhasır bir kişilik, ismide öyle olmalı...Daha baştan çocuğun kişiliğini ezmeye gerek yok.

bu kadınlar kulübü kanıma işleri . bahçıvanlar diyarı diye oyun var onu oynuyorum bu ara
sürekli google a bahçıvanlar kulübü yazıyorum sona da diyorum niye site açılmadı.

ama isimlere devam sanrm valla kafamkarstı en iyisi son ana bırakmak bunları:)

bu kadınlar kulübü kanıma işleri . bahçıvanlar diyarı diye oyun var onu oynuyorum bu ara
sürekli google a bahçıvanlar kulübü yazıyorum sona da diyorum niye site açılmadı.

ben de oynuyorum onu ama benim favorim farmville. Facebook burada açılmıyor onun için bahçivanlarla idare ediyoruz

ben de oynuyorum onu ama benim favorim farmville. Facebook burada açılmıyor onun için bahçivanlarla idare ediyoruz

farmville de baydı beni 29. levele kadar geldim sonra sıkıldım. burada en azından ürünü satabiliyoruz keyfimize göre. bir de tabi facebook yasak işyerinde bende böyle idare ediyorum sırnaşık şey

Kızlar ben birazdan ikili test için doktora gidecem. ınşallah herşey yolunda gider, çok heyecanlıyım

bende bahçivanlar diyarını oynuyorum ama baya ürünler geç yetişiyor

ay ben de farmville oynuyordum.. aynen bana da bi sıkıntı geldi birdenbire, 36. levelde bir bıraktım daha elimi bile sürmedim. farmville adını duyunca bile tiksinti geliyo..
millet hamileyken yemeklerden tiksinir,, ben onu yapamıyorum tıka basa yiyorum diye sanırım kendime tiksinecek anca farmville i bulabildim

evet biraz geç yetişyor ürünler. ama keşke gerçek hayatta tarla ekip biçsek de huzurlu olsak.
bıktım çalışmaktan valla
aynen valla akıl sağlıgımı kaybedecem yakında..
inanılmaz derecede sıkıldım calışmaktan yaa offf

yok yok bende farmwilden tıksınıyorm yok böle bişi oysa bende cok hevsle oynyrdmılk zmnlr delikafadulden

:roflol::roflol: bende o oyunu hamile kaldığımda bıraktım. zaten o aralar terelelliydim herşeyden sıkılıyordum. bir de o kocaman tarlayı ekip biçmek ölüm gibi geldi.
aynen senin gibi bende yüzüne bakmıyorum artık

aha aynı ben bende 38. levelda bıraktım görünce midem bulanıyo bide ben farmvildeki soğan resmini göründe midem bulanıyo iyyy 20 gündür sırf bu yüzden facebooka bile çok az giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…