Halı nasıl oluyo kız valla sırf meraktan soruyorum lı ile başlayan isim aklıma gelmedi hiç. Bu arada bizim de Özöz oluyor çok öz bi çocuk olcak canımmmmdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3
bu kadınlar kulübü kanıma işleri . bahçıvanlar diyarı diye oyun var onu oynuyorum bu ara
sürekli google a bahçıvanlar kulübü yazıyorum sona da diyorum niye site açılmadı.
ben de oynuyorum onu ama benim favorim farmville. Facebook burada açılmıyor onun için bahçivanlarla idare ediyoruz
bende bakcam su bahcıvanlar diyarına.. merak ettim
bende bahçivanlar diyarını oynuyorum ama baya ürünler geç yetişiyor
aynen valla akıl sağlıgımı kaybedecem yakında..
evet biraz geç yetişyor ürünler. ama keşke gerçek hayatta tarla ekip biçsek de huzurlu olsak.
bıktım çalışmaktan valla
kız isimlerinde ışıl da çok güzel bir isim.
amcamın torununun adı o koymasa belki ben koyardım
ay ben de farmville oynuyordum.. aynen bana da bi sıkıntı geldi birdenbire, 36. levelde bir bıraktım daha elimi bile sürmedim. farmville adını duyunca bile tiksinti geliyo..
millet hamileyken yemeklerden tiksinir,, ben onu yapamıyorum tıka basa yiyorum diye sanırım kendime tiksinecek anca farmville i bulabildim
bizim ismimiz birleşirse halı oluyor
allam ismimizde bile hayır yok
ay ben de farmville oynuyordum.. aynen bana da bi sıkıntı geldi birdenbire, 36. levelde bir bıraktım daha elimi bile sürmedim. farmville adını duyunca bile tiksinti geliyo..
millet hamileyken yemeklerden tiksinir,, ben onu yapamıyorum tıka basa yiyorum diye sanırım kendime tiksinecek anca farmville i bulabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?